Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok geçmiş olsun kuzum.. şimdi nasıl minik kuzu. Ateş diş içinde olabilir kuzum insallah bulasici hastalik falan degildir.

Kızlar bugunde piknikteydim bol yemeli icmeliydi ama tabiki tuttum kendimi daha da agzima bise surmeden uyumayi planliyorum.
Kahvaltı oncesi
2 kare bitter cikolata
3 ince dilim kavun 6 isirik gibi:)
Kahvalti 10.30
3 dilim hindi fumeli sandvic
Ara 12.00
yarım muz
10 tane uzum
Ogle 15.00
Tavuk ızgara nekadar yedim hatirlamiyorum
2 dilim karpuz
1 bardak ev yapimi az sekerli limonata
1 dilim beyaz ekmek
Bolca yemisim gene kendimi tutmus halime gelin. spor 1 saat tempolu yuruyus
10 dakika mecburi squat
Kızımı uyutmak icin kızım kucağımda yaptım ise yaradı

üzülme kuzuuum teyzelerin yeri baska oluyo bizde teyzemle uzak büyüdük ama btün akrabalarım bi yaan teyzem bi yanadır

Cok koyuyor artik canim gun gectikce oglumu anneannesi ve dedesinden uzak buyutmek cok ozluyor onlarda babaannesi ve dedesi nerdeyse hergun gelip seviyorlar benim se icim gidiyor

Gozunuz aydin canım. Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin.. teyzelik candır
Cok sagol canim amin

1yasindaydi dimi
Bende zıplayarak uyutuyordum sagolsun ilk aylar :)

Çok geçmiş olsun abla

Bazen
Vücut bazen böyle dönemlerde tribe girip küsebiliyor ters tepki verebiliyor ne çok yüklen ne de sal abla yine sem devam et düzenine baktı senin bozacağın yok vücut tekrar kendine gelir verir kiloları Sen moralini bozma

Sıra geldi bugün ki menüye
(1/21) 23.07.18 menüm
KALKINCA
- 1 kocaman bardak su
KAHVALTI
- Tereyağında 2 yumurta (1.5 tk tereyağ ile)
- Salatalık, domates, kelek, yeşil biber, maydanoz
- 1 kk tulum peynir
- 1 tk krem peynir
- 1.5 dilim ekmek
ARA
- Sade Türk kahvesi
AKŞAM
- beyaz fasulye kavurması (5-6 kaşık)
- 1 dilim ekmek
ARA
- sade Türk kahvesi
- 2 çb şekersiz çay
- 5 eti form
SU
- 3 lt (yatana kadar)
SPOR
- 15 dk yoga (kalkınca)
- 10200 adım (gün içinde)
Güncel kilo: 62.2
Bugün çok ekmek tarzı oldu gibi
Birde 1ekime kadar 55 kilo olurum inşallah demiben pek kendime inanamıyorum ama çabalamak lazım
Neyse ki bugünü atlattım

Aaa ciddi misin bekliyorum
Sizin taraftaydım Aşkın Hanıma getirdim çocukları
Cok gecmis olsun canim yapabilecegim bisey var mi?
Teşekkür ederim canım herşey yolunda
Çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim burcu burcu kokan arkadaşım
Hadi bakalim
Bizimde bugün küçük bir oglusumuz oldu ikinci kez teyze oldum
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
gençler nabersiniz ....
İyidir takımın en genci olarak hemen üstüme alındım
drdotty oğlun nasıl oldu canım
İyi canım teşekkür ederim Boğaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi başladık ikisinde birden olmuş ama ortancamda ateş yok şükür
Çok geçmiş olsun kuzum.. şimdi nasıl minik kuzu. Ateş diş içinde olabilir kuzum insallah bulasici hastalik falan degildir.
Bulaşıcı hastalık değilmiş çok şükür
Otelde yaşıyorum ve korkuyorum her millet var her türlü hastalık olabilir. Ama bizimkiler Boğaz enfeksiyonu olmuş 2 güne toparlarız inşallah
Bu arada 6. Hastalık ve el ağız hastalığı salgını varmış bilginize
21 gün şeker diyeti tarzı21 gün sürüyor sadece her 3 günde bir besin grubunu yemeyi bırakıyoruz böylece hormonlar sıfırlanmış oluyormuş böyle vücut fabrika ayarlarına dönüyor gibi
Bizimlede paylaşır mısın canım feyzalalım hem merak ettim duymamıştım daha önce hormon sufırlama diyeti
Çok geçmiş olsun abla
Sağol canım teşekkür ederim 3 e 4 e bölünüyorum zor geçiyor ama kendi içinde vazgeçilmeyecek güzellikleri var zorluklarımın

Çok şükür bulaşıcı birşey değilmiş kuzum ya keşke hiç hasta olmasalar

Simdi ne taraflardasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…