Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
Ben geç uyandığım için mecburi geç yiyorum Ama 7-12 arası açlık midenede zarar verir halsizlik yapar bir süre sonra abla yine devam et düzenine bence sonuçta dikkat ettiğin sürece Her türlü gider kilolar

Maşallah:) benımkıde çok küçükken başladı zorlanmalara bır yaşında çıkardı ama toplu çıkarıyodu:)) bırde sıcaklardanda huysuz olabılır benım kızda çok rahatsız oluyor

Klima altinda hep dis gibi cok salyali hep kasiniyo bi ciksaydi rahatlayacaktik gaz bitti tam rahatladik derken dis basladi zor is annelik ama cok guzel

Aayy onu unuttum bak yarin cok huysuz olmaz eczaneye gidelim alalim

Az once gormemistim yanlis yere baktim belki de
Sen sorduğunda kaptan Yeni hazırlıyordu canım hatta düzeltme yapılmış yeni hali aşağıdaki alıntıda
Takıma girdiğin ilk hafta derece aldın kuzum hayırlı olsun

Ben çok yedim mi veremiyorum ki kuzum bana böyle az yemek gerekli.
Şeker diyeti gibi zorlanıyorum ama inat ettim yemicemmm 65i görünce bir lokma sütlü tatlı yerim belkiii
Benımde çok zaman oldu yemeyelı yapayım dedım :)) en sevdiğim şeylerden biri ya
Bende bayağıdır yemiyorum afiyet olsun canım
Tarçınlı süt ya da su şekersiz diyette beni baya kesiyordu tadını severmisin Bilmem abla Ama bi dene istersen
Yarın denerim eskiden keserdi şimdi bilmiyorum

Sen sorduğunda kaptan Yeni hazırlıyordu canım hatta düzeltme yapılmış yeni hali aşağıdaki alıntıda
Takıma girdiğin ilk hafta derece aldın kuzum hayırlı olsun

Sagol canim benim umarim takimimiz da alir aayy bu beni fena gaza getirdi demek omdan goremedim

Günaydın kızlar.. aa birileri bana yedinde yazmiyomusun yazmış başharfi @drdooty
Aşkolsun kuzum kasıtlı yaparmıyım hiç.. unutugum bise var menude oda yarım muz kızimdan kalanı yedigim icin yedikten saymamisim sanirimsimdi bu muzunda yarisi kalinca aklima geldi dün yedigim:) kizimdan kalanlari lupletiyorum dun sutlac yapmistim ona sekersiz kecisutuyle bende yerim kalanlari
Kahvaltı etmiyorum birbardak sut icicem 1 şeftali yada yarim muzla 11 12 ye kadar beklicem kahvalti icin bu haftada boyle olsun belki eski hizima gelirim. Şaka gibi 8 haftada 8 kilo verdim son birbucuk aya yakindir gram gram gidiyo hatta geliyo daha dikkatli menuler secmem lazim sanirim.

Hayirli yaslari olsun rabbim uzun omur versin evladina annesii:)) afiyet olsun

Canım oğluna sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. İnşallah hep mutlu güzel sağlıklı günlerini görürsün.
Oğlunun doğum gününde yemezmi insan yiyecen tabi afiyet olsun

Kızlar çok teşekkürler âmin allahım tüm çocuklarımıza korusun inşallah sağlıklı huzurlu neşeyle büyüsünler yaşasınlar

Herkese günaydın sabahın yedisinde yollara düşmüş bir kayacanzdan selam ediyorum hepinize
Dün akşam yediğim pastanın elbet yakılması gerekiyor yoksa nasıl vücuduma oturup üç gün kilo olarak üzerimde kalacağını biliyorum
Acı yoksa hedefe ulaşmakta yok

keyifli hafta sonları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…