- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.681
Missss kimsesi yok rahatsın
Ay şimdi vicdan yaptım bize miss ama hem anneyi kaybedip hem diğer aile büyükleriylede ilişkilerin bu halde olması bir insan İçin yıkımdır aslında. Çok üzüldüm eşin için.
ne güzel kocaama bnm derdim kv kp ile digerlerinin hakkını yiyemem simdi zararsızlar
Bundada vardır bi Hayr abla bizde varda torunu olmama rağmen hiç bi zaman istemedi beni kovmaktan beter etti saygıdan gitsek bile kapıya dahi koymuyo ve daha neler neler belki olmaması daha iyidir tek sıkıntı Bu olsun siz mutlu olundaNe bileyim bazen keske olsaydi diyorum kizim sadece anannesi ve dedesi var
Bugün nasıllar çocuklar. Görümcen de de nr cesaret varmış bilmediği bir ülkeye gitmiş .Benim küçüğün ateşi hiç düşmüyor Antalyadayım ayrılamıyorum bu şartlarda. Ama doktorumuz herşey yolunda dedi antibiyotik bu dozdan sonra etkisini gösterecek ve ateşi düşecek. Son 3 saattir ateşimiz yükselmedi. İnşallah yükselmez. Bikaç gündür burayı ihmal ediyorum ama mesajlaşmalarınızı okuyorum. Siz ihmal etmeyin canlarım
İnşallah yarın daha iyi olur çocuklar ve bende daha çok zaman ayırırım buraya
Sevgiler
Valla enerjim bitti önceden deseydin bir kilo gönderirdimSchonerDuft az enerjinden bana yolla kuzum evime geldim camasir ev toplamanl temizleme yarinki mesaim bitmez sanirim.. benim kizda bu ara cok sıkıntılı 1 yaş sendromumudur nedir bilemedim bi havalarda bi bana yapışmalar gunduz uykuları yok denecek kadar az artık o uyuyunca yanında ben uyuyamiyorum 40 dk ancak oda birbucuk saat ugrasin ardindan. Tatiller aile gezmesi pek iyi gelmedi bize hava degisimi sanirim. Insallah huylarini duzeltir.. belim agriyo basim agriyo sabah 6 da uyaniyoruz arada 1 saat bi kedi uykusu gece 10 11 e kadar ayaktayız.
ben keşke olmasaydılar diyemem su an eşime haksızlık olur ama merakta ediyorum olmasaydılar daha mı iyi olurduk diyeNe bileyim bazen keske olsaydi diyorum kizim sadece anannesi ve dedesi var
o nasıl bişeymiş öyleBundada vardır bi Hayr abla bizde varda torunu olmama rağmen hiç bi zaman istemedi beni kovmaktan beter etti saygıdan gitsek bile kapıya dahi koymuyo ve daha neler neler belki olmaması daha iyidir tek sıkıntı Bu olsun siz mutlu olunda
amin canımm inşallahAa cook az kalmis
Ev falan hazirliklari nasil
Gidiyor
Hersey gonlunce olsun cnm
Ee siz sonunda kavusuyorsybuz desene
Nerede yasayacaksinjz
Bundada vardır bi Hayr abla bizde varda torunu olmama rağmen hiç bi zaman istemedi beni kovmaktan beter etti saygıdan gitsek bile kapıya dahi koymuyo ve daha neler neler belki olmaması daha iyidir tek sıkıntı Bu olsun siz mutlu olunda
iyi kuzum sen naptın annenler gitti mi ? yaz ayı insanlar daha mı çok hasta oluyor acaba neden o kadar yoğunKızlar gelemedım kac gundurısler cok yogun karısıktı.nasılsınız
ben keşke olmasaydılar diyemem su an eşime haksızlık olur ama merakta ediyorum olmasaydılar daha mı iyi olurduk diye
pazar gunu gıttıler canım.ya hastayla bızım pek ısımız yok doktor bakıyoda asılar evrak ıslerı kurbana kadar kullanılması muhtemelesı hesapları yaptık bıde burayı bılıyosun asırı sıcak bayılmadan eve gıttıgıme sukredıyorum.eve gıdıncede evın ısı oglum azı dıslerını cıkartıyo bıdeiyi kuzum sen naptın annenler gitti mi ? yaz ayı insanlar daha mı çok hasta oluyor acaba neden o kadar yoğun
işler bitmez o zaman evrak işinin sonu yokpazar gunu gıttıler canım.ya hastayla bızım pek ısımız yok doktor bakıyoda asılar evrak ıslerı kurbana kadar kullanılması muhtemelesı hesapları yaptık bıde burayı bılıyosun asırı sıcak bayılmadan eve gıttıgıme sukredıyorum.eve gıdıncede evın ısı oglum azı dıslerını cıkartıyo bıdedun gayrı ıhtıyarı ısvec dıyetıne basladım nasıl oldu dersen sabah kahve ıcmıs bulundum oglen baktuım semızotu pısmıs e dedım hadı aksamda dıkat edeyım et yedım bakalım nolcak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?