- 12 Mart 2013
- 37.828
- 51.656
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.281
Diyet şeklimiz çok yakınmış bende şeker pancarının önerisiyle zigzag diyet yaptım ama protein ağırlıklı tutarak 3,5 4 ayda 22 kilo verdim
Çok gezmeli öğrencisin yaniBen bu sene İngiltereye gidiyorum, staj için Erasmusa başvurdum
Yani umarım bir aksilik çıkmazsa
Hemen anlatayım kaptanım
Diyet şeklim genelde protein ağırlıklı oluyor
Ben kalori sayıyorum bir de
Genellikle 1200 kalori civarında oluyor ama metabolizmada alışkanlık yapmasın diye arada bir 100-200 kalori aşağısı veya yukarısı yapıyorum
Bir de 30 days shred yapıyorum Jillian Michaelsdan
Boyum 161
Aslında ben 52-53e düşmek istiyorum
Ama 60ı ilk hedef diye koymuştuk o zamanlar
15 kilo verdikten sonra tıkanmıştım bunalmıştım diyetten
Çok gezmeli öğrencisin yani
Maşallah canım Anne babayı gururlandırmışsındır
Tebrik ederim
Evet canım gelirsin 6 aydan sonra sıkıntı olmazZigzag diyet nedir kaptanım?
Pancar da protein ağırlıklı yapıyordu doğru
Bence protein + spor çok iyi sonuçlar veriyor ya
Geçen yıl oluşturduğum kaslardan bir şey kaybetmedim arada nadir spor yapmama rağmen
Tebrik ederim ayrıca
22 kilodan sonra yorulmamışsın hala buradasın
Ben o zaman cuma günü bir bakayım kaç çıkacak
60a yakın bir şeyse haftada 1 kilo veriyorum zaten mezun olur giderim
Peki 60la mezun olsam diyelim bir sonraki sene ben bir 5 kilo daha vermek istiyorum deyip geri gelebiliyor muyum
(İlle dönecek)
Evet canım gelirsin 6 aydan sonra sıkıntı olmaz
Çok sevdim burayı gidemem
Akşama kadar evde canım sıkılıyordu iş çıktı bana
Tesekker ederm canim deneyecegim2,3 kaynağı rendeleyip suyunu sık az zeytinyaginda pisir. Soguyunca yogurt dereotu ve ceviz ekleyip baharatlandirip yiyorsun canim sabah kahvaltı yesillikli has.yumurta az peynirle bu kabagi da öğlen ve aksam yiyorsun canim
tadı çok güzel zorla da olsa 1 gün yap bence 700 gram garantisi var .Hep de sevmediğim şeyler niye kilo verdiriyor ya
60 canım
Bakayım cuma günü kaç kilo çıkacağım ona göre söylerim yani
En son 63 falandı öyle bir şey çıkarsa girerim 60la mezun olup giderim
Yani iki ay kalma olayı kötü olmuş ya benim gibiler için
23 Eylülde gidiyorum şimdi ev tutma yerleşme vs o aralar yine koştururum oralarda giremem ki
Bizim oralarda her hastalikta alkol sürmek diye bisey vardır evet maalesef
Tubişşşiimmm hoşgeldin. Madem grip oldun bardan sek Rus votkasını alıp tüm vücuduna sürüp klimayı açmadan 1 gece yataydın hiçbirşeyin kalmazdıöyle değil mi Luluuu94
Seni özlemiştik canım yokluğun çok belliydi
Kızın İçin ne yapacaksınız şimdi ne zaman gelecek annenler yada çözüm planın ne
Ya gelip ben bakacam yakında Ankara’da olaydın keşke
Zigzag dıyette nasıl bişey hemen bakmsk ıstıyorummDiyet şeklimiz çok yakınmış bende şeker pancarının önerisiyle zigzag diyet yaptım ama protein ağırlıklı tutarak 3,5 4 ayda 22 kilo verdim
kaptanı bulduk gitmeden ne biterse kardır mı dediler ne dedilerişteki son 2 günümde aralıksız calışmam ne güzel oldu
işleri sıfırla öyle git dediler hiç kibarda değillerkaptanı bulduk gitmeden ne biterse kardır mı dediler ne dediler
ee ne zaman biter senin işinişleri sıfırla öyle git dediler hiç kibarda değiller
yani sürekli yeni işler vermeseler bugün bitrdi ama yarında calışcam gibi duruyoee ne zaman biter senin işin
bence ağustosa tada kal dicekler yer arıyorlaryani sürekli yeni işler vermeseler bugün bitrdi ama yarında calışcam gibi duruyohainler planlamış gibi son güne bırakmıslar işleri
sen çıkış bildirgenide kontrol haklarını da takip et 03 istifa derlerse çok hakkından geri kalırsın br şeyde imzalama sakın paranı almadanbulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?