- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.581
oyy öperim ellerinden benimkiler hep vefat ettiler .Anneannemin evi düşüyoruz malum yaşlı olunca mağazaları gezemiyor bende tek tek gezip resim çekip ona götürüyorumen sonunda beğendi baya bi dolanmıştım bugün ödemeleri yapmaya gittim bi kaç ihtiyaç falan derken 10bini tamamlamışım efendim Bu kadar sıcak olmasa daha da gezerim ama insanın canı çıkıyo sanki ya
Depolar Bi senedir hiç boşalmadı yeni yeni düşmeye başlamış serumda Bi yarım saat sürüyor ama dayanırsan daha çok dayanırsın gibi çünkü ilaç malum vücuda Bi süre sonra alışkanlık yapınca zarara veriyor ama kendini nasıl daha iyi hissediyorsan en iyi tedavi odurvideosunu atabilir misin yaptığının
ben anemi taşıyorum canım hep düşüyor genetik ilaç kullandığımda yükseliyor şuan 28 de . serum da kötü ya çok acıtıyor . şimdi nasıl depoların
valla bu hafta bende üşendm simdi ne yapsam diye düşünüyompazara gidebilen kim ki
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallahoyy öperim ellerinden benimkiler hep vefat ettiler .
neler aldınız neneciğine
aaa baklıyo muuu nerden bakılıyo kiinternetten baksana sonuçlrına ben öyle yapıyorum
aldığım takviyenin içinde mevcut şimdilik 1 ay sonra baktıracam bakalım ona göre verirler teşhisi var zatenDepolar Bi senedir hiç boşalmadı yeni yeni düşmeye başlamış serumda Bi yarım saat sürüyor ama dayanırsan daha çok dayanırsın gibi çünkü ilaç malum vücuda Bi süre sonra alışkanlık yapınca zarara veriyor ama kendini nasıl daha iyi hissediyorsan en iyi tedavi odur
Ve hemen bulup atayım videoyu
yaaa çok şirinAllah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Neler almadıkki tüm evi döşedibide yeni gelin evi mobilyalarından istedi
hsl.com dan bakıyorsun ama barkod gerekli onda . e nabızdan bakıyorsun birdeaaa baklıyo muuu nerden bakılıyo ki
benim akşam yemekleri iptvalla bu hafta bende üşendm simdi ne yapsam diye düşünüyom
barkod no yok bende kuzu yaaldığım takviyenin içinde mevcut şimdilik 1 ay sonra baktıracam bakalım ona göre verirler teşhisi var zaten
yaaa çok şirin
hsl.com dan bakıyorsun ama barkod gerekli onda . e nabızdan bakıyorsun birde
üşngecligin gözü kör olsndubenim akşam yemekleri ipt
her 3 güne bir grup çıkarılarak mı gidiyor sistemGelmişken yaptığım diyetten bahsedecektim
Hormon sıfırlama diyeti 21 günde vücudu fabrika ayarlarına döndürüyormuş
1., 2. ve 3. günlerde:alkol tüketmeyerek östrojen seviyenizi sıfırlıyorsunuz.
4. 5.ve 6. günlerde: Şekersiz beslenerek vücudunuzdaki insülini dengeliyorsunuz.
7., 8. ve 9. günlerde: Meyve yemeyi bırakıp tokluk hissi veren ve yağ yakımını artıran leptin hormonunu düzenliyorsunuz.
10., 11. ve 12. günlerde: Kafeini bırakıp stres seviyenizi düşürüyorsunuz. Böylece kortizol hormonunuz da dengeye giriyor. 13., 14. ve 15. günlerde: Tahıl yemeyi bırakıyorsunuz. Bu da tiroit hormonunu yeniden aktive ediyor. Bu sayede insülin ve leptin hormonları da düzenleniyor.
16, 17. ve 18. günlerde: Süt ürünleriyle vedalaşıyorsunuz. Bu da büyüme hormonunu sıfırlamanızı sağlıyor.
19., 20. ve 21. günlerde: Toksin içeren her şeyden uzak durarak vücudu temizlemiş oluyorsunuz.
Şeklinde bir açıklaması varson üç gün toksik durumu zor olduğu için onu kaldırdık geri kalan besinleri kendime göre ayarladım ilk üç gün normal beslenir daha sonra azaltarak ilerleyeceğim ve bir tık daha uzatınca yaklaşık 27 gün falan olacak düzene girmek için daha sonra düzgün bir yeme şekline döneceğim inşallah
Aslında böyle bakınca şeker diyeti tarzı bir diyet gibi
e nabızdan bak o zaman orda görünür e devlet ile giriliyorbarkod no yok bende kuzu ya
yok ne üşengeçliği eve gidiyomusn diye sorsana bugün masa almaya ve perdeciye gitcem yarın lazer ve diş randevum var perşembe zeybek ve çamaşır makinemin üstü krık geldi onun için eve gitcem cuma eve gitcem cts annemin günü var tatlı ve temizlik yapcam daha sayayım mıüşngecligin gözü kör olsndu
bakıyiimmme nabızdan bak o zaman orda görünür e devlet ile giriliyor
baktım ama sonuclar cıkmıyo hep sıfır gözüküyo neden kie nabızdan bak o zaman orda görünür e devlet ile giriliyor
Evet ama çıkarınca sonuna kadar yenmiyecekher 3 güne bir grup çıkarılarak mı gidiyor sistem
Nasil bir diyet uyguluyorsun diyetisyenemi gittin yoksa banada anlat benim bugun acayip karnim siss kotu durumda reglime daha 5 gun var..ayrica tebrik ederim kg vermene sevindimm..geçmiş olsun ya daha düzelmedi mi ? tayin öncesi iznin var mı bari
diyet güzel gidiyor bu hafta kesin 67 yi görürüm belki ucundan 66 yı bile görebilirim
yok ne üşengeçliği eve gidiyomusn diye sorsana bugün masa almaya ve perdeciye gitcem yarın lazer ve diş randevum var perşembe zeybek ve çamaşır makinemin üstü krık geldi onun için eve gitcem cuma eve gitcem cts annemin günü var tatlı ve temizlik yapcam daha sayayım mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?