Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Turkuaz07 bak canım sonuç listesi burada 5 dk. Önce paylaşmış cankaptan sende varsın GÖRDÜNMÜ

Tobeee anlatma :)))::))) ay guldum yaa o iyi olmus bu tatil sana bir yil yeter :))

Aslında belli saatler planlasak herkese uygun olabilecek o saatlerde hepimiz takımda olsak yada zor mu olur herkesin işi gücü var
Ben bu hafta biraz zordaydım çok gelemedim ama telafi ederim. Herkestende hassasiyet beklerim
Bana uymaz öyle biri varsa bakamam ki zor giren msj yazacak ancak öyle
12.00
Ikı kaşık menemen
Bır dılım sucuk
Salatalık kırmızı bıber maydanoz
Ikı dılım ekmk
Bıraz bal
3 dilim peynır
Ara
Bir avuç üzüm
Akşam
Bir buyuk kase bol yeşillikli kısır
Ayran
Kısır gözüme battı ama çok pis canım kısır istiyor
Kizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
7 den 12ye ac mı kalacan bence olmaz kuzum
Benim de rüyalar coştu saçma rüyalar görüyorum belki de ayan oluyor bilmiyorum netleştikce anlarım ancak. Fiziki olarak çok erken zaten
Bende tek çeşit yiyorum yanına yoğurt yiyorum. Hataları gördüysen not al ve buz dolabına as canım unutmazsın hem
Kaç gündür hareket yok valla .
68.20ü gördüm bakalım pazartesi ne olacak ama vereceğime inanıyorum artık kuzum dorty sağ olsun el attı bana

Çok ihtiyacım var yine son noktama kadar yeyip kalkar oldum masadan.
Öf öf

İtiraf:
Bugün sevgili oğlumun Doğum günü : birkaç saat öncesinden kutladık : ve ben doyana kadar pastasından yedim :biraz abarttım ..biliyorum ...
Ama olsun pişman değilim ..
Bilakis pek mutluyum.:.
Ancak tabi ki telafisi olacak evelallah
Şimdi biraz egzersiz yaptım
Maden suyumu içiyorum
Vazgeçmek yok
Kendimi sağlıklı bir şekilde zayıflamış görmek inanılmaz mutlu ediyor
Hedef son 8 kg evelallah
Sağlıkla hayırla neşeyle ..

Herkese iyi geceler

Maşallah canım ama incir yedin zorlanırsan 1 tane daha ye
Bende şeker orucuna başlayacağım son zamanlarda hep tatlı stantlarının önündeyim.
Başlamadan önce gözünü doyur geç karşısına izle bol bol ben pişmanım bugünantep fıstıklı baklava ve dondurma geldi büroya yemedim yalamadım bile o derece inatlastım
Mükemmelsin
Helal sana
Vazgeçme kardeşim
Yok vazgeçmem 7 gün daha dayanırım sonrasının garantisi yok ama

Turkuaz07 tebrik ederim 3. Oldun

İste tek cesit yedigimizden hata yapiyoruz sebze yemegin yaninda bi.kepce corba,et yoksa bi dilim peynir salata yesek hem metobolizma hem vc sorunumuz olmaz hem bayagi doyariz canimiz meyve bile cekmez tatli ,hani yemiyorruz tatli ney ama bayagi bi duzene girer,senin suamnki beslenme duzeninde benimkine benziyor ben de uymaya çalışacağım,bu hafta sebze agirlikli beslenmeyi dusunuyorum özellikle.kabak turu :)) bayrama 72 olmam lazimm.. ben senin bundan sonra guzel kg verecigine inanıyorum cunku cozdun bu isi ama sabirla ilerliyecegiz canimm..

Hayirli yaslari olsun rabbim uzun omur versin evladina annesii:)) afiyet olsun

Canım oğluna sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. İnşallah hep mutlu güzel sağlıklı günlerini görürsün.
Oğlunun doğum gününde yemezmi insan yiyecen tabi afiyet olsun

6.5 aylik dis sikintimiz var da bayagi huysuz buara basedemiyorum bakalim bugun kehribar kolye aldik umarim faydasini goruruz
Maşallah:) benımkıde çok küçükken başladı zorlanmalara bır yaşında çıkardı ama toplu çıkarıyodu:)) bırde sıcaklardanda huysuz olabılır benım kızda çok rahatsız oluyor

Maşallah dayinirsin sen masallah sana

Fitleri beklerız:)) nekadr zamanda indin cnm bu kiloya

Yeni oturdum gibi nasıl yorgunumev temizliği mobilya yerleştir falan derken canım çıktı resmen Ama anneannemin gönlünü ettik sonunda bugün hiç bişi yiyemedim arada ayran içtim sadeceyatıp dinleneyim bundan sonra artık iş çıkmaz sanırsam banauyumadan bir uğrayım dedim yoksa sessizlikten kaynayıp gidiyorumBu arada bugün için herkesi tebrik ederim mikemmelsiniz@Turkuaz07 tebrikler abla üçüncülükten daha iyilerine artık
Benimde iyi bir uykuya ihtiyacım var malum Bu hafta sıkı tutmam lazım iyi uykular herkese

Benımde çok zaman oldu yemeyelı yapayım dedım :)) en sevdiğim şeylerden biri ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…