Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Geç geldim kaptinim seni özledim. Bebişi sıcaktan bunaltma ama

Bunu ben yazdım

valla bn 80fln bekliyodum 71 bnm için mucize bebegim sen naptın bitmedi mi daha okul işleri

ben karıstırmıs olabilirim mesajları düzenlerken olmus olabilir yani bilemedim su an kafam karıstı

@patient women
Nerdesin nasılsın canım beğenilerini görüyorum ama seni göremedim
@tgb1907
SchonerDuft
poncikbirgelincik Yeni gelin nerelerdesin bak İtalya’dan bacın gelmiş bi hoşgeldin de üşenme öyle iyiki varsın ponçikim valla sayenizde iyi günlerdeyim
Tüm takım arkadaşlarıma eskinize Yeninize kocamaaaan kucaklaşma ve sevgiler yolluyorum.
Çok güzel bir gün geçirin

Öğlen oldu ancak gelebildim kızlar gunaydin kizım 5 te uyandı peşinde koşmaktan telefona bakamadım artık sürekli biyerlerde dusuyo elini kolunu sıkıştırıyo yurumuyor daha yuruse rahat ederim diye dusunuyorum. Yani insallah:)
Sabah kizartmali bi kahvalti yaptim spor yaparim demistim ama halim kalmadi kzii uyutunca mutfaği topla utu yap camasir topla yenisini asmakla zaman gecirdim simdide ek gida ne hazirlasami dusunuyorum.. M Miss14 hoşgeldin aramıza bol kilo vermeli gunler hepimize

masallah bizimki yurumeye basladi nasıl mutlu oluyoruz babasıyla küçük adam pitir pitir gidiyor arada hizini alamayip dusuyor bence oda zor ama herseye ragmen annelik cok guzel Rabbim hepimizin evlatlarini korusun

bugün tartılmadım yarını merak ediyorum 67 yi görmüş olmayıda umut ediyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…