Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah
2 yumurtadan omlet içine soğan ve kırmızı biber
1 dilim ekmek
üstüne 1 bardak su
ara
yok
öğlen karışık oldu yemeğim yoktu diye
1 ayran
200 ml yarım yağlı süt
1 şeftali
arka arkaya yemedim
ara
şekersiz türk kahvesi
akşam
1 kase etli bamya
domates salatalık
yoğurt vardı beğenmedim
1 incir taze olandan
kv de yedim bugün daha düzenli olacaktır.
su 3 lt içmişimdir bugünkü kilo 68,70

Herkese günaydın
Yoga ve kahvaltı tamamyine sade Türk kahvesi içip dışarı işleri halletmeyeişleri hallederken bayada bi adım atıyorumBu aralar anlamsız bir şekilde enerjiğim sebebini bende bilmiyorumBen kaçar sizleri seviyorumBu arada gelince diyetimi ayrıntılı yazacağımkendinize iyi bakın

Cok ıyı canım guzel motıve olmussundur sımdı
mot,ive tm bir de aç kalmaya alıştım açlık sindirim sistemim için çok iyi oluyor onu da teyit etmiş oldum
Y

Ya cok su ıcmedım bunu yaparkwn sanırım oyuzden cok vc cıkmadım bugun 3 lt tamamlıycam suyumu bakalım nolcak
su normalde de çok önemli ben 3 lt içerim sürekli ara da unutyorum o ayrı

sende mi başladın tibete yoksa
tibet yapıyor enerji veriyor herkeste farklı oluyor zaten

Herkes zayıflamak İçin burada ama bazı arkadaşlar hiç takıma destek ruhunda değil. Kendimiz için çabalarken yaptıklarımızı yapmamız gerekenleri burada paylaşıp birbirimizin yanlışını ikaz etmek bizim görevimiz. Takımların amacı bu zaten. -Sadece diyetini yap paylaş kilo ver- açıkçası bu durum hiç uygun değil. Herkesin takıma birbiri için zaman ayırmasını rica ediyorum

lilipit kuzum nerelerdesin sen
Cnn bbm mısafır vardı bıde oglum hastalıgı duzelmedı
Igne yedı bı ton
Dun yıne drdaydık
Bı canta dolusu ılc sınır oldum
Tayınım cıkıyor
Oglumun krsı radılata gırıyor yenı kres bulmam lazımcıglık aymak ıstıyrö yaa off

Senın yenı diyet nasıl gıdıyor

+1
oooo kilolar gidiyo darısı poncikbirgelincik e
gidiyor bu hafta içi kesin 67yi görürüm . o da veriyordu en son kaça indi bilmiyorum :)

geçmiş olsun ya daha düzelmedi mi ? tayin öncesi iznin var mı bari
diyet güzel gidiyor bu hafta kesin 67 yi görürüm belki ucundan 66 yı bile görebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…