- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #285.981
Kahvaltıyı geç uyanıp geç yapmanın guzelligi az kalorili az yemeli bi gun olmus darisi isteyenlere .. Afiyet olsun12.00
Ikı kaşık menemen
Bır dılım sucuk
Salatalık kırmızı bıber maydanoz
Ikı dılım ekmk
Bıraz bal
3 dilim peynır
Ara
Bir avuç üzüm
Akşam
Bir buyuk kase bol yeşillikli kısır
Ayran
Hareketleri sevdim kuzum ilk hareketten ilerleyen zamanlarda basim donmezse iyidirtibet nasıl gidiyor ruhani olarak özellikle
Merak etme kaptanım bu hafta biraz dagittim 2 gun cok fena sonrada duzenimi kurmakta zorlandim ama bu + beni motive etti haftaya inşallah daha iyi sonuçla gelicem dostlarKızlar hepinizi tebrik ederim çok büyük büyük sonuçlarımız yok belki ama hepiniz emek verdiniz
tobosolu_dulcinea canım bu hafta artı çıkmışsın ama 200 gr. Cık sen onu halledersin önümüzdeki hafta üzülmeyelim
Takım birincimiz @segus gözlerinden öperim erken paylaşım İçin teşekkürler
Olmaz dıye düşünüyorum yada hafıf bişeyler yıyıp belkı hurma vsKizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
Öğle ve akşam arası çok az değilmi.çok sık yıyorsun işe yarıyor demekkı:)
Yeşilçay bnde içiyorum bazen tadını pek beğenmesemde bende olanın işe yarar diye:)5 30 da isten cikiyorm o yuzden arasi az ve sonrasinda hicbirsey yemiyorum sadece midem rahat calissin diye yesil cay iciyorum tavsiye ederim tarcinli olandan 1 saat sporumuda yaptim simdi gun bitti ve en gec 11 de yatmis olurum 11 ve 2 arasinda en cok yag yakma saatleriymis
Onun sucu yok ki tek yada ailesiyle normal bi insan bunu zaten sorun etmez eminim ailende sorun etmemistir :)
DİKKAT DİKKAT KAPTAN DRDOTTY KONUŞUYOR
Kızlar sanırım sondan 4. Oluyoruz bu hafta.
Önümüzdeki hafta İçin planlarınızı şimdiden yapın, takımımdan birincilik bekliyorum
Bireyselde @kayacans veTurkuaz07 önümüzdeki hafta derece alabilecek potansiyele sahipsiniz.
Ayrıca takıma katılım, menü paylaşımı ve yorumlara özen göstermenizi rica ediyorum. Bazı arkadaşlarımın motivasyonu yerlerde destek olmadan destek almayı beklemek yanlış olur. Lütfen birbirimize yardımcı olalım, özen gösterelim
Sabahlari duruma gore hep az yagli ne pisirisem pisirim yerim ama genellikle 1tane haslanmis yumrta,ev yapimi az yagli peynir zeytin,yeşillik(arada sirada yerim)iki dilim tam bugday ekmek, bir bardak sekersiz cay( bu ara caydan tiksindim cok icmiyorum) süt icmiyorum peynir var onun icin. Sut nadir icerim aklima hic gelmiyor yogurt veya ayran içtiğim icin..aksam acikirsam diyetisyen yogurda,kefir, ayran,sute,tarcin kat ic demisti bak unuttum bunu sana yazarken hatirladim,halbuki acliktan kivranirken beynim duruyo aklima hic gelmedi,buraya yazsaydim size danışsaydım en azindan yerdim,bak yazarken kendimde nelerde hata yaptigimi gordum hatirladimBende özledim valla onu irşeyde pylaşmıyor göremiyorum döndü mü diye . valla taze kan diyorum sayı azaldı böyle giderse bende 2 3 haftaya mezun olurum. listede 9 kişi olduk gerçi bugun bilemiyorum
sabah ne yedin ben süt ürünlerrinen yoğurt yiyorum 1 çay bardağı yarım yağlı süt peynir de yok
yok ya ne boşu bir sürü iş yaapıyorum buranın arasında
ebek alsında sen alma çok tabi bebekte çok kilolu olmasın sağlıklı olsun yeter
Kaç aylık bebeğin:)Bu hafta daha siki tutacam yarin annemde geliyor bi kac gun bebek bakiminda da rahat ederim ayrica leslie de basladim
Yaaa sonuclara bakmadan yaziyim insallah tatlim gorursun ne yaptiysan aynisindan bende istiyorum
Canim döndük bugün ama evdeyim camasir felan anca k.ç.m yer gördütugbaFB kuzu sen dönmedin mi tatilden
Aa cuma ve hareket yok
Açaydım gollarımııııı GETMEEEEE DEYEYDİMYaaa sonuclara bakmadan yaziyim insallah tatlim gorursun ne yaptiysan aynisindan bende istiyorum
Canim döndük bugün ama evdeyim camasir felan anca k.ç.m yer gördü
Aa cuma ve hareket yoknasil olur
Cok yakında aranızdayım kızlar
6.5 aylik dis sikintimiz var da bayagi huysuz buara basedemiyorum bakalim bugun kehribar kolye aldik umarim faydasini goruruzKaç aylık bebeğin:)
Tatlin az surdu sanki,ama ozlendin,nasil gecti tatilin dinlen yaz anlat gorduklerini:))Yaaa sonuclara bakmadan yaziyim insallah tatlim gorursun ne yaptiysan aynisindan bende istiyorum
Canim döndük bugün ama evdeyim camasir felan anca k.ç.m yer gördü
Aa cuma ve hareket yoknasil olur
Cok yakında aranızdayım kızlar
CansınAçaydım gollarımııııı GETMEEEEE DEYEYDİM
Dinlendin, eğlendin hoşgeldin
Spora başlamak İçin tüm takım seni bekliyoruz
Evet kuzum 1 haftalikti valla yoruldum bide üstüne grip oldum geldim ama yinede güzeldiTatlin az surdu sanki,ama ozlendin,nasil gecti tatilin dinlen yaz anlat gorduklerini:))
Ne güzel ben erken yersem gece açlığı yüzünden tatlıya sarıyorumhayırlı aksamlar bugunki menumu paylasmak istedim
8.30 2 adet yumurta haslaması, domates,peynir,salatalı
10.30 1 bardak süt ve 1 tarcınlı armut
12.45 sehriye çorba çoban salata fırında tavuk
15.00 1 kase yogurt ve 3 adet gul kurusu kayısı
17.00 1 porsiyon tavuk ızgara ve yeşillik ben bu gunu tamamladım
gun boyu 2,5 litre su içtim 1 litre daha içerim
Hayret sucuk yok 1 yk Nutella yok zuzuuuuum kendine gel bu sen olamazsın (yedinde yazmıyon mu yoksa)27 temmuz
Kahvalti 08.30
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin domates salatalik
Ogle.12.45
1 kase yayla çorbası
Salata
2 dilim karpuz
Akşam 18.30
2 köfte
4 yk bulgur pilavi
2 kozlenmis biber
2 dilim ekmek
Spor yok
Su 2.5 lt
Evet canım geç yap ama uyandığında ya süt iç yada yoğurt ve üstüne küçük bir meyve yada ayran mutlaka süt ürünü al protein olarak kahvaltıyı geciktir ama açlıktan patlayana kadar bekleme midene kulak ver.Kizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
+200 neki tobosolu sen ne artıları gönderdinHareketleri sevdim kuzum ilk hareketten ilerleyen zamanlarda basim donmezse iyidirama diger hareketleri sevdim zaten genel olarak yaptigim pilates egzersiz gibi hareketlere benziyo
Ruhsal olarak bikac gundur rüyalarim cok karmasim ve anlamsiz onun disında belirgin bir inis ya da cikis farketmedim ilerleyen haftalari merak ediyorum soyle 2-3 hafta kadar sonrasini
Merak etme kaptanım bu hafta biraz dagittim 2 gun cok fena sonrada duzenimi kurmakta zorlandim ama bu + beni motive etti haftaya inşallah daha iyi sonuçla gelicem dostlar
Yatak keyfisi en sevdiğim bana bu saatten sonra kısmet oluyorYatakta telefonla ilgilenmeyi ozlemisim yuppi hani kimse yokmu.. ziyaretci saati mantıklı sanki @drdooty
11-2 arası yağ yakabilmek için ne yapmak gerekiyormuş5 30 da isten cikiyorm o yuzden arasi az ve sonrasinda hicbirsey yemiyorum sadece midem rahat calissin diye yesil cay iciyorum tavsiye ederim tarcinli olandan 1 saat sporumuda yaptim simdi gun bitti ve en gec 11 de yatmis olurum 11 ve 2 arasinda en cok yag yakma saatleriymis
Allah gönlünün muradını versin canım. Allah tüm dileklerinizi hayırla versinKizlar ay tutulmasi oldu dua edin benim icinde
Sen yaparsın canım hem Antalya’da kadınlar manken gibi maşallah çabuk ver kiloları bebeeeemBu hafta daha siki tutacam yarin annemde geliyor bi kac gun bebek bakiminda da rahat ederim ayrica leslie de basladim
Kolyeyi boşver silikon püre emziği al6.5 aylik dis sikintimiz var da bayagi huysuz buara basedemiyorum bakalim bugun kehribar kolye aldik umarim faydasini goruruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?