- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.561
4 gündür bende yemiyorum önceden canım çok isterse 1 lokma yerdim .yemiyorum zaten ya bazen yemek yemeyi bile unutuyorum bakınca incelme var ama tartıda ne durumdayım bilmiyorum abur cubur zaten hiç tüketmiyorum artık
bende zaten şeker tüketmiyorum ama kilomda gitmiyodu her gün tartılıyodum bi artı bi eksi oluyodu bakayım nolcak şimdi4 gündür bende yemiyorum önceden canım çok isterse 1 lokma yerdim .
şimdi bal bile yemiyorum şekerli olarak
ben hergün tüketiyordum bir şekilde biliyorsun benibende zaten şeker tüketmiyorum ama kilomda gitmiyodu her gün tartılıyodum bi artı bi eksi oluyodu bakayım nolcak şimdi
moralim bozulcak diye istemiyorum ama sabah fotoğraf çekmiştim utanmazsam sana atayım wp tan ahahahaben hergün tüketiyordum bir şekilde biliyorsun benitartıl da de hele merak rttim
moralim bozulcak diye istemiyorum ama sabah fotoğraf çekmiştim utanmazsam sana atayım wp tan ahahaha
azcık cıbıl atlet külot şeklindecıbıl mı çekilyon kız ben ölçü almadım hata ettim aslında . ama aynada karnım inmiş görüüyor
önemli olan gelinliğin düzgün durması kuzum tartıyı çok önemseme...azcık cıbıl atlet külot şeklindeçokta cıbıl sayılmaz geçen seneye kadar plajlarda geziyodum bundan daha açık seçik gerçekten anlaşılıyo ya tartıda farketmese bile
4 gündür bende yemiyorum önceden canım çok isterse 1 lokma yerdim .
şimdi bal bile yemiyorum şekerli olarak
aman diyim dengeli beslenin vücudunuzu vitaminlerden eksik etmeyin zayıflamak içinbende zaten şeker tüketmiyorum ama kilomda gitmiyodu her gün tartılıyodum bi artı bi eksi oluyodu bakayım nolcak şimdi
valla beni biliyon vitamin hapları ile yaşıyorumaman diyim dengeli beslenin vücudunuzu vitaminlerden eksik etmeyin zayıflamak için
yaa ona şüphem yok çünkü gelinlik üstüme göre dikiliyo ya iyice sıkıştırıyolar olduğumdan zayıf gözüküyorum nişandada öyleydi geçen düğüne gittik çocukluk arkadaşım ordaydı diyo nişanda belin incecikti hayran kaldım halbuki orda 56 kiloydum abartı bi incelik yok ama belim sanki 50 kilo gibi duruyoduönemli olan gelinliğin düzgün durması kuzum tartıyı çok önemseme...
gönder gelsin bu arada
ben bundan korkuyorum işteeaman diyim dengeli beslenin vücudunuzu vitaminlerden eksik etmeyin zayıflamak için
Canım ben 1-2 gün çocukları sıkı takip etmeliyim
Gençler nerde?
@kayacans @bi-zuzu @tobosoludulcinea @patient women @selcanmehmetcan @segusTurkuaz07 N Nidsalii
bnde gecen test yaptırdıydm saglık ocagında cuma gidip alcm bakaym ne durudmaym ilaçlarıda pek kullanmıyorm eksiklik varsa kullanırım artıkvalla beni biliyon vitamin hapları ile yaşıyorumdemiri toparlayım bana yeter
yaz gelmiş mis gibi meyveler sebzeler faydalanmak lazımyaa ona şüphem yok çünkü gelinlik üstüme göre dikiliyo ya iyice sıkıştırıyolar olduğumdan zayıf gözüküyorum nişandada öyleydi geçen düğüne gittik çocukluk arkadaşım ordaydı diyo nişanda belin incecikti hayran kaldım halbuki orda 56 kiloydum abartı bi incelik yok ama belim sanki 50 kilo gibi duruyodu
gönderiyorum gelsin
ben bundan korkuyorum iştee
pazara gidebilen kim kibnde gecen test yaptırdıydm saglık ocagında cuma gidip alcm bakaym ne durudmaym ilaçlarıda pek kullanmıyorm eksiklik varsa kullanırım artık
yaz gelmiş mis gibi meyveler sebzeler faydalanmak lazım
internetten baksana sonuçlrına ben öyle yapıyorumbnde gecen test yaptırdıydm saglık ocagında cuma gidip alcm bakaym ne durudmaym ilaçlarıda pek kullanmıyorm eksiklik varsa kullanırım artık
yaz gelmiş mis gibi meyveler sebzeler faydalanmak lazım
Tibet değil ama onada göz gezdirmedim değilsende mi başladın tibete yoksa
tibet yapıyor enerji veriyor herkeste farklı oluyor zaten
Uğruyorum benCanım ben 1-2 gün çocukları sıkı takip etmeliyim
Gençler nerde?
@kayacans @bi-zuzu @tobosoludulcinea @patient women @selcanmehmetcan @segusTurkuaz07 N Nidsalii
Demir eksikliği fazlamı ablavalla beni biliyon vitamin hapları ile yaşıyorumdemiri toparlayım bana yeter
videosunu atabilir misin yaptığınınTibet değil ama onada göz gezdirmedim değil
ben anemi taşıyorum canım hep düşüyor genetik ilaç kullandığımda yükseliyor şuan 28 de . serum da kötü ya çok acıtıyor . şimdi nasıl depolarınDemir eksikliği fazlamı ablabende demir depoları hep boş sağlık ocağına gittiğimde vücudun demir tutmuyor demişti yani ilaç kullanıp bitince 2 aya kalmaz boşalıyodu dahiliyeye sonuçları alıp gittiğimde serum ile demir ilavesi yaptılar damardan bana çok iyi gelmişti hiç düşmedide çok zorlanırsan Bi dahiliyeye sor istersen serumla verebiliyolarmıymış biz ailecek öyle almıştık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?