- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.501
Çok geçmiş olsun kuzum.. şimdi nasıl minik kuzu. Ateş diş içinde olabilir kuzum insallah bulasici hastalik falan degildir.Kızlar ben şimdi Antalyadayım ve küçük oğlum çok ateşli akşam üzeri doktora götüreceğim. Herhangi bir hastalık belirtisi yok sadece ateş bu da bulaşıcı hastalıklarla ilgili endişelendirdi beni.
Bugün buraya çok katılamayabilirim
Herkese sevgiler
Gozunuz aydin canım. Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin..Hadi bakalim
Bizimde bugün küçük bir oglusumuz oldu ikinci kez teyze oldum
üzülme kuzuuum teyzelerin yeri baska oluyo bizde teyzemle uzak büyüdük ama btün akrabalarım bi yaan teyzem bi yanadır
Cok sagol canim aminGozunuz aydin canım. Allah anali babali saglıkla büyütmeyi nasip etsin..teyzelik candır
1yasindaydi dimiKızlar bugunde piknikteydim bol yemeli icmeliydi ama tabiki tuttum kendimi daha da agzima bise surmeden uyumayi planliyorum.
Kahvaltı oncesi
2 kare bitter cikolata
3 ince dilim kavun 6 isirik gibi:)
Kahvalti 10.30
3 dilim hindi fumeli sandvic
Ara 12.00
yarım muz
10 tane uzum
Ogle 15.00
Tavuk ızgara nekadar yedim hatirlamiyorum
2 dilim karpuz
1 bardak ev yapimi az sekerli limonata
1 dilim beyaz ekmek
Bolca yemisim gene kendimi tutmus halime gelin. spor 1 saat tempolu yuruyus
10 dakika mecburi squat
Kızımı uyutmak icin kızım kucağımda yaptımise yaradı
21 gün şeker diyeti tarzıNasil bir diyet bahsedermisin
Çok geçmiş olsun ablaKızlar ben şimdi Antalyadayım ve küçük oğlum çok ateşli akşam üzeri doktora götüreceğim. Herhangi bir hastalık belirtisi yok sadece ateş bu da bulaşıcı hastalıklarla ilgili endişelendirdi beni.
Bugün buraya çok katılamayabilirim
Herkese sevgiler
Vücut bazen böyle dönemlerde tribe girip küsebiliyor ters tepki verebiliyor ne çok yüklen ne de sal abla yine sem devam et düzenine baktı senin bozacağın yok vücut tekrar kendine gelir verir kiloları Sen moralini bozmaSlm kizlar napiyonuz nasilsiniz..
Benim bugun biraz canim sıkkın ya cumartesi sabah kahvaltisi yaptiktan sonra öğle tartildim 75,9 sevinmistim, cuma gunu de kilom ayniydi,ustelik tok karninaydi..
Ee bugun ac karnina tartildim 76kg ciktim eksi umuyordum,iki gun protein beslendim iyi gelmedi,bide kabızlık oldu ya anlamdim ödem mi oldu ne..
Dun bahcede calistim. Dun hareketliydim de galiba meyvedenmi oldu ne yarin bi yine kg mu kontrol ediyim.. birde ben aksam yemekten sonra kesinlikle birsey yemiyorum sadece kurleri iciyorum kan ilacimi iciyorum bir de gece yatana kadar bol su içiyorum..umitsizlige kapiliyorum hic zayiflayamicakmiyim die cok sabirsizmi davraniyorum ne..
Allah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallahHadi bakalim
Sagol canım benimAllah analı babalı büyütsün hayırlı olsun inşallah
Sizin taraftaydım Aşkın Hanıma getirdim çocuklarıAaa ciddi misinbekliyorum
Teşekkür ederim canım herşey yolundaCok gecmis olsun canim yapabilecegim bisey var mi?
Teşekkür ederim burcu burcu kokan arkadaşımÇok geçmiş olsun canım
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünHadi bakalim
İyidir takımın en genci olarak hemen üstüme alındımgençler nabersiniz ....
İyi canım teşekkür ederim Boğaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi başladık ikisinde birden olmuş ama ortancamda ateş yok şükürdrdotty oğlun nasıl oldu canım
Bulaşıcı hastalık değilmiş çok şükürÇok geçmiş olsun kuzum.. şimdi nasıl minik kuzu. Ateş diş içinde olabilir kuzum insallah bulasici hastalik falan degildir.
Bizimlede paylaşır mısın canım feyzalalım hem merak ettim duymamıştım daha önce hormon sufırlama diyeti21 gün şeker diyeti tarzı21 gün sürüyor sadece her 3 günde bir besin grubunu yemeyi bırakıyoruz böylece hormonlar sıfırlanmış oluyormuş böyle vücut fabrika ayarlarına dönüyor gibi
Sağol canım teşekkür ederim 3 e 4 e bölünüyorum zor geçiyor ama kendi içinde vazgeçilmeyecek güzellikleri var zorluklarımınÇok geçmiş olsun abla
Çok şükür bulaşıcı birşey değilmiş kuzum ya keşke hiç hasta olmasalarSizin taraftaydım Aşkın Hanıma getirdim çocukları
Teşekkür ederim canım herşey yolunda
Teşekkür ederim burcu burcu kokan arkadaşım
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
İyidir takımın en genci olarak hemen üstüme alındım
İyi canım teşekkür ederim Boğaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi başladık ikisinde birden olmuş ama ortancamda ateş yok şükür
Bulaşıcı hastalık değilmiş çok şükür
Otelde yaşıyorum ve korkuyorum her millet var her türlü hastalık olabilir. Ama bizimkiler Boğaz enfeksiyonu olmuş 2 güne toparlarız inşallah
Bu arada 6. Hastalık ve el ağız hastalığı salgını varmış bilginize
Bizimlede paylaşır mısın canım feyzalalım hem merak ettim duymamıştım daha önce hormon sufırlama diyeti
Sağol canım teşekkür ederim 3 e 4 e bölünüyorum zor geçiyor ama kendi içinde vazgeçilmeyecek güzellikleri var zorluklarımın
Sizin taraftaydım Aşkın Hanıma getirdim çocukları
Teşekkür ederim canım herşey yolunda
Teşekkür ederim burcu burcu kokan arkadaşım
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
İyidir takımın en genci olarak hemen üstüme alındım
İyi canım teşekkür ederim Boğaz enfeksiyonu antibiyotik tedavisi başladık ikisinde birden olmuş ama ortancamda ateş yok şükür
Bulaşıcı hastalık değilmiş çok şükür
Otelde yaşıyorum ve korkuyorum her millet var her türlü hastalık olabilir. Ama bizimkiler Boğaz enfeksiyonu olmuş 2 güne toparlarız inşallah
Bu arada 6. Hastalık ve el ağız hastalığı salgını varmış bilginize
Bizimlede paylaşır mısın canım feyzalalım hem merak ettim duymamıştım daha önce hormon sufırlama diyeti
Sağol canım teşekkür ederim 3 e 4 e bölünüyorum zor geçiyor ama kendi içinde vazgeçilmeyecek güzellikleri var zorluklarımın
Cok sagol canim destegin icin,cok tadlisim :))Bazen
Vücut bazen böyle dönemlerde tribe girip küsebiliyor ters tepki verebiliyor ne çok yüklen ne de sal abla yine sem devam et düzenine baktı senin bozacağın yok vücut tekrar kendine gelir verir kiloları Sen moralini bozma
Teşekkür ederim canım çok şükür ciddi bişey değil 5 günlük antibiyotik tedavisi 2. Günde toparlanırlar inşallah. Allah dermansız dertler vermesin.drdotty canim gecmis olsun,Allah sifa versin bebisine hemen atlatirsiniz ins..
Teşekkür ederim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?