Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bamya yı bol bol yemek gerekli aslında bağırsak için dün kv yapmıştı yedim orda güzel olmuştu.
Niye yapmıyorsun o zaman fazla yap kendine ayır ertesi gün için bildiği varki vermiş
SchonerDuft aslinda bugun bana umid oldun artık kg vermeye basladinsa diyet beslenmemizde benziyor tmm artik bende ice dikkat edecegim hatta evde oldugum surece uc öğün besleniyim..
Valla bak bu hafta kesin 67 yi görürüm 66yı ucundan belki görürüm spor da yapıyorum sana umut olsun hedefim artık 64
Detoks yapabilirsen kabak detoksu hem doyuruyor hem de kalorisi düşük olmaz mı
Tebrik ederim kuzum
Geçmiş olsun canım nasıl oldun kaça düşmüş tansiyonun

Sagol canim 10 7 cok dusuk degildi aslinda ekg de bisey gordu arastirmaya gidin dedi kalple ilgili tahliller yapilsin dediler de gitmedim burçe cok huysuzdu rezil olacak hastanede diye simdide iyiyim zaten

Cuma sabit çıkamazsın canım hemen kabak detoxu yap tatlıları çıkar menülerinden( meyve, pirinç,beyaz ekmek gibi) hatta tahıl grubu besinlerle de vedalaş.
Sebzeler yoğurt süt et ye öğünlerinde meyve yok demiştim ama hadi kıyamadım( üzüm, incir, kavun dışında herhangibir meyve 1 porsiyon) kuruyemişgiller yok. Bol su ayran
Cumaya kadar gitsin yağlar
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.
Ben sana çok güveniyorum kendini de takımı da kurtar bu hafta. Bak @bi-zuzu gezmelerde yiyor @tobosoludulcinea da sabit hedefinde segus pazartesi işi yoğundur dedik ama bugün de yok. Bu hafta sende çok şey bekliyorum canım
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Dikkat et kendine uzun yıllar sana ihtiyacı olacak bir prensesin var
Sagol canim 10 7 cok dusuk degildi aslinda ekg de bisey gordu arastirmaya gidin dedi kalple ilgili tahliller yapilsin dediler de gitmedim burçe cok huysuzdu rezil olacak hastanede diye simdide iyiyim zaten
İhmal etme canım. Hep kendimizi erteliyoruz ama evimizi eşimizi çocuğumuzu biz ayakta tutuyoruz. Randevunu al kontrollerini yaptır canım

ay şimdi heyecanlandım
inşaallah dikkat ediyorum kardeşiiiiimmmm
metabolizmam da destek verirse -1 görsem razıyımmmm

Gunaydin kizlarrrrrrrrrr :)))
Sabah 4:15te kalktim bahceye gittik tam uc saat calistim bol bol ter attim.gecen hafta moral bozuklugundan gitmemistim..persembe cuma gunu yuruyus yaparim,pazar günü yine tarlada calisirim,bu bana spor olur birde dikkatli beslendimmi ins gitsin yaglarr:)

Günaydın kızlar bend ed esonunda eksilmeler başladı henuz cok degil ama 200 gr moral bulmama yetti. Yarın çok daha dikkatli olup cumaya bol eksili cikmak istiyorum. SchonerDuft kuzum ne guzel gidiyo kilolar 66 li rakamlar gelir insallah cumaya..
@tobosoludulcinea kuzum sende ben gibi bi gun kacirinca kolay toplanmiyor. Kacamakları cok abartiyoruz sanirim kaçamakliktan cikiyor.dukan birası nasıl bisey kuzum bende yarin yapayim..

10 7 evet düşük değil 8 5 tansiyonu olan biri için ama sen aksatma sen iyi olcaksın ki kızında iyi olsun
inşallah ama cuma değilde cumartesiye görürüm muhtemelen ama cuma olsa muhteşem olurdu
Ne dıyprsun ya cok sevmem kırılmadık kılolar catırcatır kırılcak desene :)
valla kırıldı ilk defa 68,70 in altına düştüm 68,40 çıktım wcye de çıkmadım muhteşem bir şey ya hedefimi bile kafamda düşürebilirim o derece heves geldi

Hay masallah sana ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…