Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

he kaynanalıgı beceremeyen kaynana bide becerse nası canıma okur bilmem
yok kuzu ayda 1 bu gidşimden sonra 2 haftada 1 olck işte
Beceremiyorki hali buysa dediğin gibi hai bakalım bugün kimsede yok niye böyle oldu ki
gençler nabersiniz ....
iyilik sağlık senden nbr . trtıldın mı bugün
harikasin canim bakalim sonuclar nasil olcak bu Cuma merakdayim
spordan değilde diyetten umudum var benim :) . ilk kez pazartesi günü 69,40 çıktım muhteşem bir duygu yarında 69u görsem daha ne isterim dimi .

çok şükür bu hafta daha iiyiym evelallah :)
ayrıcaaa 74,9 kg :)

miilet eridi galiba sıcaktan

ay evet ja pazartesi az cikinca cok iyi oluyo cumaya Kadar baya eksilebilioz:)
bende busabah en azindan kilo Alamis olarak gördüm kendimi:)

böyle zamanlarda bişeyleri değiştirmek gerekiyo beslenme düzeni spor hatta motive seklini bile değiştirsen yetiyo

sporu değiştirmem geereeek daha tempolu olmak gerek :)
ah şu son 9 kg da bi gitse

hele 69.99 görsem alışverişe gitceeeem
tatile son 26 gün
bu süreçte vermem gerek ki tatil öncesi ihtiyaçalrımı alabileyimmmmm

9 kg da ha diyince verilmez disiplin azim gerek
su tatiller düğünlerde olmasa kimse zayıflamıcak

ay evet ja pazartesi az cikinca cok iyi oluyo cumaya Kadar baya eksilebilioz:)
bende busabah en azindan kilo Alamis olarak gördüm kendimi:)
Kilomu koruyorum diyorsun en azından :) parmağın naıl oldu
baska acıklaması olamaz yoksa niye gelmesinler günlük mesaj sınırı var sonucta diskalifiye sebebi
şu sistemi aslında uygulamak gerekli

Kilomu koruyorum diyorsun en azından :) parmağın naıl oldu
evet aynen:) iyi canim ya inanirmisin daha bidefa bakmadim nedurumda diye:) esime degistirdim iki defa yara kapanmis dedi bakalim persembe dikisler alincak insallah artik. Sanki hala yine ayni aci var dokununca umarim tekrar cikmaz ayni yerinden

evet aynen:) iyi canim ya inanirmisin daha bidefa bakmadim nedurumda diye:) esime degistirdim iki defa yara kapanmis dedi bakalim persembe dikisler alincak insallah artik. Sanki hala yine ayni aci var dokununca umarim tekrar cikmaz ayni yerinden
kuzum yeni yara sonuçta biraz acıcak illaki . zorlama da parmağını bir süre olmazsa kuzum .

kuzum yeni yara sonuçta biraz acıcak illaki . zorlama da parmağını bir süre olmazsa kuzum .
bende öyle rahatlatiyorum kendimi gecen seferde öyle olmustu dokundugun an cok aciyodu hep dedim kesin yaraya ondan acir falan diye sonra malesefki geldi... busefer cok dikkat ettim vallah bi Damla su degdirmedim hic umarim biseycik olmazda kurtulurum, hem görüntüsüde kötü sanki kocaman bi nasir var orda gibi, en görünen yerde...
neyse bakalim nolcak, bide persembe cilt kanseri kontrolum var 30 Yas alti ücretsiz oluo diye Doktor yapalim demisti ondanda korkuyorum cok fazla benlerim var ve cok fazla o etraflari tam belli olmayanlar yada belirli bi boyutda olanlardan)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…