Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

12.00
Ikı kaşık menemen
Bır dılım sucuk
Salatalık kırmızı bıber maydanoz
Ikı dılım ekmk
Bıraz bal
3 dilim peynır
Ara
Bir avuç üzüm
Akşam
Bir buyuk kase bol yeşillikli kısır
Ayran
Kahvaltıyı geç uyanıp geç yapmanın guzelligi az kalorili az yemeli bi gun olmus darisi isteyenlere .. Afiyet olsun

tibet nasıl gidiyor ruhani olarak özellikle
Hareketleri sevdim kuzum ilk hareketten ilerleyen zamanlarda basim donmezse iyidir ama diger hareketleri sevdim zaten genel olarak yaptigim pilates egzersiz gibi hareketlere benziyo
Ruhsal olarak bikac gundur rüyalarim cok karmasim ve anlamsiz onun disında belirgin bir inis ya da cikis farketmedim ilerleyen haftalari merak ediyorum soyle 2-3 hafta kadar sonrasini
Merak etme kaptanım bu hafta biraz dagittim 2 gun cok fena sonrada duzenimi kurmakta zorlandim ama bu + beni motive etti haftaya inşallah daha iyi sonuçla gelicem dostlar

Yeşilçay bnde içiyorum bazen tadını pek beğenmesemde bende olanın işe yarar diye:)

Bu hafta daha siki tutacam yarin annemde geliyor bi kac gun bebek bakiminda da rahat ederim ayrica leslie de basladim

Sabahlari duruma gore hep az yagli ne pisirisem pisirim yerim ama genellikle 1tane haslanmis yumrta,ev yapimi az yagli peynir zeytin,yeşillik(arada sirada yerim)iki dilim tam bugday ekmek, bir bardak sekersiz cay( bu ara caydan tiksindim cok icmiyorum) süt icmiyorum peynir var onun icin. Sut nadir icerim aklima hic gelmiyor yogurt veya ayran içtiğim icin..aksam acikirsam diyetisyen yogurda,kefir, ayran,sute,tarcin kat ic demisti bak unuttum bunu sana yazarken hatirladim,halbuki acliktan kivranirken beynim duruyo aklima hic gelmedi,buraya yazsaydim size danışsaydım en azindan yerdim,bak yazarken kendimde nelerde hata yaptigimi gordum hatirladim ..
Sebze yemegi corba yemem lazim protein et veya tavuk balik yoksa muhakkak bir dilim peynir yemem lazim hic yemedim bunlari yeseydim simdiye hedefime ulaşırdım ve.metobolizmam çalışırdı,ben hep bi cesit yemekle besleniyorum ya,mesala kabak yemegi ve yogurt gibi halbuki bi kepce corbada icmem lazim ve yaninda bili dilim ekmek bunlari yemedim sandimki az yiyim hemen kg vereyim istedim bu da sagliksiz oluyor ve kendimize boş yere işkence ediyoruz ediyorum..anlatabildimmi kuzu kendime gelmem lazim aklimi basima alip erinmeden yemek yapmam lazim..benim.yemeklere diyetisyenin onerdi miktarda yag kullaniyorum ve evdekilerde alisti hic yagli yiyemiyoruz hemen agirlik hissediyoruz ve az tuzludur yemeklerim..yaptigim hatalari sayende gordum canim..

tugbaFB kuzum ben bu hafta 67 yi görecem belki 66 yı bile görebilirim
tatil nasıl gidiyor
Yaaa sonuclara bakmadan yaziyim insallah tatlim gorursun ne yaptiysan aynisindan bende istiyorum
tugbaFB kuzu sen dönmedin mi tatilden
Canim döndük bugün ama evdeyim camasir felan anca k.ç.m yer gördü
Evet ya hiç hareket yok takımda
Ne yapmalı acaba
tugbaFB yi özledim
Aa cuma ve hareket yok nasil olur
Cok yakında aranızdayım kızlar

Açaydım gollarımııııı GETMEEEEE DEYEYDİM
Dinlendin, eğlendin hoşgeldin
Spora başlamak İçin tüm takım seni bekliyoruz

Tatlin az surdu sanki,ama ozlendin,nasil gecti tatilin dinlen yaz anlat gorduklerini:))

Açaydım gollarımııııı GETMEEEEE DEYEYDİM
Dinlendin, eğlendin hoşgeldin
Spora başlamak İçin tüm takım seni bekliyoruz
Cansın
Bi kaç gün sonra aranızdayım spor delisi yapacam sizi ve kendimi
Tatlin az surdu sanki,ama ozlendin,nasil gecti tatilin dinlen yaz anlat gorduklerini:))
Evet kuzum 1 haftalikti valla yoruldum bide üstüne grip oldum geldim ama yinede güzeldi neler gördüm anlatmayım göbüşlü göbüşlü bikinili hatunları mı yoksa 90-60-90 tanga bikinili fit hatunları mı hangisini anlatıyım

Ne güzel ben erken yersem gece açlığı yüzünden tatlıya sarıyorum
27 temmuz
Kahvalti 08.30
2 yumurtadan peynirli omlet
2 dilim ekmek
Zeytin domates salatalik

Ogle.12.45
1 kase yayla çorbası
Salata
2 dilim karpuz

Akşam 18.30
2 köfte
4 yk bulgur pilavi
2 kozlenmis biber
2 dilim ekmek
Spor yok
Su 2.5 lt
Hayret sucuk yok 1 yk Nutella yok zuzuuuuum kendine gel bu sen olamazsın (yedinde yazmıyon mu yoksa)
Kizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
Evet canım geç yap ama uyandığında ya süt iç yada yoğurt ve üstüne küçük bir meyve yada ayran mutlaka süt ürünü al protein olarak kahvaltıyı geciktir ama açlıktan patlayana kadar bekleme midene kulak ver.
+200 neki tobosolu sen ne artıları gönderdin
Verirsin canım bazen hepimiz kaçırıyoruz. Ben mesela aldım başımı gittim kilomu söylemem
Yatakta telefonla ilgilenmeyi ozlemisim yuppi hani kimse yokmu.. ziyaretci saati mantıklı sanki @drdooty
Yatak keyfisi en sevdiğim bana bu saatten sonra kısmet oluyor
Evet buluşma saati yapıcaz
Babam 74 yaşında ayda 1 gün arkadaşlarıyla buluşup misket oynuyorlar akşamınada rakı partisi. Biz takımda toplanamıyoruz
11-2 arası yağ yakabilmek için ne yapmak gerekiyormuş
Kizlar ay tutulmasi oldu dua edin benim icinde
Allah gönlünün muradını versin canım. Allah tüm dileklerinizi hayırla versin
Bu hafta daha siki tutacam yarin annemde geliyor bi kac gun bebek bakiminda da rahat ederim ayrica leslie de basladim
Sen yaparsın canım hem Antalya’da kadınlar manken gibi maşallah çabuk ver kiloları bebeeeem
6.5 aylik dis sikintimiz var da bayagi huysuz buara basedemiyorum bakalim bugun kehribar kolye aldik umarim faydasini goruruz
Kolyeyi boşver silikon püre emziği al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…