Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oo baya kalcak yani calışmıyo mu ki seviyo seni dmek ki yoksa hafta sonları gelmezdi sana
cumadan aldırdım ben ekmegi
3 haftalık gelmişti . şükür severiz birbirimizi anlaşırız hafta içleri de görüşüyoruz .
kız bayat ekmeği mi yedin tüm hafta sonu mis gibi dinlenmişsindir enerji depolamışsındır. kıyafetleri yıkayabildin mi ?

ben çok açım pazar alışverişine çıkamadık marketlerde de sebze taze değildi bugün öğlene yemeğim yok

bnm görümcem yok bide olsa napardm blmem
valla dinlendim yıkadım ablam geldi cumartesi o da ütüledi hastane cantamıda düzenledi bezlerle ıslak mendilde koydm mu hazırım

bnm görümcem yok bide olsa napardm blmem
valla dinlendim yıkadım ablam geldi cumartesi o da ütüledi hastane cantamıda düzenledi bezlerle ıslak mendilde koydm mu hazırım
seninkiler dillere destan iyi ki yok ama eltiler var ilerde kv birine bal gibi davranırsa daha çok gıcık olacaksınız .
ne kadar kaldı ortalama dr deyimi ile ?

seninkiler dillere destan iyi ki yok ama eltiler var ilerde kv birine bal gibi davranırsa daha çok gıcık olacaksınız .
ne kadar kaldı ortalama dr deyimi ile ?
aman onlara iyi davransn benden uzak dursun annem diyo gecen kv lik yapcak ama sana diş geçiremiyo diyo dedim diğerlerine kısmetse artık
eylül 15 normalde ama bilmiyorm ki kuzu daha tarih vermiolar bu gittigimde belki söylerler 2 doktora gidiyorum ya birine sorarım

o zaman senden sonrakiler yandı eşi benzeri yok seninkinin zaten
kontrollerin her hafta mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…