- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.321
Canim kaptanimizKaptinn cım kabul edildimmi acaba?
Valla sıcak birde nem çok vıcık vıcık olduk vallaCok sicak
1.sayfada kurallarımız yazıyor uyarım dersen kendini tanıtmak ile başlayabilirsinMerhabalar bu takıma yarışmacı lazım galiba
Banada takım lazım isterseniz katılabilirim
YaniyüüükkkValla sıcak birde nem çok vıcık vıcık olduk valla
Evet ya kv ye geldim klima da açmadık inşallah gece uyuyabilirimYaniyüüükkk
Bende can kapi actim serinlemeye caliisiuorm balkonda yatsam yeri yanıEvet ya kv ye geldim klima da açmadık inşallah gece uyuyabilirim
Aa bizim turkmenimizde var bakkkKızlar kurallarınızı okudum,uyarım yani ben 23 yaşındayım boyum 1.68 kilom 77 çalışıyorum
4-5 senedirde bu kilolarda gidip geliyorum en fazla 67 olmuştum diyet yapmaktanda bıktım diyebilirim ya da motivasyonum azmı ne bir türlü ulaşamadım hedefime
ama artık sizlerle birlikte hem yarışarak hemde bir birimizi motive ederek başarabiliriz inşallah
Bu arada hedefim 54
Birde yazım cümle hatalarım olursa kusuruma bakmayın lütfen ben Türkmenistan’dan yazıyorum
İşte evde ben yapmayınca böyle oluyorAkşam o 2 dilim ekmeği yemeseydin kilo giderdi canım. Akşam sebze yemeği yoğurt salata yiyebilirdin yada 2 parça et /tavuk / ton balıklı salata olabilir doymuyorsan yarım çorba olabilir. Akşam ekmek çok yanlış
Yarın hastaneye giderken çantana bişeyler hazırlayabilirsin. Ben diyet sürecimde çantamdan beslenmiştim. Ucuz sağlıklı ve elinin altında.
Mesela tam buğdaylı küçük bir sandviç, 1 meyve yada salatalık, kuru meyve badem fındık olabilir şişeyle ayran yada chialı smothiler yapıp şişeyle çantana koyabilirsin bak bir sürü alternatifin var
Yapamadım yaSpor programının yoğunluğunu bilmiyorum ama üşenme en azından 10dk yap vücudunu yarına hazırla
TebriklerŞekersizlikten başım dönüyor valla rekor kırdım tebrikleri sağdan soldan alayım kızlarama dilim uyuşur gibi oluyor neden öyle olduğunu anlamıyorum dünde olmuştu baş dönmem de mevcut ama kararlayım bu hafta 67 ucundan belki 66 yı göreceğim
Cok olmus bu canım odem tutar bulgurKahvaltı
3 yumurta(haşlanmış)
1dilim beyaz ekmek
3zeytin
2kb tuzlu peynir
Şekersiz çay
Ara
Türk kahvesi
2 kayısı
İkindi
1tb kısır
3-4 tane kuru üzüm
Akşam
1 kase mercimek çorbası
1 TB kısır(kısır sevgisi)
Karpuz
Ara
Cevizli sucuk(50gr falan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?