- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.381
Evet Türkiye deyim :) neresindensinn peki benim ailemde oradaAşkabat teşekkür ederim canım tv sağolsun:)
Sen nerede yaşıyorsun türkiyemi yoksa
Yaşadığım yer Kipçak da çalıştığım yer 30 daEvet Türkiye deyim :) neresindensinn peki benim ailemde orada
aynı yuvarlanıyorum kuzumHahah aynen sen nasılsın kuzuş
Ben de 79la başlamıştım nereden nereye bak
GaradamakYaşadığım yer Kipçak da çalıştığım yer 30 da
Senin ailen nerede
ohh ne güzel insanın memleketlisini bulması cok güzel oluyoNerede yaşıyorsun peki turkcen gayet iyi
Sağol beybiyaşıtmışız bide
Hm,Sen Türkiye’de çalışıyormusun okuyormusunGaradamak
Aynen canimohh ne güzel insanın memleketlisini bulması cok güzel oluyo
Evliyim canımHm,Sen Türkiye’de çalışıyormusun okuyormusun
Aa canım adın ne eger özel değilse benim de biraz uzak akrabam orada evli belki de o sundur diye sordumEvliyim canım
Ayy burada söyleyemem :) bilmiyorum Kipçakta hic tanıdık yok herhalde :) ama sana tüyo nisanda ordaydimAa canım adın ne eger özel değilse benim de biraz uzak akrabam orada evli belki de o sundur diye sordum
Ben onlarla sık sık karşılaşmıyorum o yüzden bilemiycem şimdi sadece düğünlerde falan görüşüyoruz yanılıyorda olabilirim onlar 4 kız kardeşdiAyy burada söyleyemem :) bilmiyorum Kipçakta hic tanıdık yok herhalde :) ama sana tüyo nisanda ordaydim
Yok canım biz 3 kizizBen onlarla sık sık karşılaşmıyorum o yüzden bilemiycem şimdi sadece düğünlerde falan görüşüyoruz yanılıyorda olabilirim onlar 4 kız kardeşdi
Ben seni en küçükleri zannetdim neyse canım
Anladım canım,senin hedefin kaç şuan kaç kilosun tatlımYok canım biz 3 kiziz
bebiş gayet iyi tepişip duruyoAynen canimee bebis nasil?
Pancar nerede ya ?
aynı yuvarlanıyorum kuzumsen nasılsın zayıf mısın şişko mu
Evet gördüm çok güzel vermişsin maşallah başarının devamını dilerim tatlım
bebiş gayet iyi tepişip duruyopancar kuaförlüğe başladı ya kuzum yazın zor gelir artık düğün sezonu gecsinde anca öyle
anne yemekleri tabi aldırır o kadarlıkAynıyım kuzu ben 63e düştümdü bugün 65 çıktım, TRye gelince malum ilk bi saldırdım
Nasıl bebiş, ne zaman geliyor :)
Hep beraber mezun oluruz umarım
he tam kendine göre bi meslek buldu valla kendide süslenir bahaneyle hergünAa zaten ona gider öyle süslü püslü şeyler anlıyordu o makyajdan falan
anne yemekleri tabi aldırır o kadarlıkeylülde insallahh bakalım
he tam kendine göre bi meslek buldu valla kendide süslenir bahaneyle hergün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?