- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.401
ee benim yazdığım göründü kaptanın alıntısında eyvah eyvah dedim
ee benim yazdığım göründü kaptanın alıntısında eyvah eyvah dedimneyse sıkıntı yok o zaman
valla bn 80fln bekliyodum 71 bnm için mucize bebegimAa evet imzanın altında yazıyormuş 15i diye
Zor oluyor mu son dönemleri, 71 kilo yazıyor valla hem de
Ama olacak artık o kadar
Kuaförlükte kendin bakımlı olmak önemli ya müşterinin gözüne hitap ediyor yani
söyledilerde şuan aklımda değil kuzum ya tibet çakraları açıyor onla ilgisi vardı sanırımAaa tibet yaparken spor yapılmıyomu neden ki.
ben karıstırmıs olabilirim mesajları düzenlerken olmus olabilir yani bilemedim su an kafam karıstı
Ben mezunum canim 49la mezun oldum ama eve gidince aldim birazAnladım canım,senin hedefin kaç şuan kaç kilosun tatlım
Anladim kilosu nasıl acebabebiş gayet iyi tepişip duruyopancar kuaförlüğe başladı ya kuzum yazın zor gelir artık düğün sezonu gecsinde anca öyle
bence zayıflamıstır hareket ettiği için ama yaz geldi dondurma da yiyodur bilemedimBen mezunum canim 49la mezun oldum ama eve gidince aldim biraz
Anladim kilosu nasıl aceba
Öğlen oldu ancak gelebildim kızlar gunaydin kizım 5 te uyandı peşinde koşmaktan telefona bakamadım artık sürekli biyerlerde dusuyo elini kolunu sıkıştırıyo yurumuyor daha yuruse rahat ederim diye dusunuyorum. Yani insallah:)
Sabah kizartmali bi kahvalti yaptim spor yaparim demistim ama halim kalmadi kzii uyutunca mutfaği topla utu yap camasir topla yenisini asmakla zaman gecirdim simdide ek gida ne hazirlasami dusunuyorum.. M Miss14 hoşgeldin aramıza bol kilo vermeli gunler hepimize
evet ya sonrasında bir daha üye olmam küserim kk ya valla yılların emeği var hesabımdaBilemedim valla bende senin mesaja şaşırdım
Blacksea ve kaptin gibi olmayak ta
ben karıstırmıs olabilirim mesajları düzenlerken olmus olabilir yani bilemedim su an kafam karıstı
bugün tartılmadım yarını merak ediyorum 67 yi görmüş olmayıda umut ediyorum :)@patient women
Nerdesin nasılsın canım beğenilerini görüyorum ama seni göremedim
@tgb1907
SchonerDuft
poncikbirgelincik Yeni gelin nerelerdesin bak İtalya’dan bacın gelmiş bi hoşgeldin de üşenme öyle iyiki varsın ponçikim valla sayenizde iyi günlerdeyim
Tüm takım arkadaşlarıma eskinize Yeninize kocamaaaan kucaklaşma vesevgiler yolluyorum.
Çok güzel bir gün geçirin
aldım hastane cantama koydum orda takmaya baslıcam
Supersinaldım hastane cantama koydum orda takmaya baslıcam
doktor her hafta gel dedi her cuma gitcem artık kendimi daha güvende hissedicem en azından bi soru olursa erkenden farked,ceklerSupersin
Ayy ne heyecanli gunler :) inşallah sag salim gelir pasadoktor her hafta gel dedi her cuma gitcem artık kendimi daha güvende hissedicem en azından bi soru olursa erkenden farked,cekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?