- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.361
Aaa tibet yaparken spor yapılmıyomu neden ki.tibet ypıyorum kuzum tibet yapınca belli süre spor yaapamıyorsun üstünden zaman geçmesi gerekl, tibetide akşam 22 23 gibi yapyorum
hoşbulduk canım evet Türkmen’im aynen bende öyle düşünüyordum
Hoşbuldum canım teşekkür ederim Türkmenistan’da yaşıyorum hiç Türkiye’ye gitmedim, sizi mahcup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım
Afiyet olsun canım çok güzel menü iç o ayranı zaten ne yemişsinki yazık sana
Az ve öz menüler geldı:)) senı görunce aklıma bıtter çıkolata gelıyor
Elden de alsan bankaya da yatsa bordroda göstermesi gerekli canım üstü kapalı verecekse bilmiyorum çünkü bir vergi kesintin olacak. Paramı yatır hesabıma maaşımı yatır de öyle imzala millet tilki olmuş
Vayy sen ne verirsen kar o zaman orda o koşturmaya da verirsin kilo
Günaydınlar tatlım inşallah istediğine ulaşırsın canım bende öyle istiyorum valla eylülde düğün vardaGünaydın takım
Hedef koydum Eylüle 5leri göreceğim artık 6lar yeter
Günaydınlar tatlım inşallah istediğine ulaşırsın canım bende öyle istiyorum valla eylülde düğün varda
54 evet seninki gene iyi vermen gereken kilo azSenin hedef kaç ki
İkimizin de Eylüle yetişmesi lazım demek ki
Günaydın canım oğluna çok geçmiş olsun,Kızlar günaydın
bu sabah yine geldim
yürüyüşümdeyim bir 30 dakikayı tamamladım neredeyse
dün çıkamadım çünkü önceki gün oğlum çok ateşlendi doktor hastanelerdeydik geç yattım geç kalktım haliyle çıkamadım ama bugün acısını çıkaracağım inşallah
şimdi yürüyüş yapıyorum .gün içerisinde evde egzersiz yapmayı düşünüyorum ve akşamda olursa bir 40 dakika yürüyüş mükemmel olur inşallah
bu arada pazar günkü fotoğrafını çektiğim yer şuan bizim yaşadığımız yayla merkeze bir yarım saat uzaklıkta her gün işe gidiş geliş yapıYoruz Buradan o yüzden hafta içi sabahları sadece 40 dakika falan yürüyebiliyorum
havasında doğası da ormanlı da çok güzel bir yer böyle alanlarda spor yapmak insanın içini açıyor açıkçası
Herkese günaydın
54 evet seninki gene iyi vermen gereken kilo az
bak sna arkadas buldum kuzum
Hamilelğim aklıma geldı şapır şapır terlıyodum:) ayy bol bol dınlen canımya
bugünden sonra burdayım kuzumGeç geldimkaptinim seni özledim. Bebişi sıcaktan bunaltma ama
ooo takıma dönülmüşte hedefler konulmusGünaydın takım
Hedef koydum Eylüle 5leri göreceğim artık 6lar yeter
Şu an 77 yim 23 kilo vermem lazımAz olur mu ben daha 52 görmek istiyorum 13 kilo demek ah
Sen şu an kaç kilosun canım
bak sna arkadas buldum kuzum
bugünden sonra burdayım kuzumbende özledim burayı yeni gelenleride hiç tanımıyorm zaten artık evden bol bol takip ederim burayıda
ooo takıma dönülmüşte hedefler konulmus
Şu an 77 yim 23 kilo vermem lazım
Evet gördüm çok güzel vermişsin maşallah başarının devamını dilerim tatlımHahah aynen sen nasılsın kuzuş
Ben de 79la başlamıştım nereden nereye bak
Nerede yaşıyorsun peki turkcen gayet iyiBir garip cim sen
hoşbulduk canım evet Türkmen’im aynen bende öyle düşünüyordum
Sağol beybibak sna arkadas buldum kuzum
Aşkabat teşekkür ederim canım tv sağolsun:)Nerede yaşıyorsun peki turkcen gayet iyi
Sağol beybiyaşıtmışız bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?