- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.481
Beceremiyorki hali buysa dediğin gibihe kaynanalıgı beceremeyen kaynanabide becerse nası canıma okur bilmem
yok kuzu ayda 1 bu gidşimden sonra 2 haftada 1 olck işte
iyilik sağlık senden nbr . trtıldın mı bugüngençler nabersiniz ....
spordan değilde diyetten umudum var benim :) . ilk kez pazartesi günü 69,40 çıktım muhteşem bir duygu yarında 69u görsem daha ne isterim dimi .harikasin canim bakalim sonuclar nasil olcak bu Cuma merakdayim
arada oluyo öyle ne yaparsan yap veremiyosun gitmiyo yani bunu en iyiiiyyim
de sanki kilo olarak sabiltndim şu hafta
ama adetim bitsin daha sıkı spor yapacağım
yarın da diyetisyen randevum varrr.
Beceremiyorki hali buysa dediğin gibihai bakalım bugün kimsede yok niye böyle oldu ki
iyilik sağlık senden nbr . trtıldın mı bugün
spordan değilde diyetten umudum var benim :) . ilk kez pazartesi günü 69,40 çıktım muhteşem bir duygu yarında 69u görsem daha ne isterim dimi .
miilet eridi galiba sıcaktanBeceremiyorki hali buysa dediğin gibihai bakalım bugün kimsede yok niye böyle oldu ki
spordan değilde diyetten umudum var benim :) . ilk kez pazartesi günü 69,40 çıktım muhteşem bir duygu yarında 69u görsem daha ne isterim dimi .
haklıısn ..
bilmem mi ya toparlıcam diye canım çıktı şimdi yavaşta olsa gidiyor
vayy -100 ile başladın demekçok şükür bu hafta daha iiyiym evelallah :)
ayrıcaaa 74,9 kg :)
heee erimiş hali buysa milletinmiilet eridi galiba sıcaktan
böyle zamanlarda bişeyleri değiştirmek gerekiyo beslenme düzeni spor hatta motive seklini bile değiştirsen yetiyohaklıısn ..
daha çok çaba..
daha çok dikkat gerek...
ay evet ja pazartesi az cikinca cok iyi oluyo cumaya Kadar baya eksilebilioz:)Beceremiyorki hali buysa dediğin gibihai bakalım bugün kimsede yok niye böyle oldu ki
bilmem mi ya toparlıcam diye canım çıktı şimdi yavaşta olsa gidiyor
vayy -100 ile başladın demek
heee erimiş hali buysa milletin
Evet ama malesef uzaktayizteyze olmak cok baska bişey bence onun tarifi yok
üzülme kuzuuum teyzelerin yeri baska oluyo bizde teyzemle uzak büyüdük ama btün akrabalarım bi yaan teyzem bi yanadırEvet ama malesef uzaktayiz
böyle zamanlarda bişeyleri değiştirmek gerekiyo beslenme düzeni spor hatta motive seklini bile değiştirsen yetiyo
9 kg da ha diyince verilmez disiplin azim gereksporu değiştirmem geereeek daha tempolu olmak gerek :)
ah şu son 9 kg da bi gitse
hele 69.99 görsem alışverişe gitceeeem
tatile son 26 gün
bu süreçte vermem gerek ki tatil öncesi ihtiyaçalrımı alabileyimmmmm
Kilomu koruyorum diyorsun en azından :) parmağın naıl olduay evet ja pazartesi az cikinca cok iyi oluyo cumaya Kadar baya eksilebilioz:)
bende busabah en azindan kilo Alamis olarak gördüm kendimi:)
baska acıklaması olamaz yoksa niye gelmesinler günlük mesaj sınırı var sonucta diskalifiye sebebi
evet aynen:) iyi canim ya inanirmisin daha bidefa bakmadim nedurumda diye:) esime degistirdim iki defa yara kapanmis dedi bakalim persembe dikisler alincak insallah artik. Sanki hala yine ayni aci var dokununca umarim tekrar cikmaz ayni yerindenKilomu koruyorum diyorsun en azından :) parmağın naıl oldu
kuzum yeni yara sonuçta biraz acıcak illaki . zorlama da parmağını bir süre olmazsa kuzum .evet aynen:) iyi canim ya inanirmisin daha bidefa bakmadim nedurumda diye:) esime degistirdim iki defa yara kapanmis dedi bakalim persembe dikisler alincak insallah artik. Sanki hala yine ayni aci var dokununca umarim tekrar cikmaz ayni yerinden
bende öyle rahatlatiyorum kendimi gecen seferde öyle olmustu dokundugun an cok aciyodu hep dedim kesin yaraya ondan acir falan diye sonra malesefki geldi... busefer cok dikkat ettim vallah bi Damla su degdirmedim hic umarim biseycik olmazda kurtulurum, hem görüntüsüde kötü sanki kocaman bi nasir var orda gibi, en görünen yerde...kuzum yeni yara sonuçta biraz acıcak illaki . zorlama da parmağını bir süre olmazsa kuzum .
bencedeeeeee baksana aksam oldu ben işten cıkcam 3 kişiyi gördüm yazan biri de listede değil zatenKilomu koruyorum diyorsun en azından :) parmağın naıl oldu
şu sistemi aslında uygulamak gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?