Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Niye yok kız çöpsüz üzüm mü? Senin kocan ne güzel
Benim en büyük pişmanlığımdır keşke kimsesizler yurdundan bi koca seçseymişim kaynana görümce olayının kesin çözümü

Aynen oyle annesi ölmüs sonra kotu olaylar olmus babasi abisi ve akrabalariyla da 12 13 senedir gorusmuyor cekmis gitmis yani bende hic tanimiyorum gormedim

ne güzel koca ama bnm derdim kv kp ile digerlerinin hakkını yiyemem simdi zararsızlar

Menu
4:30 da kuru erik,kecibuynuzu kur ve suu
6:30 bir salatalik

11:00 peynir,zeytin, bi kase yogurt,yesillik yarim dilim ekmek

Ara polenli kür

Aksam 17:00 1,5kase yogurtlu sehriye corba,yarim porsiyon kabak yemek,1dilim ek. İki tane cig kofte,2marul yaprak,2turp yaprak,1catal karpuz..

3lt su olcak.spor 3saat tarlada sebze topladim :))

ne güzel koca ama bnm derdim kv kp ile digerlerinin hakkını yiyemem simdi zararsızlar
Canım umarım hep zararsız kalırlar.
Benim kaynanam (senede 1 yada 2 kez görürüm ama tüm yıla bedeldir) şimdide diyormuşki dotty çok siyasidir
-“sen nasıl istersen kocacım senin istediğin gibi olsun senin ailen kocacım” diyor ama oğlanı bize düşman ediyor. Benim oğlum karı akıllı karısını yönetemiyor ülke yönetmeye kalkıyor, evladım değil artık” demiş. Eşimde bana anlatıyor bendeki tepki şu
-Sen bilirsin kocacım senin ailen sonuçta yürüdüğün yoldan yürürüm

Sanırım artık benimki de çöpsüz üzüm.
Bi de size söylemeyi unuttum GÖRÜMCEM KOCAYA KAÇTI

Kimse istemedi yeniden evlenmesini nikah yapacak mı onu bile bilmiyoruz. Çocukları bırakıp gidecekti nasıl olduysa vicdana gelmiş
Aman iyi olmus ustunuzden bi yuk kalkmistir en azindan,totosu dara gelmeyince cocuklarinimi birakacakti,herseyin hayirlisi olsun uzak olsunlar iyi olsunlar...uzaktan iyi uzaktan :)))

İşte emziren annenin günlük menüsü...

Sabah 7:30 kahvalti

1 sekersiz cay, 5 adet siyah zeytin,1 dilim kizarmis ekmek, salatalık, bir tane kıl biber, bir ince dilim varil peyniri, yarim ceri domates, bi kup bryaz peynir

Ara ogun 1o:30

TarcınLi sut
Uc kayisi

Oglen 12:30

Bi tabak taze fasulye
Bır kase yogurt

Ara öğün 15:30

Uc tane kayisi

Aksam 17:30

Baaya bi sarma yedim

Ara ogun 21:00
Yok

Notlar:

Cuma kilo:73.550
Güncel kilo: 73.250
Haftalık hedef: -600
Hedefe kalan: -300

Gruba katılım tarih / kilo: 24.07.2017 / 84.9
İzne ayrılış tarih / kilo: 18.11. 2017 / 75.8
Toplam kayıp: 9.750

İzinden dönüş tarih / kilo: 06.07.2018 / 75.15
1. Hafta: -900
2. Hafta :-550
3. Hafta:-1050
Bu hafta :-300

Toplam kayip:11.650
Ana hedefe kalan:4.250

sagol canım benim valla çok insaflisın dayanamayıp meyveyi serbest biraktin ya bugün daha dikkatliydim canim dukan birasina basladim bol bol ayran ictim su ve proteini birlikte alayim diye sabahta kahvaltida ekmek yemedim ama aksama acikmistim dayanamadim 1 dilim çavdar ekmegi kızartip yedim

Bugunkü menumu yazayım dostlar

Kahvalti
Detoks suyu (salatalik maydonoz dereotu limon suyu ve naneden olusan bir karisim)
2 haslanmis yumurta 1 yemek kasigi peynir
Domates

Ögle
Soğuk ayran asi pulbiberli naneli
Derisi alınmıs 2 tavuk but

Aksam
Etsiz yesil mercimek
1 dilim kızarmis cavdar ekmegi
Ayran

Gün boyunca 2 lt den fazla su
Şekersiz acik cay sayısiz kadar xok
Dukan birası
Yoga
Yarim saat kadar yuruyuş
15 dk kadar egzersiz plunk squat jumping jack trambolinde ziplama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…