Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

C Caglis fırsatın olduğunda 20 kilo vermek için yaptıklarını biraz anlatırmısın
Erken akşam yemeği spor gibi şeyleri zaten yazmışsın ama öğün tercihlerin, kalori kısıtlamaların vs. Gibi
Yada tatlı isteyince ne yedin, içecek tercihlerini nasıl kontrol ettin, ne kadar sürdü?
Diyet sürecini sürdürebilmek çokta kolay değil bende iyi kilo verdim daha da almam diyordumki ALIYORUM ve ÜZÜLÜYORUM ama kendime engel olamıyorum sanki geçmiş ayların acısını çıkarırcasına yiyorum bugünlerde Sanki 2 günde 5 kilo almış gibi hissediyorum

Bu beslenme sekli kilo almana neden olur sucuklu yumurta zaten yogun bir kalori tost keza oyle ve aksam aclık hissetmesende yesillikle yogurt gıbı metebolizmanı çalıştıracak şeyler ye ki uyurken dahi kalori yakasın

haklısın canım dün öyle olmuştu biraz canım hastanedeydik ve kantinde tost ve döner dışında bişey yoktu maalesef

Herkese merhaba
Sabah yogası ve kahvaltıyı tamamladımbiraç geç oldu ama olsunşimdide evi temizleyip bi keyif kahvesi içiyim kaç gündür içmiyorumbugün hep oturmam sanırsam ama evin içinde yürürüm en azından dışarı hiç çıkasım yok zatensizler nasılsınız

Gunaydın kızlar hepinize gönlunüzce güzel bir h sonu diliyorum
Ben cok yorgun bitkinim sabah zor kalktim uykumu alamadim kabuslar gondum butun gece biseylerden kaciyodum sanirim yorgunlugumda bununda etkisi var
Bu sabah doyurucu güzel bi kahvaltı yaptim sanirim ogleyi hafif geciririm yemek yerine ara ogün gibi yarindan itibarende kabak detoksuna basliyorum

Ciddi anlamda ac kalmadan besliyorum ben aşırı yemeyı seviyorum ve engel olamıyordum sabah kahvaltısında kesin protein için yumurta haslayın sütünüz tam yağlı olsun ne kadar protein alırsanız o kadar cok yağ yakarsınız bnm likom fazla yağ oranım suan 18 de önceden 38 den getırdım bu noktaya süt yogurt kefir bunların ara oğünde kesin birini yiyorum veya içiyorm sabah ara öğün öğle yemeği ara öğün aksam yemegini en gec 6 da yapıyorum 6 dan sonraya kalırsa 1 buyuk kase yeşillik ve yogurt ile besleniyorum spordan sonra karbon hidratı sabah 1 dilim ekmekle alıyorum ve aslında yemek ne kadar olursa yıyorum oglen cunku sporda yakacak bişeylere ihtiyac oluyor duzenli spor yapyorum 1 saat yarım saat zumba yarım saat fıtness suyu kesin 3 lıtre içiyorum 3 litreden sonrası böbrekleri yoruyormus canım seker çekmiyor mu cok cekiyor mesela kuru incir.kayısı armut gibi seker agırlıklı meyve kesin yiyorum sekerimi dengeliyorum doktorumun söylediklerine uyuyorum motivasyonum dustugunde eski kilolu fotograflarıma bakıyorum tekrar gaza geliyorum önceki simdiki halimi paylassam cok fark var 21 kilo az degl 6 ayda ve saglıklı vermek sarkma olmadı mesela sporla destekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…