- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.621
Bamya yı bol bol yemek gerekli aslında bağırsak için dün kv yapmıştı yedim orda güzel olmuştu.Guzelmis benimkinede benziyor sadece peynir var,corba yemem lazim hic yemiyorum yemek yapmayi artik sevmiyorum,bu seker hapindan hic lezzet alamimm yemeklerden ,evdekiler sayesinde saglikli yemekler yapiyorum yiyorum bu ayin sonuna sekere bi baktiracagim duzelme varsa bırakacağım..birde bahcemizde bamya var bamyayi yesem bari tiksiniyorum ya en iyisi anneme diyimde pisirsin oda bagirsaga iyi gelir,yesil fasulye ne...yogurt da yemiyorum yesem yag yakar buf ben bayagi karbonlu beslemisim ya kendimdeki hataya bak..
Niye yapmıyorsun o zaman fazla yap kendine ayır ertesi gün için bildiği varki vermişUc ana ogun yapman lazim zaten niye uygulamiyorum kendime cok kızıyorum uygularsam kesin kg veririm ama yemek yapmaktan nefret eder oldum ya,cocuklarda surekli tatli pasta hic durmuyorlar:)) bugun mesala karniyarigi kizim istedi onun icin yaptim oda sadece kiymasini yedi patlicanin icini ben yedim,kiymasida cok yagli değildi dokunmadi,yemeklerin yaglisinida sevmiyorum evdekiler alisti mesala diyetisyen kac kisiyseniz kisi basina bir tatli kasigi zeytin yag koyacaksin dedi onu uyguluyorum allahtan saglikli beslenme icin..
Valla bak bu hafta kesin 67 yi görürüm 66yı ucundan belki görürüm spor da yapıyorumSchonerDuft aslinda bugun bana umid oldun artık kg vermeye basladinsa diyet beslenmemizde benziyor tmm artik bende ice dikkat edecegim hatta evde oldugum surece uc öğün besleniyim..
Detoks yapabilirsen kabak detoksu hem doyuruyor hem de kalorisi düşük olmaz mıKızlar bu hafta benden hayır yokpazar gunü arkadaslarla geziye gittik gunubirlik evden yapıp goturdük yiyceklerimizi bi turlü toparlayamadim bol bol karbonhidrat aldim pazar pazt bugün biraz toparladim duakn birasinada yarindan itibaren baslıyorum cuma sabit cıkabilir miyim acaba
Tebrik ederim kuzumDiyetisyen görüşmesinden yüzüm gülerek çıktım
10günde 1.1kg yağdan kilo vermiiiişim
Diyetisyenim benden daha çok sevindi kozlar 74ün altına bi insan kıracam zinciri
Bu haftada 1kg yağ vermemi istedi
Dikkat şart
Geçmiş olsun canım nasıl oldun kaça düşmüş tansiyonunSabah
1 yumurta
Y.k.k. peynir
Yarim domates
1 salatalik
1 kucuk biber
2 3 zeytin
1.5 dlim t.b ekmegi
Ogle-aksam (kizim durmadi hic oglen yiyemedim ve kotuydum biraz aksami erken yedim)
1 kase corba
Yarim dilim t.b ekmegi
2 kasik makarna
Kucuk bir dolmanin yarisi
Not:halsizlik bas donmem gogusumde daralma kol ve bacak agrilarimdan hastaneye gittik tansiyonum dusukmus ve ekgde sorun cikti arastirma hast. Gidin dedi bebek olunca gitmedim o yuzden aksam
1 bardak tuzlu ayran
Biraz patlamis misir
Ve 1 kucuk muz yedim
Gecmis olsun canim,aralarinda hafif tuzlu ayran icrbilirsin aslinda tansiyonuna iyi gelir dikkat et canim..
Bamya yı bol bol yemek gerekli aslında bağırsak için dün kv yapmıştı yedim orda güzel olmuştu.
Niye yapmıyorsun o zaman fazla yap kendine ayır ertesi gün için bildiği varki vermiş
Valla bak bu hafta kesin 67 yi görürüm 66yı ucundan belki görürüm spor da yapıyorumsana umut olsun hedefim artık 64
Detoks yapabilirsen kabak detoksu hem doyuruyor hem de kalorisi düşük olmaz mı
Tebrik ederim kuzum
Geçmiş olsun canım nasıl oldun kaça düşmüş tansiyonun
Cuma sabit çıkamazsın canımKızlar bu hafta benden hayır yokpazar gunü arkadaslarla geziye gittik gunubirlik evden yapıp goturdük yiyceklerimizi bi turlü toparlayamadim bol bol karbonhidrat aldim pazar pazt bugün biraz toparladim duakn birasinada yarindan itibaren baslıyorum cuma sabit cıkabilir miyim acaba
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.Diyetisyen görüşmesinden yüzüm gülerek çıktım
10günde 1.1kg yağdan kilo vermiiiişim
Diyetisyenim benden daha çok sevindi kozlar 74ün altına bi insan kıracam zinciri
Bu haftada 1kg yağ vermemi istedi
Dikkat şart
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.Sabah
1 yumurta
Y.k.k. peynir
Yarim domates
1 salatalik
1 kucuk biber
2 3 zeytin
1.5 dlim t.b ekmegi
Ogle-aksam (kizim durmadi hic oglen yiyemedim ve kotuydum biraz aksami erken yedim)
1 kase corba
Yarim dilim t.b ekmegi
2 kasik makarna
Kucuk bir dolmanin yarisi
Not:halsizlik bas donmem gogusumde daralma kol ve bacak agrilarimdan hastaneye gittik tansiyonum dusukmus ve ekgde sorun cikti arastirma hast. Gidin dedi bebek olunca gitmedim o yuzden aksam
1 bardak tuzlu ayran
Biraz patlamis misir
Ve 1 kucuk muz yedim
Sagol canim 10 7 cok dusuk degildi aslinda ekg de bisey gordu arastirmaya gidin dedi kalple ilgili tahliller yapilsin dediler de gitmedim burçe cok huysuzdu rezil olacak hastanede diye simdide iyiyim zaten
Cuma sabit çıkamazsın canımhemen kabak detoxu yap tatlıları çıkar menülerinden( meyve, pirinç,beyaz ekmek gibi) hatta tahıl grubu besinlerle de vedalaş.
Sebzeler yoğurt süt et ye öğünlerinde meyve yok demiştim ama hadi kıyamadım( üzüm, incir, kavun dışında herhangibir meyve 1 porsiyon) kuruyemişgiller yok. Bol su ayran
Cumaya kadar gitsin yağlar
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.
Ben sana çok güveniyorum kendini de takımı da kurtar bu hafta. Bak @bi-zuzu gezmelerde yiyor @tobosoludulcinea da sabit hedefindesegus pazartesi işi yoğundur dedik ama bugün de yok. Bu hafta sende çok şey bekliyorum canım
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Dikkat et kendine uzun yıllar sana ihtiyacı olacak bir prensesin var
İhmal etme canım. Hep kendimizi erteliyoruz ama evimizi eşimizi çocuğumuzu biz ayakta tutuyoruz. Randevunu al kontrollerini yaptır canım
Cok guzel canim tebrik ederim sende bu azim oldugu sürece dusersin istedigin kg ya..darisi benim basima ins..
bende gideydim tekrardan ne iyi olurduhm anladımbizde balayına gitcez işte
Ne dıyprsun ya cok sevmem kırılmadık kılolar catırcatır kırılcak desene :)geçmiş olsun ya daha düzelmedi mi ? tayin öncesi iznin var mı bari
diyet güzel gidiyor bu hafta kesin 67 yi görürüm belki ucundan 66 yı bile görebilirim
Balayına bende evlendikten 2 yıl sonra gidebildim sonrada heryıl adıda tadıda balayi gibi olmasada alişkanlık haline getirdik tatile gidiyoruz..bende gideydim tekrardan ne iyi olurdu
10 7 evet düşük değil 8 5 tansiyonu olan biri içinSagol canim 10 7 cok dusuk degildi aslinda ekg de bisey gordu arastirmaya gidin dedi kalple ilgili tahliller yapilsin dediler de gitmedim burçe cok huysuzdu rezil olacak hastanede diye simdide iyiyim zaten
inşallah ama cuma değilde cumartesiye görürüm muhtemelen ama cuma olsa muhteşem olurduGünaydın kızlar bend ed esonunda eksilmeler başladı henuz cok degil ama 200 gr moral bulmama yetti. Yarın çok daha dikkatli olup cumaya bol eksili cikmak istiyorum.SchonerDuft kuzum ne guzel gidiyo kilolar 66 li rakamlar gelir insallah cumaya..
@tobosoludulcinea kuzum sende ben gibi bi gun kacirinca kolay toplanmiyor. Kacamakları cok abartiyoruz sanirim kaçamakliktan cikiyor.dukan birası nasıl bisey kuzum bende yarin yapayim..
valla kırıldı ilk defa 68,70 in altına düştüm 68,40 çıktım wcye de çıkmadım muhteşem bir şey ya hedefimi bile kafamda düşürebilirim o derece heves geldiNe dıyprsun ya cok sevmem kırılmadık kılolar catırcatır kırılcak desene :)
seneye gidersiniz oğluşunuzlabende gideydim tekrardan ne iyi olurdu
ooo tebrik ederim kuzummgünaydın kızlar 68,40 ü gördüm bugün
biraz sıkı tutucam bugünü yarın 67 yi görmek istiyorum
Poncık nbr evlendın mı naptın bebemgünaydınnn
Hay masallah sana yaGunaydin kizlarrrrrrrrrr :)))
Sabah 4:15te kalktim bahceye gittik tam uc saat calistim bol bol ter attim.gecen hafta moral bozuklugundan gitmemistim..persembe cuma gunu yuruyus yaparim,pazar günü yine tarlada calisirim,bu bana spor olur birde dikkatli beslendimmi ins gitsin yaglarr:)
iyiyim canımm yok daha evlenmedim resmen evliyim ama düğüne 3 hafta kaldıPoncık nbr evlendın mı naptın bebem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?