- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.661
Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzel
Benim en büyük pişmanlığımdır keşke kimsesizler yurdundan bi koca seçseymişim kaynana görümce olayının kesin çözümü
Aynen oyleannesi ölmüs sonra kotu olaylar olmus babasi abisi ve akrabalariyla da 12 13 senedir gorusmuyor cekmis gitmis yani bende hic tanimiyorum gormedim
Canım umarım hep zararsız kalırlar.ne güzel kocaama bnm derdim kv kp ile digerlerinin hakkını yiyemem simdi zararsızlar
Bende olayım artık yaaaHerkese iyi akşamlar
Dünden beri regl sancısı çekiyorumbi bitmek bilmedi Ya sancıdan Ne bişi yedim Ne hareket edebildim Şu durumlardan nefret ediyorum
Nasıl ..baya kaçtı mi ?BDV ye konu açayım
Görümcem kocaya kaçtı napsak acep
Evet canım çocukları almış yanına (önceden bırakmayı planlıyordu vazgeçmiş) como ya yerleşeceklermiş.koca koca örümcekleriyle meşhur Milano’ya yakın bi yer küçücükNasıl ..baya kaçtı mi ?
BDV ye konu açayım
Görümcem kocaya kaçtı napsak acep
niyeki kacmadan sevemiymi saka bir yana boyle bi konu acsan yazan cok olur
Aman iyi olmus ustunuzden bi yuk kalkmistir en azindan,totosu dara gelmeyince cocuklarinimi birakacakti,herseyin hayirlisi olsun uzak olsunlar iyi olsunlar...uzaktan iyi uzaktan :)))
Kimse istemedi yeniden evlenmesini nikah yapacak mı onu bile bilmiyoruz. Çocukları bırakıp gidecekti nasıl olduysa vicdana gelmiş
Aa cook az kalmisiyiyim canımm yok daha evlenmedim resmen evliyim ama düğüne 3 hafta kaldısenden naber nasılsın
Cuma sabit çıkamazsın canımhemen kabak detoxu yap tatlıları çıkar menülerinden( meyve, pirinç,beyaz ekmek gibi) hatta tahıl grubu besinlerle de vedalaş.
Sebzeler yoğurt süt et ye öğünlerinde meyve yok demiştim ama hadi kıyamadım( üzüm, incir, kavun dışında herhangibir meyve 1 porsiyon) kuruyemişgiller yok. Bol su ayran
Cumaya kadar gitsin yağlar
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.
Ben sana çok güveniyorum kendini de takımı da kurtar bu hafta. Bak @bi-zuzu gezmelerde yiyortobosolu_dulcinea da sabit hedefinde segus pazartesi işi yoğundur dedik ama bugün de yok. Bu hafta sende çok şey bekliyorum canım
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Dikkat et kendine uzun yıllar sana ihtiyacı olacak bir prensesin var
İhmal etme canım. Hep kendimizi erteliyoruz ama evimizi eşimizi çocuğumuzu biz ayakta tutuyoruz. Randevunu al kontrollerini yaptır canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?