Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kv bitiyor cocuk basliyor oda bitti hersey iyi drken eş basliyor biktim artik ya ..resmen yasamaktan sogudum..
Aksilikler geldimi ust uste gelir canim kendini uzme letfen herseyin caresi vardır stres edip kendini yipratma,esine kirgin oldugunda onu gormemezlikten gel biraz sakinlesin oyle konuşup halledin aranizdaki sorunu... erkekler genelde ailesi yuzunden evde huzur kacirir seninkide o durummu..

Allaha sukur bitmiyor ...ailesi yuzunden de cik yasadik bu seferki cok baska bi durum affedilmeyecek bisey ama çocuklar için mecburen ..

ben keşke olmasaydılar diyemem su an eşime haksızlık olur ama merakta ediyorum olmasaydılar daha mı iyi olurduk diye
Unuttum alıntıyı yapalı çok oldu
Lojman falan yok mu
Ayyyy bende çok özledim kalp
ben geldım gecmıs olsun canım nasıl oldu cocuklar
Bugün daha iyiler canım küçüğün ateşi düştü nihayet ama huysuzluk başladı
Peki canım zaten listede değil aday listesindeydin listede daha önce izne ayrıldığını beyan etmiştik. Böyle kalsın
Daha sonra tekrar takımlarda yarışmak istersen istediğin takımdan devam edebiliyorsun
Sevgiler
Slm kızlar nasilsiniz benim moral sıfırlarda ...
Senden değerli bişey yok
Kv bitiyor cocuk basliyor oda bitti hersey iyi drken eş basliyor biktim artik ya ..resmen yasamaktan sogudum..
Kendini sev kendine değer ver seni kıran yıpratan şeyleri önce göz ardı et sonra gerekirse hayatından uzaklaştır.

Allaha sukur bitmiyor ...ailesi yuzunden de cik yasadik bu seferki cok baska bi durum affedilmeyecek bisey ama çocuklar için mecburen ..
Önce kendin için bişeyler yapmaya çalış. Kendine zaman ayır. Kendine zaman ayırmaktan kastım kuaföre git alış veriş yap falan değil. Kişisel gelişimine eğitimine zaman ayır. Gelecek planlarını gözden geçir. Alternatif planların olsun.
Affedilmeyecek şeyleri de affetme. Sadece zamana bırak ve zamanı iyi kullan. Bilmem anlatabildim mi
Sevgiler

Yarının hazırlıkları nasıl gidiyor kızlar yemeyi içmeyi kestiniz mi
bi-zuzu geçtiğimiz haftayı telafi edebildin mi
@tobosoludulcinea
Sen ne durumdasın canım
segus çakma isveç diyeti umarım işe yarar
@kayacans
Senden umutluyum canım nasıl gidiyor
Silent Scream sen iyi olduğun sürece zorlukları aşman daha kolay olur.
SchonerDuft canım aslında bu diyetle 1,5 kilo vermen gerekiyordu bi sorun oldu bi yerde diye düşünüyorum yarın tartıdan sonra detayları konuşalım pazar günü revize edelim listeyi

Tamamen olmasada kısmi hallettim gibi aksam kayısi cayi icip sabahta bir saat dans edip ter atıp oyle tartılmayi planliyorum 59.200 olamasamda 59.500 olurum gibi bu haftada pek dikkatli gidemedim bitti gezmeler artik evimdeyim haftaya 1 kilo gondermelik program yapacagim kalori sayarak sporla destekleyip

neyi unuttun canım anlamadım ben
senin bebeler nasıl oldu yileştiler mi

1 hafta olarak düşünürsek ne kadar verdiğim cumartesi sabahı belli olur diye düşünüyorum. şuan en çok sevindiğim şey yeni liste

Slm herkese bende nezamandır yazıp yazp çıkıyorum bı başlayamadım yarının cuma olması ve göbeğimin pantolna sığmaması bende tekrar başlama gereksınımı uyandırdı bu sefer kararlıyımm.çünkü emzırmeyıde bıraktım artık zor gidecek kilolar.takımda yer varmı

neyi unuttun canım anlamadım ben
senin bebeler nasıl oldu yileştiler mi
Mesajına yazacağım cevabı unutmuşum canım uykusuz gecelerden geçiyorum
Bugün ateşi yükselmiyor çok şükür daha iyiler. 2 gün sonra atlatmış olurlar.
Sen neler yapıyorsun bebiş için hazırlıklarını tamamlayabildin mi
Aslında emzirirken kilo veriliyor çok kalori harcıyor vücut falan amaaaa
Aması var hormonlarımız o yağları eritmemek için elinden geleni yapıyor. Bence bundan sonra öğünlerini daha düzenli yaparsın ve daha rahat kilo verirsin

Diyetı bırakalı 9 ay faln oldu 8 kilo almşm ama çok yedım gerçekten.aslında emzırırken vereyım aldığım kıloları dedım olmadı . kızım 25 aylık gece duzenlı uyumuyordu emzirmeyi bıraktık bana zor oldu pskolojik olarak.. Karaar verınce yapıyorm duzenlı bır şekılde umarım bu sefer 60a ulaşırım.72 guncel kılom

Hoşgeldin diyelim o zaman ulaşırsın tabi hedefine bu genç yaşları kilonun gölgesinde bırakmamak gerek
Sen takımdan izinli mi ayrılmıştın ne zaman ayrıldığını hatırlıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…