- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.461
biraz yattım biraz iş yaptım öle geçirdim kuzum eşim cuma cıktı dün aksm döndü rahat rahat takıldımnaptın kuzum hafta sonu nasıl geçti
kv geldi minapıyosunuuzzz
biraz yattım biraz iş yaptım öle geçirdim kuzum eşim cuma cıktı dün aksm döndü rahat rahat takıldım
sen naptınnnn
Ayni bildiğin gibinapıyosunuuzzz
biraz yattım biraz iş yaptım öle geçirdim kuzum eşim cuma cıktı dün aksm döndü rahat rahat takıldım
sen naptınnnn
yok beni cagırdıda gitmedimkv geldi midinlenim desene bol bol . görümcem bizdeydi hafta sonu onunla geçti
gayet iyiAyni bildiğin gibi
Bebis nasil
Hadi bakalimgayet iyiyuvalanıp gidiyoruz son 2 ay
Hadi bakalim
Bizimde bugün küçük bir oglusumuz oldu ikinci kez teyze oldum
Burda daha görümcem kız. hafta sonu bende hafta içi annesinde kalıyor..yok beni cagırdıda gitmedim
valla kapım hep kitliydi bakkala bile cıkadım evdn
görümcen gitmemiş miydi
oo baya kalcak yani calışmıyo mu kiBurda daha görümcem kız. hafta sonu bende hafta içi annesinde kalıyor..
ekmekte mi almadın
3 haftalık gelmişti . şükür severiz birbirimizi anlaşırız hafta içleri de görüşüyoruz .oo baya kalcak yani calışmıyo mu kiseviyo seni dmek ki yoksa hafta sonları gelmezdi sana
cumadan aldırdım ben ekmegi
bnm görümcem yok bide olsa napardm blmem3 haftalık gelmişti . şükür severiz birbirimizi anlaşırız hafta içleri de görüşüyoruz .
kız bayat ekmeği mi yedin tüm hafta sonumis gibi dinlenmişsindir enerji depolamışsındır. kıyafetleri yıkayabildin mi ?
seninkiler dillere destanbnm görümcem yok bide olsa napardm blmem
valla dinlendim yıkadım ablam geldi cumartesi o da ütüledi hastane cantamıda düzenledi bezlerle ıslak mendilde koydm mu hazırım
aman onlara iyi davransn benden uzak dursunseninkiler dillere destaniyi ki yok ama eltiler var ilerde kv birine bal gibi davranırsa daha çok gıcık olacaksınız .
ne kadar kaldı ortalama dr deyimi ile ?
o zaman senden sonrakiler yandıaman onlara iyi davransn benden uzak dursunannem diyo gecen kv lik yapcak ama sana diş geçiremiyo diyo dedim diğerlerine kısmetse artık
eylül 15 normalde ama bilmiyorm ki kuzu daha tarih vermiolar bu gittigimde belki söylerler 2 doktora gidiyorum ya birine sorarım
he kaynanalıgı beceremeyen kaynanao zaman senden sonrakiler yandıeşi benzeri yok seninkinin zaten
kontrollerin her hafta mı ?
harikasin canim bakalim sonuclar nasil olcak bu Cuma merakdayimtibetin gençlik pınarı yogasını yapıyorum kuzum çok kolay zaten . diyette fodmap diyeti ibs olduğum için yapıyorum
iyilik canımmm senden naberrrgençler nabersiniz ....
iyilik canımmm senden naberrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?