- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.241
tibet ypıyorum kuzum tibet yapınca belli süre spor yaapamıyorsun üstünden zaman geçmesi gerekl, tibetide akşam 22 23 gibi yapyorumOh baya enerjıkmıssım umarım sporla degerlendırmıssımdır bu enerjını kusum
anladım caanım hemen iletiyorum kendisine sabahtan beri ağlıyor . istediği olmadığı diye çok teşekkür ederim kuzumKuzum sınavla zaten %10 luk kısım yerlesti sınav puani kaç belki ekyerlestirmede yerleşebilir. Oyle olmasa bile mahalli yerlestirmeler yapilacak eve veye ortaokuluna yakinlik baz alinarak 5 tercih yapacak kesinlikle onlardan birine yerlesir. Belki ona bile gerekkalmadan sinav puanina bagli olarak eger iyiyse ek kontenjandan yerlesebilir. Tek degil 1 milyon aday sınavsız yerlesecek uzulmesin hakkinizda hayirlisi ogretmenim ama teog grubunda degilim yenide olunca sistem ne nasil olacak bilemiyoruz zamnla gorecegiz ama sinavsiz yerlesememe aciktan okuma durumu cok cok kucuk bir ihtimal
bende tibet yogasına başlaım tibetin gençlik pınarına bir baksana youtubeden sabahları tibet yap akşam üstleri jillian yap olmaz mıSchonerDuft geldim kuzuş
Bugün Jillianımın ilk günü ölçülerimi aldım bakalım
Bel - 75
Göğüs - 93
Kalça - 100
Göbek - 92
Üst kol - 33
Üst kolu aşı yerimden alıyorum o yüzden net bir yer belirleyebildim
Ben kollarımın kalınlığından memnun değilim onu da kayıt altında tutayım dedim bakalım
bende tibet yogasına başlaım tibetin gençlik pınarına bir baksana youtubeden sabahları tibet yap akşam üstleri jillian yap olmaz mı
3 dk nı alır kuzum jilliandan sonra çerez gibi gelir sana . aday listesine alalım istersen rahat eder kafanBakayım canım ama takıma dönmek konusunda bile çekincelerim var
İki tane yazmam gereken makale kılıklı yazı var
Staja hazırlık yapmak için çalışmam lazım
Araya kendime ve aileme zaman ayırma ile sporu da eklemeye çalışıyorum
Uzun süren bir şeyse yapamam muhtemelen
Jillian 30 dkda bitiyor iyi oluyor
3 dk nı alır kuzum jilliandan sonra çerez gibi gelir sana . aday listesine alalım istersen rahat eder kafan
Ama yeni kaptan kim, keptinn izne ayrıldı herhalde
yeni trend kabak detoksu 3 gün yapıyorsun yağdan verdiriyor 3 kiloya yakın veriyorun ok bakıyorum ne zaman çıkmıştın aklında mıYok ya esas olabilmek varken niye aday olayım
1 ay yaparım işte 4-5 kilo versem zaten o gider bana baya
Yeni kaptanimizAma yeni kaptan kim, keptinn izne ayrıldı herhalde
yeni trend kabak detoksu 3 gün yapıyorsun yağdan verdiriyor 3 kiloya yakın veriyorun ok bakıyorum ne zaman çıkmıştın aklında mı
@tgb1907 yaptı kuzum ya ben yapmadım ama kabakları rende yapıp pişiriyorsun yoğurt ve yanında ceviz ile yiyorsun sabah ve akşam kahvaltıyı bilmiyorumNasil oluyor kabak detoksu anlatabilirmisin
@tgb1907 yaptı kuzum ya ben yapmadım ama kabakları rende yapıp pişiriyorsun yoğurt ve yanında ceviz ile yiyorsun sabah ve akşam kahvaltıyı bilmiyorum
2,3 kaynağı rendeleyip suyunu sık az zeytinyaginda pisir. Soguyunca yogurt dereotu ve ceviz ekleyip baharatlandirip yiyorsun canim sabah kahvaltı yesillikli has.yumurta az peynirle bu kabagi da öğlen ve aksam yiyorsun canimNasil oluyor kabak detoksu anlatabilirmisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?