Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

oyy öperim ellerinden benimkiler hep vefat ettiler .
neler aldınız neneciğine

Depolar Bi senedir hiç boşalmadı yeni yeni düşmeye başlamış serumda Bi yarım saat sürüyor ama dayanırsan daha çok dayanırsın gibi çünkü ilaç malum vücuda Bi süre sonra alışkanlık yapınca zarara veriyor ama kendini nasıl daha iyi hissediyorsan en iyi tedavi odur
Ve hemen bulup atayım videoyu

aldığım takviyenin içinde mevcut şimdilik 1 ay sonra baktıracam bakalım ona göre verirler teşhisi var zaten
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun inşallah
Neler almadıkki tüm evi döşedibide yeni gelin evi mobilyalarından istedi
yaaa çok şirin
aaa baklıyo muuu nerden bakılıyo ki
hsl.com dan bakıyorsun ama barkod gerekli onda . e nabızdan bakıyorsun birde

Gelmişken yaptığım diyetten bahsedecektim
Hormon sıfırlama diyeti 21 günde vücudu fabrika ayarlarına döndürüyormuş
1., 2. ve 3. günlerde:alkol tüketmeyerek östrojen seviyenizi sıfırlıyorsunuz.
4. 5.ve 6. günlerde: Şekersiz beslenerek vücudunuzdaki insülini dengeliyorsunuz.
7., 8. ve 9. günlerde: Meyve yemeyi bırakıp tokluk hissi veren ve yağ yakımını artıran leptin hormonunu düzenliyorsunuz.
10., 11. ve 12. günlerde: Kafeini bırakıp stres seviyenizi düşürüyorsunuz. Böylece kortizol hormonunuz da dengeye giriyor. 13., 14. ve 15. günlerde: Tahıl yemeyi bırakıyorsunuz. Bu da tiroit hormonunu yeniden aktive ediyor. Bu sayede insülin ve leptin hormonları da düzenleniyor.
16, 17. ve 18. günlerde: Süt ürünleriyle vedalaşıyorsunuz. Bu da büyüme hormonunu sıfırlamanızı sağlıyor.
19., 20. ve 21. günlerde: Toksin içeren her şeyden uzak durarak vücudu temizlemiş oluyorsunuz.
Şeklinde bir açıklaması varson üç gün toksik durumu zor olduğu için onu kaldırdık geri kalan besinleri kendime göre ayarladım ilk üç gün normal beslenir daha sonra azaltarak ilerleyeceğim ve bir tık daha uzatınca yaklaşık 27 gün falan olacak düzene girmek için daha sonra düzgün bir yeme şekline döneceğim inşallah
Aslında böyle bakınca şeker diyeti tarzı bir diyet gibi

her 3 güne bir grup çıkarılarak mı gidiyor sistem

üşngecligin gözü kör olsndu
yok ne üşengeçliği eve gidiyomusn diye sorsana bugün masa almaya ve perdeciye gitcem yarın lazer ve diş randevum var perşembe zeybek ve çamaşır makinemin üstü krık geldi onun için eve gitcem cuma eve gitcem cts annemin günü var tatlı ve temizlik yapcam daha sayayım mı

geçmiş olsun ya daha düzelmedi mi ? tayin öncesi iznin var mı bari
diyet güzel gidiyor bu hafta kesin 67 yi görürüm belki ucundan 66 yı bile görebilirim
Nasil bir diyet uyguluyorsun diyetisyenemi gittin yoksa banada anlat benim bugun acayip karnim siss kotu durumda reglime daha 5 gun var..ayrica tebrik ederim kg vermene sevindimm..

Sıra bugün ki menüde
(2/21) 24.07.18 Menüm
KALKINCA
- 1 kocaman bardak su
KAHVALTI
- Fasulye kavurmalı yumurta (2 yumurta+4 kaşık fasulye)
-Domates, salatalık, kelek, yeşil biber, maydanoz
- 1 kk tulum peynir
ARA
- sade Türk kahvesi
ÖĞLE
- 1.5 kepçe soğuk çorba
ARA
- 5 adet eti form
- 1 b gazoz
AKŞAM
- 1 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 1 adet karnıyarık
- domates salatası
- yoğurt
ARA
- sade Türk kahvesi
- 2 b şekersiz çay
SU
-2.5 lt (yatana kadar olur)
SPOR
- 15 dk yoga
- 8 bin adım
Güncel kilo: 61.8

Bugün sabah vücut ölçülerimide ölçtüm not aldım 1 Ay sonraki duruma bakicim inşallah incelirimyarından itibarende evde spora başlayacağım hep dicem 1 ekime kadar 55 hedef olacak

işte bizde gocemle bayramdan önce gezme planı yapıyok boş kalınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…