- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.721
bak kendini nasıl ele verdin
niye hiç yazmıyorsun .iyiyim bende bildiğin gibi kilo vermece
neden kaylı ki ben bilmiyodum bi rahatsızlığın olduğunukuzum benim kabızlık normal kabızlık değil kayısı yeyim çıkayım bitki içeyim çıkayım diye bir şey yok malesef
bende bugün kıstım meyveden çıkarttımaynen aksam sadece yogurt yıcem ama yarın cumabu ara gaza geldım yıne .cumartesıde arkadasın dugunune gıdıcez ne versem kar
ya yazsam devaminda konuşmayacağım için yazmadim. Yogundum hep sınavlar falan vardı öyle kaldı gitti. Ama hep aklimdaydi arada bakiyordum cuma listelerine falan kim var kim yok diye
normal kabızlık sanmışsındır dediğim kuzum öyle değil şuan bile normal çıkarken zorlanıyorum değişik bir şeyneden kaylı ki ben bilmiyodum bi rahatsızlığın olduğunu
bugün takıldı sanki kilom bilmyorum yarına birden iner diye umut ediyorum sen ne durumdasınumarim canim ay negüzelll
Güzeldi canım mezun oldum diploma bekliyorum gelicek, acikogretimden bi bölüm okuyordum bitti şükürsende ajan çıktın
sınavlar nasıl geçti
anladım tedavisi yokmunormal kabızlık sanmışsındır dediğim kuzum öyle değil şuan bile normal çıkarken zorlanıyorum değişik bir şey
gözün aydın cnım çok şükür kilon ne alemdeGüzeldi canım mezun oldum diploma bekliyorum gelicek, acikogretimden bi bölüm okuyordum bitti şükür
besinlerle biraz düzeliyor kişiye göre odaanladım tedavisi yokmu
Birazcik aldımgözün aydın cnım çok şükür kilon ne alemde
besinlerle biraz düzeliyor kişiye göre oda
ne kadar birazcıkR
Birazcik aldımne buluysam yedim
Mezun olurken 62.7 dim şimdi 68.5 cukne kadar birazcık
bende aynı kilodasın şuanMezun olurken 62.7 dim şimdi 68.5 cuk5.5 kilo 1 seneyi geçiyor mezun olalı ama gerçekten son 6 7 ayda falan hiç dikkat etmedim.Ondan oldu yine o kadar yememe rağmen iyi bence. Yediğim zaman 1 ayda 2 3 kilo alabiliyordum o kadar olmadı hiç
:))) sakin yemeydin bugun yedinmi cunku bulgur odem tutuyor bende oyle oluyorda bugun persembeye o bakimdan dedim..dogru dedın bı baktım ıcınde yesıllık namına pek bısı yoktu 6 7 kasık aldım bende
bnm yok şahsenNaptiniz kizlar gorusmeyeli ne var yok yarina umidi olan kac kisi var :))
niye ki cnm hayırdır ?Slm kızlar nasilsiniz benim moral sıfırlarda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?