- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.201
Gelebildim sonunda
Ben pek öyle detoks yapmadımdaDetoks tariflerinizi ve nasil yaptiginizi anlatabilir misiniz acaba bende bi deneyim diyorum da
Gun boyu ayni seyi yiyerek yapilan detoks yok mu soyle siki bi detoks yapayim diyorum adet odemini atayimBen pek öyle detoks yapmadımdaGün içinde ödem atması için 0.5 litre tarçınlı su( herkes sevmeyebilir ) Ya da 1 litre salatalık-maydanoz-limon koyduğum suyu içerdim bana faydalı olmuştu
Geçmiş olsun kuzucum çok şükür. Allah korusun. Ama sağlığın kıymetini anlamışsındır.Dikkat et kendineGelebildim sonunda
Şükür korktuğumuz bir sonuç çıkmadılakin burdaki doktorlara çok kızdım abla aslında yapılan sonuçlarda şey çıktı yumurtalıkta kayma yaşanmış onlarda onu rahimde parça olarak görmüşler ve direk kanser şüphesi demişler ve bana bunu anlatmayıp sadece kanser diyince onca zaman Bu şüpheden diken üstünde durmuştum olan oldu artık atlattım şükür sadece polikistik over Var oda ilerde atlatırım inşallah
Afiyet olsun emziren Anneİşte emziren annenin günlük menüsü...
Sabah 7:30 kahvalti
1 sekersiz cay, 3 adet siyah zeytin, 1 adet yesıl zeytın,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, iki ince dilim kaşar
Ara ogun 1o:30
Yarım nektarin
İki ceviz
Uc yk yulaf ezmesi
Tarcın
Süt
Karışımı yedim
Oglen 12:00
İki tane biber dolması
Beş tane sarma
Bır kase yogurt
Ara öğün 15:30
Bir tane mürdüm eriği
Yarım ceviz
Aksam 17:00
Tavuk sote
Bulgur pilavı
Ara ogun 18:00
Oğlum bana biskolata mood almış
Ondan yedım on tane yemısımdir
Notlar: sekersız 21 gune baslamıstım yapamadm, erteledm baslangıcı çocuklarım hasta duzenım alt ust, uykusuzluk perısanlkk, işyerınde de sıkıntılarım var
Cuma kilo:74.600
Güncel kilo: 74.000
Haftalık hedef: -850
Hedefe kalan: -250
Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750
İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
Bu hafta :-600
Toplam kayip:10.900
Ana hedefe kalan:5.000
Rakip olarak secilenlerde paylasimlarinda rakibini etiketlese aralardan takip etmek zor olur benim fikrimKızlar Canlar canikolar geçen hafta lilipitin çok güzel bir önerisi vardılilipit
ilgilenemedim hatta geri dönememişim bile kendisineTakım içinde eşleştirme yapıp birbirimizle yarışacağız. Bildirimler tamamlandıktan sonra akşam eşleştirmemizi yapalım.
Ayrıca yarın akşam spor listesini tekrar hazırlayalım bir garip bıraktıktan sonra sporlar askıda kaldı. Herkesi spor listesine yazıyorum lütfen en azından yürüyün be güzellerim
segus SchonerDuft @patient women @tobosoludulcinea @kayacans bi-zuzu lilipit
Kızlar lütfen 12:00 den önce bildirimlerinizi yapınız
Sevgiler
Kesinlikle çok haklısın canımRakip olarak secilenlerde paylasimlarinda rakibini etiketlese aralardan takip etmek zor olur benim fikrim
Canım dun cvp yazamadım dunde yaptım bugun yıne yapıcam ısyerınde yapıyoruz arkadaslarla 15 gunu tamamlıycaz ınsBende 4 bardak çıktı 200 ml kadar bir bardak bugün de yapacak mısın
BİZlede tanışırsın kimin neyni merak ediyorsan sor . @poncikbirgelincik mesela ağustosta evlenecek düğün telaşı var @tgb1907 hepimizi için tatile gidiyorsegus a gelince detoksu tamamlayaman hatun diye tanı hep bozar bana gelince gıdım yol alamayan hep sorunlu biri diye tanı
Bende hemsıreyım canım aıle saglıgı merkezınde calısıyorumbu arada cidden çalışanlar için meslekleriniz nedir?
hoş evde duranlarda cevaplayabilir neden ayrımcılık yaptıysam
Haftaya kesın katılırım canım cumartesı arkadasın dugunune gıtcez ıstanbula 1 haftada nekadar sıkılasırsam artık
Iyımıs yıne canım ya ben 3 aylıkken basladım ısedoğuma bilgisayarım ve iş telefonum ile gittim
kızım 5 aylıkkende geri işe başladım esnek çalışma saatleri ile
mesela 11 de gelir 3 te çıkardım , yada sabah 8 de gelip 12 de 1 sene böyle devam ettim.
şubat ayından beri tam çalışıyorummm
özel sektör acımasız sen olmazsan başkası olur, o sebeple yerinde rahatsan fedakarlık etmek lazım.
ama senin sıkıntıların var diye okudum. hamilelik ve lohusalık döneminde ki bu dönemin en az 1,5 yıl sürdüğünü düşünüyorum. stresli iş bebek ve seni çok yıpratır o sebeple doğru karar vermişsin
Dün yapmadım çünkü hiç etki hissetmedim ne wc de ne başka bir şey boşa içip durdum gibi oldu. Sende etki etti miCanım dun cvp yazamadım dunde yaptım bugun yıne yapıcam ısyerınde yapıyoruz arkadaslarla 15 gunu tamamlıycaz ınssen naptın
Ok ben biraz tecrübe edeyim o zaman güzel birşey ama tekrarlar artıkça zorluyormuşHaftaya kesın katılırım canım cumartesı arkadasın dugunune gıtcez ıstanbula 1 haftada nekadar sıkılasırsam artıkama cumartdsı oglumun dogumgunu azcık kacırabılırım ucunu
ay evet her yerde yazıyo ambalajlara da ekliyolar artık cok lazımmıs gibiYeni trend arapçatabelaları okuyamıyorum burda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?