Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

SchonerDuft az enerjinden bana yolla kuzum evime geldim camasir ev toplamanl temizleme yarinki mesaim bitmez sanirim.. benim kizda bu ara cok sıkıntılı 1 yaş sendromumudur nedir bilemedim bi havalarda bi bana yapışmalar gunduz uykuları yok denecek kadar az artık o uyuyunca yanında ben uyuyamiyorum 40 dk ancak oda birbucuk saat ugrasin ardindan. Tatiller aile gezmesi pek iyi gelmedi bize hava degisimi sanirim. Insallah huylarini duzeltir.. belim agriyo basim agriyo sabah 6 da uyaniyoruz arada 1 saat bi kedi uykusu gece 10 11 e kadar ayaktayız.

O cok onemsemiyor bitirmis annemi babami kendi annesi gibi goruyor bebegimizin oldugu zamanlar dayisi aramisti sanirim kuzeni falan mi gordu facede benim hic bir zor gunumde yoktunuz simdi bir ailem var istemiyorum sizi dedi bende esimin bir ailesi olsa nasil olurdu diye dusunuyo merak ediyorum bazen uzuluyorum keske olsaydi diye ne dugunde ne istemede yoklardi haberleri bile yoktu

Yarın misafirler gelecekmişBuda demek oluyor ki pastalar börekler havalarda uçuşacakve benSadece yapmakla yetineceğimsabah erkenden kalkıp hazırlık yapicikmişimhazır markete gitmişken kendim için bişiler alıp bide tb ekmeği lazım bende onlarla yetinirim artıkdayanmak için onlar yerken odaya kitlicem kendimiher şeyi geçtim yarın çok yorucu olacakİnşallah sancım geçer yarına yoksa düşünemiyorumHerkese iyi geceler bol bol güzel günler

Ne bileyim bazen keske olsaydi diyorum kizim sadece anannesi ve dedesi var
Bundada vardır bi Hayr abla bizde varda torunu olmama rağmen hiç bi zaman istemedi beni kovmaktan beter etti saygıdan gitsek bile kapıya dahi koymuyo ve daha neler neler belki olmaması daha iyidir tek sıkıntı Bu olsun siz mutlu olunda

Bugün nasıllar çocuklar. Görümcen de de nr cesaret varmış bilmediği bir ülkeye gitmiş .
Valla enerjim bitti önceden deseydin bir kilo gönderirdim

o nasıl bişeymiş öyle

Aa cook az kalmis
Ev falan hazirliklari nasil
Gidiyor
Hersey gonlunce olsun cnm

Ee siz sonunda kavusuyorsybuz desene
Nerede yasayacaksinjz
amin canımm inşallah
ev ve düğün hazırlıkları son hız devam ediyo yetiştirmeye çalışıyorum her şey bana bakıyo malesef
malasefe kavuşma yok daha evimiz bursada ama nişanlım düğünden sonra gitcek ayrıyız yani bisüre sonrasında belki ev ttar götürür ama oda kesin değil bakalım nolcak

Tabi olmamasinin iyi taraflari da yok diyemem esim cok bagli aile ozleminden ve hayatta bilir bizden baska kimsenin olmadigini annemi babami cok sahiplandi bana bile laf soyletmez kizar annen o senin diye (tabi onlar da iyi ve hep destekler ama yapmayani yapmaz)

ben keşke olmasaydılar diyemem su an eşime haksızlık olur ama merakta ediyorum olmasaydılar daha mı iyi olurduk diye

Iste insan yasamadigi icin ikisininde merakinda oluyor dogumumda mesela esim ve annem babam vardi keske heyecanla bekleyen bi kv kp kb olsaydi dedigim oldu ama olmayislarinin da iyi taraflari yok degil esim cok bagli aile hasretinden annemi babami benden daha fazla sahipleniyor annem hatta senden daha cok seviyorum dedigi bile olur esim der baska kimsem yok ki benim diye sen ve kizim olmazsaniz yasayamam der bunlar iyi yonleri

iyi kuzum sen naptın annenler gitti mi ? yaz ayı insanlar daha mı çok hasta oluyor acaba neden o kadar yoğun
pazar gunu gıttıler canım.ya hastayla bızım pek ısımız yok doktor bakıyoda asılar evrak ıslerı kurbana kadar kullanılması muhtemelesı hesapları yaptık bıde burayı bılıyosun asırı sıcak bayılmadan eve gıttıgıme sukredıyorum.eve gıdıncede evın ısı oglum azı dıslerını cıkartıyo bıde dun gayrı ıhtıyarı ısvec dıyetıne basladım nasıl oldu dersen sabah kahve ıcmıs bulundum oglen baktuım semızotu pısmıs e dedım hadı aksamda dıkat edeyım et yedımbakalım nolcak

işler bitmez o zaman evrak işinin sonu yok
ee bugün ne yedin sabah peki
kilon ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…