- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.641
günaydın kızlar 68,40 ü gördüm bugün
biraz sıkı tutucam bugünü yarın 67 yi görmek istiyorum
harikasinnnnnnnn ay hadi insallahgünaydın kızlar 68,40 ü gördüm bugün
biraz sıkı tutucam bugünü yarın 67 yi görmek istiyorum
ayy gelecek şaka gibi ya birden nasıl gitmeye başladı ben diyorum benim aç kalmam gerekli çok yemek ters tepiyor bende tescillendi tabi doğru yemekleride yemek gerekvee sonundaaa 66 mı gelicek yoksaaaaa
harikasinnnnnnnn ay hadi insallah
valla tam bayram üstü sahane olck zayıfla zayıflaayy gelecek şaka gibi ya birden nasıl gitmeye başladı ben diyorum benim aç kalmam gerekli çok yemek ters tepiyor bende tescillendi tabi doğru yemekleride yemek gerek2 hafta sonra 65 in de altına düşmüş olurum
valla hayaldi gerçek oldu diyorlar işte o benim
Cuma sabit çıkamazsın canımhemen kabak detoxu yap tatlıları çıkar menülerinden( meyve, pirinç,beyaz ekmek gibi) hatta tahıl grubu besinlerle de vedalaş.
Sebzeler yoğurt süt et ye öğünlerinde meyve yok demiştim ama hadi kıyamadım( üzüm, incir, kavun dışında herhangibir meyve 1 porsiyon) kuruyemişgiller yok. Bol su ayran
Cumaya kadar gitsin yağlar
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.
Ben sana çok güveniyorum kendini de takımı da kurtar bu hafta. Bak @bi-zuzu gezmelerde yiyor @tobosoludulcinea da sabit hedefinde @segus pazartesi işi yoğundur dedik ama bugün de yok. Bu hafta sende çok şey bekliyorum canım
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Dikkat et kendine uzun yıllar sana ihtiyacı olacak bir prensesin var
İhmal etme canım. Hep kendimizi erteliyoruz ama evimizi eşimizi çocuğumuzu biz ayakta tutuyoruz. Randevunu al kontrollerini yaptır canım
ayy gelecek şaka gibi ya birden nasıl gitmeye başladı ben diyorum benim aç kalmam gerekli çok yemek ters tepiyor bende tescillendi tabi doğru yemekleride yemek gerek2 hafta sonra 65 in de altına düşmüş olurum
simdi hic bozmassan süper olur söyle bi insen 67 yada alti bidaha kolay kolay cikmazsin 70 lereayy gelecek şaka gibi ya birden nasıl gitmeye başladı ben diyorum benim aç kalmam gerekli çok yemek ters tepiyor bende tescillendi tabi doğru yemekleride yemek gerek2 hafta sonra 65 in de altına düşmüş olurum
Kolay gelsin canım en zor zamanları şimdi. Sabırlı olacaksın dikkatli olacaksın mükafatını da alacaksın. 1-2 ay sonra daha rahatlamış olursun.Sagol canim esim cok israr etti gidelim diye fakat kiz cok huysuz diye gitmek istemedim bide yorgunluktandir diye dusundum inan bi kac gun dinlensem o kadar iyi gelecegini dusunuyorum ki aksi gibi annemlerde sehir disinda. Farkindayim ogun duzensizligimin bu bile duzeltmeye calistigim hali o kadar huysuz ve yaramaz ki kizim hic bisey yapamiyorum gelen arkadaslarim bile giderken allah sana sabir versin diye gidiyo bi sigara icmek bile eziyet en az 4 sefer yanina gidiyorum 1 sigara icerken o bile mundar oluyo dusun ki yemek yiyecegim hazirlayacagim 3 gundur ozellikle cok yoruyo beni hic biseyden memnun degil ne yapacagimi sasiriyorum
şuan ok halimle en fazla 69,90 çıkıyorum umarım vücüdum alışmaz da bu tempoya böyle gidersimdi hic bozmassan süper olur söyle bi insen 67 yada alti bidaha kolay kolay cikmazsin 70 lere
tüm topik gelse yetişemez öyle bir enerji var içimdeSchonerDuft
Maşallah kuzum sana bugün tüm takım bir olsak sendeki enerjiye yetişemeyiz
Çok sevindim kiloların gidiyor olmasına
Kolay gelsin canım en zor zamanları şimdi. Sabırlı olacaksın dikkatli olacaksın mükafatını da alacaksın. 1-2 ay sonra daha rahatlamış olursun.
Keşke annenler yada kayınvalideler biraz yardımcı olabilse
Senin enerjine KDV side eklenmiştüm topik gelse yetişemez öyle bir enerji var içimdebirde kdv beyan son günükdv olmazsa halim ne olur bilemem
Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzelAnnem fazlasiyla yardimci oluyor bu ara sehirdisina gittiler bi gelse diye bekliyorum kayinvalidem yok komple esimin tarafi hic yok. Dis sanirim bir turlu patlatamadi
Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzel
Benim en büyük pişmanlığımdır keşke kimsesizler yurdundan bi koca seçseymişim kaynana görümce olayının kesin çözümü
Missss kimsesi yok rahatsınAynen oyleannesi ölmüs sonra kotu olaylar olmus babasi abisi ve akrabalariyla da 12 13 senedir gorusmuyor cekmis gitmis yani bende hic tanimiyorum gormedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?