Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gelebildim sonunda
Şükür korktuğumuz bir sonuç çıkmadılakin burdaki doktorlara çok kızdım abla aslında yapılan sonuçlarda şey çıktı yumurtalıkta kayma yaşanmış onlarda onu rahimde parça olarak görmüşler ve direk kanser şüphesi demişler ve bana bunu anlatmayıp sadece kanser diyince onca zaman Bu şüpheden diken üstünde durmuştumolan oldu artık atlattım şükür sadece polikistik over Var oda ilerde atlatırım inşallah

Detoks tariflerinizi ve nasil yaptiginizi anlatabilir misiniz acaba bende bi deneyim diyorum da
Ben pek öyle detoks yapmadımdaGün içinde ödem atması için 0.5 litre tarçınlı su( herkes sevmeyebilir) Ya da 1 litre salatalık-maydanoz-limon koyduğum suyu içerdim bana faydalı olmuştu

Evet menüyüde yazayım
Kesin artı çıkacağım bugün hiç iyi yiyemedim
Kahvaltı (geç oldu tahlil için)
Simit
Çay
Öğle
Süt
Eti form 6 tane
Akşam
2 kepçe soğuk çorba
Salata
Karpuz
Ara
Çay
SU 2 lt olur
SPOR 7 bin adım

Ben pek öyle detoks yapmadımdaGün içinde ödem atması için 0.5 litre tarçınlı su( herkes sevmeyebilir) Ya da 1 litre salatalık-maydanoz-limon koyduğum suyu içerdim bana faydalı olmuştu
Gun boyu ayni seyi yiyerek yapilan detoks yok mu soyle siki bi detoks yapayim diyorum adet odemini atayim

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 3 adet siyah zeytin, 1 adet yesıl zeytın,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, iki ince dilim kaşar

Ara ogun 1o:30
Yarım nektarin
İki ceviz
Uc yk yulaf ezmesi
Tarcın
Süt
Karışımı yedim

Oglen 12:00

İki tane biber dolması
Beş tane sarma
Bır kase yogurt

Ara öğün 15:30

Bir tane mürdüm eriği
Yarım ceviz

Aksam 17:00

Tavuk sote
Bulgur pilavı

Ara ogun 18:00
Oğlum bana biskolata mood almış
Ondan yedım on tane yemısımdir

Notlar: sekersız 21 gune baslamıstım yapamadm, erteledm baslangıcı çocuklarım hasta duzenım alt ust, uykusuzluk perısanlkk, işyerınde de sıkıntılarım var

Cuma kilo:74.600
Güncel kilo: 74.000
Haftalık hedef: -850
Hedefe kalan: -250

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
Bu hafta :-600

Toplam kayip:10.900
Ana hedefe kalan:5.000

Sabah
Bir kucuk kase yogurt 2 ck yulaf kepekli
1 kk peynir
5 zeytin
1 biber
Kucuk salatalik ve domates
Yarim dilim c.t. ekmek
Ogle
1 kucuk muz
1 sade t.kahvesi
Aksam
2 kepce corba 2 lokmacik t.b ekmegi
1 dolma
1 bardk ayran
Gun icinde
3 lt su
45 dk yuruyus

Geçmiş olsun kuzucum çok şükür. Allah korusun. Ama sağlığın kıymetini anlamışsındır.Dikkat et kendine
PKO için kendine yapacağın en büyük iyilik kilo vermek olur.Bunun için zaten en doğru yerdesin

Afiyet olsun emziren Anne Sık öğünler yapmayı doğru buluyorum hele ki emziren anneler için. Bende ara öğünler yaparım gayette dolu yerim. 3 öğün yapan arkadaşlarımın bile aç olduğunu düşünüyorum.
senin dolmalarla vedalaşamadığını sanıyorum çok sık dolma yiyorsun gibi geldi. Pirinç diyette çok doğru gelmiyor bana.(Ama “nişastalı besinler çok süt yapar”diyorsan doğrusun ) O zaman akşam bulgur yemeseydin hem bebeğine gaz yapar sabah tartı seni bekliyor

Oğluşunun hediyesi biskolata mood dan 2 tane yeseydin keşke çok olmuş. oha: 10 tane ne ya neyse 1 tanede ben yeyim modum değişsin

***14. TAKİM 579.ETAP***

segus (64,80 ///%)
SchonerDuft ( 68,70/ //%)
bi-zuzu ( 59.2/ //%)
tobosoludulcinea (62,6 ///%)
kayacans (75,0///%)
patient women (81,8///%)
lilipit (74.60/ / /%)

14.Takım ortalaması: %

MİNİK ADAYLARIMIZ
20 TEMMUZ

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@gamzelim080 (76,4///%)
@selcanmehmetcan( 76.0/ //%)

@Nidsalii (62,2///%)
bşl.t.23 Haziran bşl.k65 hedef :50
@Turkuaz07 (72,40///%)
başl.t:12 Temmuz başl.k:72,50 H.kilo:55
@nilesss (73,8///%)
başl. k:79,5 H.kilo :65 bşl.t.19 haziran
@Miray12_34 (67,3///%)
başl.t:19 haziran başl.k:,hedef:

Kızlar Canlar canikolar geçen hafta lilipitin çok güzel bir önerisi vardı lilipit
ilgilenemedim hatta geri dönememişim bile kendisine Takım içinde eşleştirme yapıp birbirimizle yarışacağız. Bildirimler tamamlandıktan sonra akşam eşleştirmemizi yapalım.
Ayrıca yarın akşam spor listesini tekrar hazırlayalım bir garip bıraktıktan sonra sporlar askıda kaldı. Herkesi spor listesine yazıyorum lütfen en azından yürüyün be güzellerim

segus SchonerDuft @patient women @tobosoludulcinea @kayacans bi-zuzu lilipit
Kızlar lütfen 12:00 den önce bildirimlerinizi yapınız
Sevgiler

Rakip olarak secilenlerde paylasimlarinda rakibini etiketlese aralardan takip etmek zor olur benim fikrim

hiç başlamayım boşver bitmiyor dert bende
haftaya dikiş alınsın güzel bir video buldum başlarız beraberce @tgb1907 tatilden gelmiş olur segus ta katılırsa beraberce başlarız
Haftaya kesın katılırım canım cumartesı arkadasın dugunune gıtcez ıstanbula 1 haftada nekadar sıkılasırsam artık ama cumartdsı oglumun dogumgunu azcık kacırabılırım ucunu

Iyımıs yıne canım ya ben 3 aylıkken basladım ıse

Canım dun cvp yazamadım dunde yaptım bugun yıne yapıcam ısyerınde yapıyoruz arkadaslarla 15 gunu tamamlıycaz ıns sen naptın
Dün yapmadım çünkü hiç etki hissetmedim ne wc de ne başka bir şey boşa içip durdum gibi oldu. Sende etki etti mi

Haftaya kesın katılırım canım cumartesı arkadasın dugunune gıtcez ıstanbula 1 haftada nekadar sıkılasırsam artık ama cumartdsı oglumun dogumgunu azcık kacırabılırım ucunu
Ok ben biraz tecrübe edeyim o zaman güzel birşey ama tekrarlar artıkça zorluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…