- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.701
sabah kahve ıctım yıne oglen kısır var ama yesıllıklerını alıcam sadece aksamda yogurt salata yaparım belkıişler bitmez o zaman evrak işinin sonu yok
ee bugün ne yedin sabah peki
kilon ne durumda
ben geldımCuma sabit çıkamazsın canımhemen kabak detoxu yap tatlıları çıkar menülerinden( meyve, pirinç,beyaz ekmek gibi) hatta tahıl grubu besinlerle de vedalaş.
Sebzeler yoğurt süt et ye öğünlerinde meyve yok demiştim ama hadi kıyamadım( üzüm, incir, kavun dışında herhangibir meyve 1 porsiyon) kuruyemişgiller yok. Bol su ayran
Cumaya kadar gitsin yağlar
Çok sevindim canım maşallah sana. İnşallah olacak.
Ben sana çok güveniyorum kendini de takımı da kurtar bu hafta. Bak @bi-zuzu gezmelerde yiyor @tobosoludulcinea da sabit hedefindesegus pazartesi işi yoğundur dedik ama bugün de yok. Bu hafta sende çok şey bekliyorum canım
Öğünleri biraz düzenlemeye çalış canım. Öğün sayını arttır ama kalorini 1200 ün altında tut.
Çok geçmiş olsun canım üzüldüm şimdi. Dikkat et kendine uzun yıllar sana ihtiyacı olacak bir prensesin var
İhmal etme canım. Hep kendimizi erteliyoruz ama evimizi eşimizi çocuğumuzu biz ayakta tutuyoruz. Randevunu al kontrollerini yaptır canım
canım cok yogundum gelemedım bıdaha olmuycaksegus yok mu bugünlerde sanki hiç mesajını görmedim.
sabah kahve ıctım yıne oglen kısır var ama yesıllıklerını alıcam sadece aksamda yogurt salata yaparım belkıtam ısvec olmuyo ama cakması oluyo galıba
benim çayı öneririm sana wc çok düzene girdi belki sana etki eder kistlere falan da iyiymiş sana atmıştım ya bence bi doktoruna sor içeriğini al derim benn annem çok zayıfladı çünkübenim wc yine sıkıntı olmaya başladıiyi yönde ilerlemesi devam ediyor ama beklentim yüksekmiş biraz zaman gerekli sanırım
yok canım vereceksem bu şekilde veririm ibs var zaten birden hiçbir şey düzeltmiyor u süreç 2 3 ayı kapsayabiliyorbenim çayı öneririm sana wc çok düzene girdi belki sana etki eder kistlere falan da iyiymiş sana atmıştım ya bence bi doktoruna sor içeriğini al derim benn annem çok zayıfladı çünkü
sen bilirsin kuzum inşallah düzeliryok canım vereceksem bu şekilde veririm ibs var zaten birden hiçbir şey düzeltmiyor u süreç 2 3 ayı kapsayabiliyor
2 yk kısırda çok az gelmesin yediklerin
atak sayısı düşüyor kuzum yüzde yüz geçen bir rahatsızlık değil bunla yaşamayı öğreneciğin tarzda bir rahatsızlıksen bilirsin kuzum inşallah düzelir
dogru dedın bı baktım ıcınde yesıllık namına pek bısı yoktu 6 7 kasık aldım bende
ooo kimler gelmiş ( kenimi nuffiun denetim olarak hatırlatayım sana ) nasılsınNasilsiniz kızlar
ne rahatsızlığı ben anlamadım kiatak sayısı düşüyor kuzum yüzde yüz geçen bir rahatsızlık değil bunla yaşamayı öğreneciğin tarzda bir rahatsızlık
bahane oldu sana da desene iyi yaptın yoksa akşam saldıracaktın yemeklere
umarim canim ay negüzelllşuan ok halimle en fazla 69,90 çıkıyorum umarım vücüdum alışmaz da bu tempoya böyle gider
Biliyorum canımooo kimler gelmiş ( kenimi nuffiun denetim olarak hatırlatayım sana ) nasılsın
size baglı olması cok güzel bi iyi yönünü daha söyliyeyim ikiye bölünmek zornda değilsin eşinin ailesi olsa iki tarafda yetişme derdin olcaktı ki bu cok zorluyo insanı bnceeeeIste insan yasamadigi icin ikisininde merakinda oluyor dogumumda mesela esim ve annem babam vardi keske heyecanla bekleyen bi kv kp kb olsaydi dedigim oldu ama olmayislarinin da iyi taraflari yok degil esim cok bagli aile hasretinden annemi babami benden daha fazla sahipleniyor annem hatta senden daha cok seviyorum dedigi bile olur esim der baska kimsem yok ki benim diye sen ve kizim olmazsaniz yasayamam der bunlar iyi yonleri
aynen aksam sadece yogurt yıcem ama yarın cumaatak sayısı düşüyor kuzum yüzde yüz geçen bir rahatsızlık değil bunla yaşamayı öğreneciğin tarzda bir rahatsızlık
bahane oldu sana da desene iyi yaptın yoksa akşam saldıracaktın yemeklere
bak kendini nasıl ele verdinBiliyorum canımyazmasamda arada bakıp çıktığım oluyordu görüyordum senide nasılsın iyi misin
kuzum benim kabızlık normal kabızlık değil kayısı yeyim çıkayım bitki içeyim çıkayım diye bir şey yok malesefne rahatsızlığı ben anlamadım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?