Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

işler bitmez o zaman evrak işinin sonu yok
ee bugün ne yedin sabah peki
kilon ne durumda
sabah kahve ıctım yıne oglen kısır var ama yesıllıklerını alıcam sadece aksamda yogurt salata yaparım belkı tam ısvec olmuyo ama cakması oluyo galıba

ben geldım gecmıs olsun canım nasıl oldu cocuklar

slm kızlar bende bakamıyorum artık b uraya işler çok yoğun sürekli bitirme gerekn proje var birde aile hayatım çok yoğun
ben kendi isteğimle takımdan çıkmak istiyorum herkes kendine iyi baksın öpüyorum tek tek sayamayacağı hepinizi cici kalın girebilrsem arada bakarım artık slm veririm

benim wc yine sıkıntı olmaya başladı iyi yönde ilerlemesi devam ediyor ama beklentim yüksekmiş biraz zaman gerekli sanırım
benim çayı öneririm sana wc çok düzene girdi belki sana etki eder kistlere falan da iyiymiş sana atmıştım ya bence bi doktoruna sor içeriğini al derim benn annem çok zayıfladı çünkü

benim çayı öneririm sana wc çok düzene girdi belki sana etki eder kistlere falan da iyiymiş sana atmıştım ya bence bi doktoruna sor içeriğini al derim benn annem çok zayıfladı çünkü
yok canım vereceksem bu şekilde veririm ibs var zaten birden hiçbir şey düzeltmiyor u süreç 2 3 ayı kapsayabiliyor

size baglı olması cok güzel bi iyi yönünü daha söyliyeyim ikiye bölünmek zornda değilsin eşinin ailesi olsa iki tarafda yetişme derdin olcaktı ki bu cok zorluyo insanı bnceeee

aynen aksam sadece yogurt yıcem ama yarın cuma bu ara gaza geldım yıne .cumartesıde arkadasın dugunune gıdıcez ne versem kar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…