Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kizlar hayirli geceler gec oldu biliyorm ama bugunki menum sabah peynirli bir dilim sandevic maydonoz domates oglen mercibek corba salata aksam ezogelin corba bi dilim burgu peynir iki dilim cabdar ekme ekmegi 1 dilim fazla yedim biliyorum karbonhidrati oglen almadigim icin dengelemem lazmdi

Cok pardon ara ogundede sicak tarcinli sut icmistm

Sabah
2 yumurta
1 dilim c.t. ekmek
Yarim domates
1 salatalik
Y.k.k peynir
1 tk k. Peynir
Oglen
1 minik avuc taze nohut
Aksam
2 kepce corba
4 firin kofte
3 ince dilim patates
3 kasik makarna (fazla oldu biliyorum aksam misafirimiz vardi da oglen yemedim o yuzden)

Makarna fazla bencede onun dışında guzel afıyet olsun:)

Makarna fazla bencede onun dışında guzel afıyet olsun:)

Malesef oyle oldu normalde yemek corba pilav_makarna vs ayni anda olmaz bi kap yemek ancak ogleden kalan corba bide misafir azizligi muhabbet falan derken kacti azicik ama sporla telafisini yapmis oldum gunduzden

Biraz fazla olmus gibi sabah 3 yumurta ve iki ogunde kisir birinde olmasaymis iyiymis

Yaz gunu bide suyu biraz daha fazla icebilirsin sabah ogune birinden kisip yumurta eklersen de iyi olur

Merhabalar bu takıma yarışmacı lazım galiba
Banada takım lazım isterseniz katılabilirim

Kaptinn cım kabul edildimmi acaba?

Canim kaptanimiz drdotty gelsin bilgi verir sana
Sen ilk sayfadaki kurallari okumakla baslayabilirsin sonra gel kendini tanit bize :)
Geç geldim kaptinim seni özledim. Bebişi sıcaktan bunaltma ama
Hoşgeldin canım bilgilerini not alıyorum giriş kilon 77 hedef 54 hayırlı olsun.
İnşallah sağlıkla keyifle verirsin kilolarını
Bizim takımda herkes sorumluluk sahibidir beni cuma günleri diğer kaptanlara mahcup etmez, ezdirmezler. Senden de aynı hassasiyeti bekliyoruz
Gerçektenmi çok sevindim valla burda türkmen yok zannediyordum
Olmaz mı canım Türkmenler her yerde
Sen Türkmenistanda mı yaşıyorsun daha önce Türkiye’de kaldın mı
3 yumurta
Kısır
Cevizli sucuk
Tutun beni bayılcam şimdi
Kuzum çok olmuş kısırla hepimiz aşk yaşıyoruz ama platonik olsun kavuşmayın
Ekmek patates kek şehriye
Bugün tüm takım iyi yemiş maşallah
Neyse canım bugün takım serbest yemiş zaten bir daha görmeyeyim. Beklemiş beklemiş akşam yemişsin herşeyi.
Sana güveniyorum sen Burçenin doğum gününde fit Anne olacaksın çok irade çok sabır ile 3 ayda süper olursun sonraki 3 ayıda kişisel bakımınla geçirir doğum gününde muhteşem olursun. Bunları hatırla yemek yerken

M Miss14 Yeni yarışmacı adayımız
Miss14 (77,0///% bşl.t:31Temmuz bşl.k:77 Hedef:54

Canım uyguladığın bir diyet programın var mı? Spor yapıyor musun?

Nilar canım gündüz mesajını okumuştum ama yanıtlayamadım zigzag kalori diyetini sormuşsun.
freedieting.com siteden kişiye özel zigzag kalori diyeti hesaplaması yaptırıyoruz. 1 hafta boyunca günlük alınacak kalori miktarlarını otomatik hesaplıyor site. Bizde ona göre menülerimizi planlıyoruz. 3 alternatif ile geliyor kalori miktarı, hedefine göre tercih yapıyorsun.
Kilo verme listesi
Kilo koruma listesi
Hızlı kilo verme listesi
Ben bu programla (hızlı kilo verme listesi) protein diyetini match ederek kilo verdim canım tavsiye ederim. Hemde dolu dolu yediriyor bu Program. Üstelik karbonhidratı minimuma indirdiğim için yağdan verdim

Hemen bakıyorum kaptanım bende hızlı istiyorum hemencık gıtsınler bol bol yeyı aldığım kılolar

Hemen bakıyorum kaptanım bende hızlı istiyorum hemencık gıtsınler bol bol yeyı aldığım kılolar
İnşallah canım diyet süresi uzadıkça motivasyon düşüyor. Ama tabiki şok diyetleri uygulamıyoruz. Zigzag çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…