- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.301
03 olcak zaten kuzum nikahlı cıkıs yapıyorum haklarımı aldm yazısını imzalamıcam dimisen çıkış bildirgenide kontrol haklarını da takip et 03 istifa derlerse çok hakkından geri kalırsın br şeyde imzalama sakın paranı almadan
evet imzalama sakın para almadan imzalarsan alamazsın pislik yaparsa bazı şirketler noterden yapıyor bunu03 olcak zaten kuzum nikahlı cıkıs yapıyorum haklarımı aldm yazısını imzalamıcam dimi
bizde hesaba yatıyo normalde elden veerdik gibi mi gösterirler. neyse okuyayımda imzalıyaym bari yarın gider ayak kazıklanmıyayımevet imzalama sakın para almadan imzalarsan alamazsın pislik yaparsa bazı şirketler noterden yapıyor bunu
tadı çok güzel zorla da olsa 1 gün yap bence 700 gram garantisi var .
bence sen 1 ayda mezun olabilirsin hırslısın çünkü
Afiyet olsun canım çok güzel menü iç o ayranı zaten ne yemişsinki yazık sanaSabah
1 salatalık – 12
1 bardak ayran – 57
Ara
Bir kase kırmızı meyveli nesfit – 149 + 43 sütü ile
Ara
1 tane yaprak galeta – 47
Öğle
Sardalya – 300
1 dilim ekmek – 65
Marul – 14
Ara
Danissimo kırmızı meyveli – 148
Ara
1 dilim hindi salam – 24
Akşam
Buğdaylı çorba – 126
2 çorba kaşığı patlıcan yemeği – 22
1 dilim ekmek – 65
2 çorba kaşığı çoban salata – 32
Ara
1 bardak ayran – 57
Toplam: 1167 ile günü kapatıyorum
Akşamki ayrandan çok emin değilim çok uyanık kalabilecek gibi hissetmiyorum bu gece kendimi
Az ve öz menüler geldı:)) senı görunce aklıma bıtter çıkolata gelıyorSabah
1 salatalık – 12
1 bardak ayran – 57
Ara
Bir kase kırmızı meyveli nesfit – 149 + 43 sütü ile
Ara
1 tane yaprak galeta – 47
Öğle
Sardalya – 300
1 dilim ekmek – 65
Marul – 14
Ara
Danissimo kırmızı meyveli – 148
Ara
1 dilim hindi salam – 24
Akşam
Buğdaylı çorba – 126
2 çorba kaşığı patlıcan yemeği – 22
1 dilim ekmek – 65
2 çorba kaşığı çoban salata – 32
Ara
1 bardak ayran – 57
Toplam: 1167 ile günü kapatıyorum
Akşamki ayrandan çok emin değilim çok uyanık kalabilecek gibi hissetmiyorum bu gece kendimi
Akşam o 2 dilim ekmeği yemeseydin kilo giderdi canım. Akşam sebze yemeği yoğurt salata yiyebilirdin yada 2 parça et /tavuk / ton balıklı salata olabilir doymuyorsan yarım çorba olabilir. Akşam ekmek çok yanlışYa bugünde çok yoruldumŞu önümüzdeki üç gün de hep doktora gideceğim yine birsürü düzensizlik Ama bu hafta daha iyi gidiyorum ve sıcaktan dolayı acıkmıyorum Ama kilo gitmiyor tabi o ayrı konu
Spor programının yoğunluğunu bilmiyorum ama üşenme en azından 10dk yap vücudunu yarına hazırlaYa bide ben bi spor programına başlayacağım bundan Bi iki sene öncede yapmıştım hit kardiyo programıBugün 20 dk yapsammı yoksa yarınmı başlasam bugün çok yürüdümde tekrar hamlayıp yormakta istemiyorum napsam
Elden de alsan bankaya da yatsa bordroda göstermesi gerekli canım üstü kapalı verecekse bilmiyorum çünkü bir vergi kesintin olacak. Paramı yatır hesabıma maaşımı yatır de öyle imzala millet tilki olmuşbizde hesaba yatıyo normalde elden veerdik gibi mi gösterirler. neyse okuyayımda imzalıyaym bari yarın gider ayak kazıklanmıyayım
Vayy sen ne verirsen kar o zaman orda o koşturmaya da verirsin kiloOlmasına olurum da kuzu sonra daha ileri hedeflerim de var benim
Sonra 52 hedefi koyacağım
Tm once para sonra imza anlastikkkElden de alsan bankaya da yatsa bordroda göstermesi gerekli canım üstü kapalı verecekse bilmiyorum çünkü bir vergi kesintin olacak. Paramı yatır hesabıma maaşımı yatır de öyle imzala millet tilki olmuş
Vayy sen ne verirsen kar o zaman orda o koşturmaya da verirsin kilo
Aynen kuzumTm once para sonra imza anlastikkk
Cok sicakAynen kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?