- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.541
Cok ıyı canım guzel motıve olmussundur sımdıvalla tibet mi yoksa yaptığım liste mi bilemiyorum sonuç olarak kilo veriyorumgram gram da gitmiyor
Ya cok su ıcmedım bunu yaparkwn sanırım oyuzden cok vc cıkmadım bugun 3 lt tamamlıycam suyumu bakalım nolcakwc durumu nasıl peki
mot,ive tm bir de aç kalmaya alıştım açlık sindirim sistemim için çok iyi oluyor onu da teyit etmiş oldumCok ıyı canım guzel motıve olmussundur sımdı
su normalde de çok önemli ben 3 lt içerim sürekli ara da unutyorum o ayrıY
Ya cok su ıcmedım bunu yaparkwn sanırım oyuzden cok vc cıkmadım bugun 3 lt tamamlıycam suyumu bakalım nolcak
sende mi başladın tibete yoksaHerkese günaydın
Yoga ve kahvaltı tamamyine sade Türk kahvesi içip dışarı işleri halletmeye işleri hallederken bayada bi adım atıyorum Bu aralar anlamsız bir şekilde enerjiğim sebebini bende bilmiyorum Ben kaçar sizleri seviyorum Bu arada gelince diyetimi ayrıntılı yazacağım kendinize iyi bakın
Canım ben 1-2 gün çocukları sıkı takip etmeliyimTakıma ya tae kan gerekli ya tae kan niye kimse yok
ok canım onlar iyi olsun gerisi önemli değil takımı sıkı yönetime alırız merak etmeCanım ben 1-2 gün çocukları sıkı takip etmeliyim
Gençler nerde?
Sahihuban bi-zuzu @tobosoludulcinea @patient women @selcanmehmetcan segus Turkuaz07 N Nidsalii
oooo kilolar gidiyoveee bugün 68,70 ü gördüm dün 69,40 çıkmıştım bu hafta 67 yi belki ucundan 66 yı bile görebilirim kaçamak yapmıyorum çünkü ne kadar krizlerim tutsa bile yapmıcam
Cnn bbm mısafır vardı bıde oglum hastalıgı duzelmedılilipit kuzum nerelerdesin sen
Canım ben 1-2 gün çocukları sıkı takip etmeliyim
Gençler nerde?
Sahihuban bi-zuzu @tobosoludulcinea @patient women @selcanmehmetcan segus Turkuaz07 N Nidsalii
ben tartılmıyorum belki bende 59 umdur
bende tarılmıyorumben tartılmıyorum belki bende 59 umdur
+1Herkes zayıflamak İçin burada ama bazı arkadaşlar hiç takıma destek ruhunda değil. Kendimiz için çabalarken yaptıklarımızı yapmamız gerekenleri burada paylaşıp birbirimizin yanlışını ikaz etmek bizim görevimiz. Takımların amacı bu zaten. -Sadece diyetini yap paylaş kilo ver- açıkçası bu durum hiç uygun değil. Herkesin takıma birbiri için zaman ayırmasını rica ediyorum
gidiyor bu hafta içi kesin 67yi görürüm . o da veriyordu en son kaça indi bilmiyorum :)
geçmiş olsun ya daha düzelmedi mi ? tayin öncesi iznin var mı bariCnn bbm mısafır vardı bıde oglum hastalıgı duzelmedı
Igne yedı bı ton
Dun yıne drdaydık
Bı canta dolusu ılc sınır oldum
Tayınım cıkıyor
Oglumun krsı radılata gırıyor yenı kres bulmam lazımcıglık aymak ıstıyrö yaa off
Senın yenı diyet nasıl gıdıyor
yemiyorum zaten ya bazen yemek yemeyi bile unutuyorum bakınca incelme var ama tartıda ne durumdayım bilmiyorum abur cubur zaten hiç tüketmiyorum artıkbende tarılmıyorumsen cok yeme verirsin bundan sonra artık hızlı hızlı düğüne kadr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?