- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.521
Bugün konyaaltındayım eşim ve 2 arkadaşının atamalarının kutlamasına geldik 7 mehmetteydim akşam şimdi Hillside su dayım. Yarın Allah kerimdir.Simdi ne taraflardasin
Ooo bayagi gezmissin buralarda olursan beklerimBugün konyaaltındayım eşim ve 2 arkadaşının atamalarının kutlamasına geldik 7 mehmetteydim akşam şimdi Hillside su dayım. Yarın Allah kerimdir.
Teşekkür ederim canımOoo bayagi gezmissin buralarda olursan beklerim
Keşke canım benim keşkeÇok şükür bulaşıcı birşey değilmiş kuzum ya keşke hiç hasta olmasalar
Aminnn kuzumKeşke canım benim keşke
Parmağına diken batsa canımdan can kopar.
Allah herkesin çoluğunu çocuğunu korusun. Dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Aminnn canim aminnn..Teşekkür ederim canım çok şükür ciddi bişey değil 5 günlük antibiyotik tedavisi 2. Günde toparlanırlar inşallah. Allah dermansız dertler vermesin.
Günaydınlar.. nasilsın kuzum ben erken yatip erken kalkanlardanım az sonra kizi uyutup uyuyabilirim :) evde olunca herkesi evde saniyorum niye erkenden kalkiyosun diyorumGünaydın kızlar
Evet iş için mecburen erken kalktım kendime yemek hazırladım iş yerine getirmek için dün çok aç kaldımGünaydınlar.. nasilsın kuzum ben erken yatip erken kalkanlardanım az sonra kizi uyutup uyuyabilirim :) evde olunca herkesi evde saniyorum niye erkenden kalkiyosun diyorumişe sanırım
ahahah ben hep buralardayim kolay kolay yok olmambencedeeeeee baksana aksam oldu ben işten cıkcam 3 kişiyi gördüm yazan biri de listede değil zatenBuki_89
Bende soğanlı yumurta yaptım kendime yanına 1 dilim ekmek yedim salatalığım semizim yok diye pas geçtim onları. ama beynim patlıcak gibi hiç enerjik değilim .günaydın :)
sabah kahvaltılar güzelce yapıldı mı?*
bol yeşillikli biberli yumurtalı domatesli ??
kahvaltımı tam yapınca ki bu hafta günlük 2 haşlanmış yumurta sınırsız söğüş iki dilim ekmek vardı :)
kendimi çok tok doymuş hissediyorum enerjim yerinde oluyor
hele bir de egzersiz yaptımsa değmeyin keyfimeeeeeeeeeeeeee
Bende soğanlı yumurta yaptım kendime yanına 1 dilim ekmek yedim salatalığım semizim yok diye pas geçtim onları. ama beynim patlıcak gibi hiç enerjik değilim .
arada birşey yemiyorum liste dışında birşey yani yediklerim zaten miktar olarak çok az dolu dolu yiyen biri değilimgüniçinde salatalık vs alabilsen süper olur arada atarsın ağzına :)
enerjiin belki de ruhen yoksunluktandır ? olabilir mi?
aman firesiz kaçamaksız gidelim ben de şu zinciri kırıp 73 ü görmek istiyorum.şu an 74,9-75 arasında görünüyorum..
cuma hedefim 74.00 kg ..
bugün de diyatisyen randevum var
tüm güç benim içimde..istersem devam edersem başarırım
ama kaçamak yaparsam maalesef veremem
Vayy supersın canım tıbet ıse yaradı sendeveee bugün 68,70 ü gördüm dün 69,40 çıkmıştım bu hafta 67 yi belki ucundan 66 yı bile görebilirim kaçamak yapmıyorum çünkü ne kadar krizlerim tutsa bile yapmıcam
valla tibet mi yoksa yaptığım liste mi bilemiyorum sonuç olarak kilo veriyorumVayy supersın canım tıbet ıse yaradı sende
wc durumu nasıl pekiKızlar gunaydın bende dukan bırası yapıyorum bugun 4. Gun hafta sonu yapamadım. Sımdılık ıyı gıdıyor. 15 gune tamamlıycaz arkadaslarla bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?