- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.601
Nasıl sıfır görünüyor yansımamış olabilir belki kuzumbaktım ama sonuclar cıkmıyo hep sıfır gözüküyo neden ki
aman neyse gider bakarım cuma ya zaten gelmiyosn diyip duruyolar sanki kapı komsumda habire saglık ocagına tasıncamNasıl sıfır görünüyor yansımamış olabilir belki kuzum
hm anladımişte bizde gocemle bayramdan önce gezme planı yapıyok boş kalınca
Anladım kuzum benim diyet bitsin bende onu yapayım bir yapabilirsem eğer çünkü meyvesiz yapamam şekerli bir şey girmesi lazım vücudumaEvet ama çıkarınca sonuna kadar yenmiyecek
Huzursuz bağırsak sendromu için kuzum bu diyet .Sağ olsunNasil bir diyet uyguluyorsun diyetisyenemi gittin yoksa banada anlat benim bugun acayip karnim siss kotu durumda reglime daha 5 gun var..ayrica tebrik ederim kg vermene sevindimm..
dolu dolu bir menü olmuş ne kadar vereceksin toplamda merak ettim şimdiye kadar ne kadar verdin.Sıra bugün ki menüde
(2/21) 24.07.18 Menüm
KALKINCA
- 1 kocaman bardak su
KAHVALTI
- Fasulye kavurmalı yumurta (2 yumurta+4 kaşık fasulye)
-Domates, salatalık, kelek, yeşil biber, maydanoz
- 1 kk tulum peynir
ARA
- sade Türk kahvesi
ÖĞLE
- 1.5 kepçe soğuk çorba
ARA
- 5 adet eti form
- 1 b gazoz
AKŞAM
- 1 kepçe yeşil mercimek yemeği
- 1 adet karnıyarık
- domates salatası
- yoğurt
ARA
- sade Türk kahvesi
- 2 b şekersiz çay
SU
-2.5 lt (yatana kadar olur)
SPOR
- 15 dk yoga
- 8 bin adım
Güncel kilo: 61.8
Bugün sabah vücut ölçülerimide ölçtüm not aldım 1 Ay sonraki duruma bakicim inşallah incelirimyarından itibarende evde spora başlayacağım hep dicem 1 ekime kadar 55 hedef olacak
Hee öyle yap kontroller iyidir kuzumaman neyse gider bakarım cuma ya zaten gelmiyosn diyip duruyolar sanki kapı komsumda habire saglık ocagına tasıncam
Anladım kuzum benim diyet bitsin bende onu yapayım bir yapabilirsem eğer çünkü meyvesiz yapamam şekerli bir şey girmesi lazım vücuduma
Huzursuz bağırsak sendromu için kuzum bu diyet .Sağ olsundrdotty el attı işte pazar gününden bugüne vermeye başladım tam anlamı ile hızlı gidiyor şükür. Hafta sonu da dikkat etmeye çalıştım. Tibet yogasina da başladım onda destekledi beni . Senin diyetisyen ne oldu . Meyve yemezsen nasıl olur 2 3 gün bir denesene.
dolu dolu bir menü olmuş ne kadar vereceksin toplamda merak ettim şimdiye kadar ne kadar verdin.
Hee öyle yap kontroller iyidir kuzum
Peynir yemiyorum süt ürünlerinden 1 çay bardağı yarım yağlı süt ve ev yapımı yoğurt ya da probiyotik yoğurt yiyorum. Sabah sadece yunurta ve buğdaylı ekmek 1 dilim öğlen ve akşam kabak patlıcan yeşil yapraklı sebzeler yiyorum. Dün bamya yedim ondan önceki gün patlıcan musakka yaptım etsiz bugün öğlen ve akşam kabak yedim 1 tk z.yağı kullandım . Ama bende bağırsak iritbali var kuzum. Meyve.olarak şeftali armut ve incir yiyorumHimm mesala neler yemiyorsun,bali yemedigini öğrendim de belki banada faydasi olur,ben bi hafta kadar erik yedim,son iki gundurde seftali,uzum,kayisi yedim ara öğün olarak,demir ilaci ,hayit otu,aslanpencesi,ari polen kullaniyorum ya kabizlik durum oldu vc icin yiyordum yoksa ice kabizlik durumu olmasaydi azaltirim bende rahatsizim bu durumda...galiba bu kullandigim kurler polen gibi bayagi kalori bakimdan zengin yediklerim ictiklerim hemen dikkat edeyim..diyetisyene agustosun 3 randevum ayda bir gidiliyor buraya..
Erken yemissin ama çok olmuş etli sonuçta keşke 3 ana öğün 2 ara öğün yapsan belki o zaman hızlı giderBugunku menu
Sabah demir ilaci
11:00 peynir zeytin,bi çatal has bal,bol yesillik(turp yapragi,yesil sogan,maydonoz,salatalik) 3dilim ekmek,bi bardak şekersiz cay
Ara kayisi
18:00 iki karni yarik(patlicani tum kizarttim ici közlenmiş gibi yagsizdi kiymayla icini yedim) yarim tabak kıymalı kabak yemegi,yesillik,uc dilim karpuz
2,5lt su icilcek kurler icilecek spor yok basim boynum agriyo..
Yakarken kefir de icebilirim..
Guzelmis benimkinede benziyor sadece peynir var,corba yemem lazim hic yemiyorum yemek yapmayi artik sevmiyorum,bu seker hapindan hic lezzet alamimm yemeklerden ,evdekiler sayesinde saglikli yemekler yapiyorum yiyorum bu ayin sonuna sekere bi baktiracagim duzelme varsa bırakacağım..birde bahcemizde bamya var bamyayi yesem bari tiksiniyorum ya en iyisi anneme diyimde pisirsin oda bagirsaga iyi gelir,yesil fasulye ne...yogurt da yemiyorum yesem yag yakar buf ben bayagi karbonlu beslemisim ya kendimdeki hataya bak..Peynir yemiyorum süt ürünlerinden 1 çay bardağı yarım yağlı süt ve ev yapımı yoğurt ya da probiyotik yoğurt yiyorum. Sabah sadece yunurta ve buğdaylı ekmek 1 dilim öğlen ve akşam kabak patlıcan yeşil yapraklı sebzeler yiyorum. Dün bamya yedim ondan önceki gün patlıcan musakka yaptım etsiz bugün öğlen ve akşam kabak yedim 1 tk z.yağı kullandım . Ama bende bağırsak iritbali var kuzum. Meyve.olarak şeftali armut ve incir yiyorum
Uc ana ogun yapman lazim zaten niye uygulamiyorum kendime cok kızıyorum uygularsam kesin kg veririm ama yemek yapmaktan nefret eder oldum ya,cocuklarda surekli tatli pasta hic durmuyorlar:)) bugun mesala karniyarigi kizim istedi onun icin yaptim oda sadece kiymasini yedi patlicanin icini ben yedim,kiymasida cok yagli değildi dokunmadi,yemeklerin yaglisinida sevmiyorum evdekiler alisti mesala diyetisyen kac kisiyseniz kisi basina bir tatli kasigi zeytin yag koyacaksin dedi onu uyguluyorum allahtan saglikli beslenme icin..Erken yemissin ama çok olmuş etli sonuçta keşke 3 ana öğün 2 ara öğün yapsan belki o zaman hızlı gider
Çıkarsın bence iki gun detoks yap en azindan sabit cikarsin..Kızlar bu hafta benden hayır yokpazar gunü arkadaslarla geziye gittik gunubirlik evden yapıp goturdük yiyceklerimizi bi turlü toparlayamadim bol bol karbonhidrat aldim pazar pazt bugün biraz toparladim duakn birasinada yarindan itibaren baslıyorum cuma sabit cıkabilir miyim acaba
Cok guzel canim tebrik ederim sende bu azim oldugu sürece dusersin istedigin kg ya..darisi benim basima ins..Diyetisyen görüşmesinden yüzüm gülerek çıktım
10günde 1.1kg yağdan kilo vermiiiişim
Diyetisyenim benden daha çok sevindi kozlar 74ün altına bi insan kıracam zinciri
Bu haftada 1kg yağ vermemi istedi
Dikkat şart
Bugunku menu
Sabah demir ilaci
11:00 peynir zeytin,bi çatal has bal,bol yesillik(turp yapragi,yesil sogan,maydonoz,salatalik) 3dilim ekmek,bi bardak şekersiz cay
Ara kayisi
18:00 iki karni yarik(patlicani tum kizarttim ici közlenmiş gibi yagsizdi kiymayla icini yedim) yarim tabak kıymalı kabak yemegi,yesillik,uc dilim karpuz
2,5lt su icilcek kurler icilecek spor yok basim boynum agriyo..
Yakarken kefir de icebilirim..
Farkinda olmadan yemişim sonra baktim sasirdim,yeni yaptigim peynirle yemisim..Sabah ekmek biraz fazla olmamis mi?
Farkinda olmadan yemişim sonra baktim sasirdim,yeni yaptigim peynirle yemisim..
Gecmis olsun canim,aralarinda hafif tuzlu ayran icrbilirsin aslinda tansiyonuna iyi gelir dikkat et canim..Sabah
1 yumurta
Y.k.k. peynir
Yarim domates
1 salatalik
1 kucuk biber
2 3 zeytin
1.5 dlim t.b ekmegi
Ogle-aksam (kizim durmadi hic oglen yiyemedim ve kotuydum biraz aksami erken yedim)
1 kase corba
Yarim dilim t.b ekmegi
2 kasik makarna
Kucuk bir dolmanin yarisi
Not:halsizlik bas donmem gogusumde daralma kol ve bacak agrilarimdan hastaneye gittik tansiyonum dusukmus ve ekgde sorun cikti arastirma hast. Gidin dedi bebek olunca gitmedim o yuzden aksam
1 bardak tuzlu ayran
Biraz patlamis misir
Ve 1 kucuk muz yedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?