Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

vee sonundaaa 66 mı gelicek yoksaaaaa
ayy gelecek şaka gibi ya birden nasıl gitmeye başladı ben diyorum benim aç kalmam gerekli çok yemek ters tepiyor bende tescillendi tabi doğru yemekleride yemek gerek 2 hafta sonra 65 in de altına düşmüş olurum
harikasinnnnnnnn ay hadi insallah

valla hayaldi gerçek oldu diyorlar işte o benim

valla tam bayram üstü sahane olck zayıfla zayıfla

Sagol canim esim cok israr etti gidelim diye fakat kiz cok huysuz diye gitmek istemedim bide yorgunluktandir diye dusundum inan bi kac gun dinlensem o kadar iyi gelecegini dusunuyorum ki aksi gibi annemlerde sehir disinda. Farkindayim ogun duzensizligimin bu bile duzeltmeye calistigim hali o kadar huysuz ve yaramaz ki kizim hic bisey yapamiyorum gelen arkadaslarim bile giderken allah sana sabir versin diye gidiyo bi sigara icmek bile eziyet en az 4 sefer yanina gidiyorum 1 sigara icerken o bile mundar oluyo dusun ki yemek yiyecegim hazirlayacagim 3 gundur ozellikle cok yoruyo beni hic biseyden memnun degil ne yapacagimi sasiriyorum

Tebrik ederim cok sevindim canim

simdi hic bozmassan süper olur söyle bi insen 67 yada alti bidaha kolay kolay cikmazsin 70 lere

Kolay gelsin canım en zor zamanları şimdi. Sabırlı olacaksın dikkatli olacaksın mükafatını da alacaksın. 1-2 ay sonra daha rahatlamış olursun.
Keşke annenler yada kayınvalideler biraz yardımcı olabilse

Annem fazlasiyla yardimci oluyor bu ara sehirdisina gittiler bi gelse diye bekliyorum kayinvalidem yok komple esimin tarafi hic yok. Dis sanirim bir turlu patlatamadi

Annem fazlasiyla yardimci oluyor bu ara sehirdisina gittiler bi gelse diye bekliyorum kayinvalidem yok komple esimin tarafi hic yok. Dis sanirim bir turlu patlatamadi
Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzel
Benim en büyük pişmanlığımdır keşke kimsesizler yurdundan bi koca seçseymişim kaynana görümce olayının kesin çözümü

Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzel
Benim en büyük pişmanlığımdır keşke kimsesizler yurdundan bi koca seçseymişim kaynana görümce olayının kesin çözümü

Aynen oyle annesi ölmüs sonra kotu olaylar olmus babasi abisi ve akrabalariyla da 12 13 senedir gorusmuyor cekmis gitmis yani bende hic tanimiyorum gormedim

Aynen oyle annesi ölmüs sonra kotu olaylar olmus babasi abisi ve akrabalariyla da 12 13 senedir gorusmuyor cekmis gitmis yani bende hic tanimiyorum gormedim
Missss kimsesi yok rahatsın
Ay şimdi vicdan yaptım bize miss ama hem anneyi kaybedip hem diğer aile büyükleriylede ilişkilerin bu halde olması bir insan İçin yıkımdır aslında. Çok üzüldüm eşin için.

Benim küçüğün ateşi hiç düşmüyor Antalyadayım ayrılamıyorum bu şartlarda. Ama doktorumuz herşey yolunda dedi antibiyotik bu dozdan sonra etkisini gösterecek ve ateşi düşecek. Son 3 saattir ateşimiz yükselmedi. İnşallah yükselmez. Bikaç gündür burayı ihmal ediyorum ama mesajlaşmalarınızı okuyorum. Siz ihmal etmeyin canlarım
İnşallah yarın daha iyi olur çocuklar ve bende daha çok zaman ayırırım buraya
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…