Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

M Miss14 Yeni yarışmacı adayımız
Miss14 (77,0///% bşl.t:31Temmuz bşl.k:77 Hedef:54

Canım uyguladığın bir diyet programın var mı? Spor yapıyor musun?
Hoşbuldum canım teşekkür ederim Türkmenistan’da yaşıyorum hiç Türkiye’ye gitmedim, sizi mahcup etmemek için elimden gelenin en iyisini yapacağım
uyguladığım diyet bügün muzla süt yiyeceğim daha önce onunla kalıcı olarak vermiştim spor olarak koşu bandında yürüyorum sabah kalktığımda 10 dk lık egzersiz yapıyorum

Aynen bu yıl çok da dikkat etmediğim halde işte 3 kilo gitti sonlara doğru korktum biraz kalorilere dikkat etmeye başladım takıma geleceğim diye

Kızlar günaydın
bu sabah yine geldim
yürüyüşümdeyim bir 30 dakikayı tamamladım neredeyse
dün çıkamadım çünkü önceki gün oğlum çok ateşlendi doktor hastanelerdeydik geç yattım geç kalktım haliyle çıkamadım ama bugün acısını çıkaracağım inşallah

şimdi yürüyüş yapıyorum .gün içerisinde evde egzersiz yapmayı düşünüyorum ve akşamda olursa bir 40 dakika yürüyüş mükemmel olur inşallah

bu arada pazar günkü fotoğrafını çektiğim yer şuan bizim yaşadığımız yayla merkeze bir yarım saat uzaklıkta her gün işe gidiş geliş yapıYoruz Buradan o yüzden hafta içi sabahları sadece 40 dakika falan yürüyebiliyorum
havasında doğası da ormanlı da çok güzel bir yer böyle alanlarda spor yapmak insanın içini açıyor açıkçası
Herkese günaydın

Günaydın canım oğluna çok geçmiş olsun,
Nekadar güzel öyle güzel yerlerde spor harikadır ya

Aaaa hoşgeldin canım M Miss14 turkmenmisin
Turkmenistanda Kk takip eden yoktur diye dusunuyordum
bak sna arkadas buldum kuzum

Hamilelğim aklıma geldı şapır şapır terlıyodum:) ayy bol bol dınlen canımya

Geç geldim kaptinim seni özledim. Bebişi sıcaktan bunaltma ama
bugünden sonra burdayım kuzum bende özledim burayı yeni gelenleride hiç tanımıyorm zaten artık evden bol bol takip ederim burayıda
Günaydın takım
Hedef koydum Eylüle 5leri göreceğim artık 6lar yeter
ooo takıma dönülmüşte hedefler konulmus

bak sna arkadas buldum kuzum

bugünden sonra burdayım kuzum bende özledim burayı yeni gelenleride hiç tanımıyorm zaten artık evden bol bol takip ederim burayıda

ooo takıma dönülmüşte hedefler konulmus

Hahah aynen sen nasılsın kuzuş

Şu an 77 yim 23 kilo vermem lazım

Ben de 79la başlamıştım nereden nereye bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…