Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Çok şükür bulaşıcı birşey değilmiş kuzum ya keşke hiç hasta olmasalar
Keşke canım benim keşke
Parmağına diken batsa canımdan can kopar.
Allah herkesin çoluğunu çocuğunu korusun. Dileyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin.

günaydın :)
sabah kahvaltılar güzelce yapıldı mı?*
bol yeşillikli biberli yumurtalı domatesli ??

kahvaltımı tam yapınca ki bu hafta günlük 2 haşlanmış yumurta sınırsız söğüş iki dilim ekmek vardı :)
kendimi çok tok doymuş hissediyorum enerjim yerinde oluyor
hele bir de egzersiz yaptımsa değmeyin keyfimeeeeeeeeeeeeee

Günaydınlar.. nasilsın kuzum ben erken yatip erken kalkanlardanım az sonra kizi uyutup uyuyabilirim :) evde olunca herkesi evde saniyorum niye erkenden kalkiyosun diyorumişe sanırım
Evet iş için mecburen erken kalktım kendime yemek hazırladım iş yerine getirmek için dün çok aç kaldım
Yerinde olsam uyurdum 10a kadar mis gibi

Bende soğanlı yumurta yaptım kendime yanına 1 dilim ekmek yedim salatalığım semizim yok diye pas geçtim onları. ama beynim patlıcak gibi hiç enerjik değilim .

Bende soğanlı yumurta yaptım kendime yanına 1 dilim ekmek yedim salatalığım semizim yok diye pas geçtim onları. ama beynim patlıcak gibi hiç enerjik değilim .

güniçinde salatalık vs alabilsen süper olur arada atarsın ağzına :)
enerjiin belki de ruhen yoksunluktandır ? olabilir mi?

aman firesiz kaçamaksız gidelim ben de şu zinciri kırıp 73 ü görmek istiyorum.şu an 74,9-75 arasında görünüyorum..
cuma hedefim 74.00 kg ..
bugün de diyatisyen randevum var
tüm güç benim içimde..istersem devam edersem başarırım
ama kaçamak yaparsam maalesef veremem

arada birşey yemiyorum liste dışında birşey yani yediklerim zaten miktar olarak çok az dolu dolu yiyen biri değilim

Kızlar gunaydın bende dukan bırası yapıyorum bugun 4. Gun hafta sonu yapamadım. Sımdılık ıyı gıdıyor. 15 gune tamamlıycaz arkadaslarla bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…