- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.021
Tarçınlı süt ya da su şekersiz diyette beni baya kesiyordu tadını severmisin Bilmem abla Ama bi dene istersenCanım inanılmaz derecede tatlı şeyler çekiyor bugün tam 7 gün oldu şekersiz
Ben geç uyandığım için mecburi geç yiyorum Ama 7-12 arası açlık midenede zarar verir halsizlik yapar bir süre sonra abla yine devam et düzenine bence sonuçta dikkat ettiğin sürece Her türlü gider kilolarKizlar kahvaltımı geç yapsam nasıl olur 7 de uyaniyoruz sabah en gec oda :) 12 de kahvaltı yapsam metabolizmam yavaslarmi. bu hafta oylemi denesem acaba
Maşallah:) benımkıde çok küçükken başladı zorlanmalara bır yaşında çıkardı ama toplu çıkarıyodu:)) bırde sıcaklardanda huysuz olabılır benım kızda çok rahatsız oluyor
Ne güzel ben erken yersem gece açlığı yüzünden tatlıya sarıyorum
Hayret sucuk yok 1 yk Nutella yok zuzuuuuum kendine gel bu sen olamazsın (yedinde yazmıyon mu yoksa)
Evet canım geç yap ama uyandığında ya süt iç yada yoğurt ve üstüne küçük bir meyve yada ayran mutlaka süt ürünü al protein olarak kahvaltıyı geciktir ama açlıktan patlayana kadar bekleme midene kulak ver.
+200 neki tobosolu sen ne artıları gönderdin
Verirsin canım bazen hepimiz kaçırıyoruz. Ben mesela aldım başımı gittim kilomu söylemem
Yatak keyfisi en sevdiğim bana bu saatten sonra kısmet oluyor
Evet buluşma saati yapıcaz
Babam 74 yaşında ayda 1 gün arkadaşlarıyla buluşup misket oynuyorlar akşamınada rakı partisi. Biz takımda toplanamıyoruz
11-2 arası yağ yakabilmek için ne yapmak gerekiyormuş
Allah gönlünün muradını versin canım. Allah tüm dileklerinizi hayırla versin
Sen yaparsın canım hem Antalya’da kadınlar manken gibi maşallah çabuk ver kiloları bebeeeem
Kolyeyi boşver silikon püre emziği al
Az once gormemistim yanlis yere baktim belki de
Sen sorduğunda kaptan Yeni hazırlıyordu canım hatta düzeltme yapılmış yeni hali aşağıdaki alıntıdaAz once gormemistim yanlis yere baktim belki de
ETAP SAYISI DÜZELTİLDİ
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 580. ETAP
(20 - 27 TEMMUZ)
TAKIM DERECELERİ
1.............. %1,066........ 7. TAKIM
2.............. %0,806........ 2.TAKIM
3................ %0,774...… 13. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2,20...... @sara_28 ( 10. Takım )
2.......... %2,03 ..... @neslihan165 ( 7. Takım )
3.......... %1,98 …... @turkuaz07 ( 14. Takım )
Etap sonuncusu
....%-1,20.... @eceboce ( 3.takim)
Ben çok yedim mi veremiyorum ki kuzum bana böyle az yemek gerekli.İste tek cesit yedigimizden hata yapiyoruz sebze yemegin yaninda bi.kepce corba,et yoksa bi dilim peynir salata yesek hem metobolizma hem vc sorunumuz olmaz hem bayagi doyariz canimiz meyve bile cekmez tatli ,hani yemiyorruz tatli ney ama bayagi bi duzene girer,senin suamnki beslenme duzeninde benimkine benziyor ben de uymaya çalışacağım,bu hafta sebze agirlikli beslenmeyi dusunuyorum özellikle.kabak turu :)) bayrama 72 olmam lazimm.. ben senin bundan sonra guzel kg verecigine inanıyorum cunku cozdun bu isi ama sabirla ilerliyecegiz canimm..
Bende bayağıdır yemiyorum afiyet olsun canımBenımde çok zaman oldu yemeyelı yapayım dedım :)) en sevdiğim şeylerden biri ya
Yarın denerim eskiden keserdi şimdi bilmiyorumTarçınlı süt ya da su şekersiz diyette beni baya kesiyordu tadını severmisin Bilmem abla Ama bi dene istersen
Sen sorduğunda kaptan Yeni hazırlıyordu canım hatta düzeltme yapılmış yeni hali aşağıdaki alıntıda
Takıma girdiğin ilk hafta derece aldın kuzum hayırlı olsun
Anaaaaa gızzzz ne sevındıydım bırıncı oldum dıyeCanım Turkuaz listeye girdi senin birincilik elden gitti ama olsun gönüllerde birincisin
Subatta senınle baslambıstık canım tarıhını hatırlamıyorum.Canım nekadr sürede geldın bu kıloya
Hayirli yaslari olsun rabbim uzun omur versin evladina annesii:)) afiyet olsun
Canım oğluna sağlıklı mutlu uzun bir ömür dilerim. İnşallah hep mutlu güzel sağlıklı günlerini görürsün.
Oğlunun doğum gününde yemezmi insan yiyecen tabi afiyet olsun
Kuzum oğluna nice mutlu yıllar. Bırlıkte çok güzel sağlıklı günler yaşayınKızlar çok teşekkürler âmin allahım tüm çocuklarımıza korusun inşallah sağlıklı huzurlu neşeyle büyüsünler yaşasınlar
Erkencisin bugünGünaydınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?