Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

yemiyorum zaten ya bazen yemek yemeyi bile unutuyorum bakınca incelme var ama tartıda ne durumdayım bilmiyorum abur cubur zaten hiç tüketmiyorum artık
4 gündür bende yemiyorum önceden canım çok isterse 1 lokma yerdim .
şimdi bal bile yemiyorum şekerli olarak

cıbıl mı çekilyon kız ben ölçü almadım hata ettim aslında . ama aynada karnım inmiş görüüyor
azcık cıbıl atlet külot şeklinde çokta cıbıl sayılmaz geçen seneye kadar plajlarda geziyodum bundan daha açık seçik gerçekten anlaşılıyo ya tartıda farketmese bile

bugün karnım doydu şükür 2 kabaktan sote yaptım az yağlı 1 tk z.yağı koydum içine soğanda doğradım kimyon pul biberde ekledim yanına probiyotik yoğurt salatalık domates mis gibi oldu valla

azcık cıbıl atlet külot şeklinde çokta cıbıl sayılmaz geçen seneye kadar plajlarda geziyodum bundan daha açık seçik gerçekten anlaşılıyo ya tartıda farketmese bile
önemli olan gelinliğin düzgün durması kuzum tartıyı çok önemseme...
gönder gelsin bu arada

Son düzenleme:
önemli olan gelinliğin düzgün durması kuzum tartıyı çok önemseme...
gönder gelsin bu arada
yaa ona şüphem yok çünkü gelinlik üstüme göre dikiliyo ya iyice sıkıştırıyolar olduğumdan zayıf gözüküyorum nişandada öyleydi geçen düğüne gittik çocukluk arkadaşım ordaydı diyo nişanda belin incecikti hayran kaldım halbuki orda 56 kiloydum abartı bi incelik yok ama belim sanki 50 kilo gibi duruyodu
gönderiyorum gelsin

aman diyim dengeli beslenin vücudunuzu vitaminlerden eksik etmeyin zayıflamak için
ben bundan korkuyorum iştee

valla beni biliyon vitamin hapları ile yaşıyorum demiri toparlayım bana yeter
bnde gecen test yaptırdıydm saglık ocagında cuma gidip alcm bakaym ne durudmaym ilaçlarıda pek kullanmıyorm eksiklik varsa kullanırım artık
yaz gelmiş mis gibi meyveler sebzeler faydalanmak lazım

valla beni biliyon vitamin hapları ile yaşıyorum demiri toparlayım bana yeter
Demir eksikliği fazlamı ablabende demir depoları hep boş sağlık ocağına gittiğimde vücudun demir tutmuyor demişti yani ilaç kullanıp bitince 2 aya kalmaz boşalıyodudahiliyeye sonuçları alıp gittiğimde serum ile demir ilavesi yaptılar damardan bana çok iyi gelmişti hiç düşmedide çok zorlanırsan Bi dahiliyeye sor istersen serumla verebiliyolarmıymış biz ailecek öyle almıştık

Tibet değil ama onada göz gezdirmedim değil
videosunu atabilir misin yaptığının
ben anemi taşıyorum canım hep düşüyor genetik ilaç kullandığımda yükseliyor şuan 28 de . serum da kötü ya çok acıtıyor . şimdi nasıl depoların

Anneannemin evi düşüyoruz malum yaşlı olunca mağazaları gezemiyor bende tek tek gezip resim çekip ona götürüyorumen sonunda beğendi baya bi dolanmıştımbugün ödemeleri yapmaya gittim bi kaç ihtiyaç falan derken 10bini tamamlamışım efendimBu kadar sıcak olmasa daha da gezerim ama insanın canı çıkıyo sanki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…