Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar dün kızım eşimin iş yerini karıştırmış azıcıkta erken çıkıp onu aldım bugünde yığınla işim var (bu arada annemler geldi çok şükür yoksa halim perişandı)
bıcırık neler krıştırmış allahım korusun onu maşallah ona .
gözün aydın kuzum kafan rahat eder

masallah bizimki yurumeye basladi nasıl mutlu oluyoruz babasıyla küçük adam pitir pitir gidiyor arada hizini alamayip dusuyor bence oda zor ama herseye ragmen annelik cok guzel Rabbim hepimizin evlatlarini korusun
Maşallah canım benimkide yürüyor. bi-zuzu canım çocuğun cesaretini kıracak davranışlardan sakının canım. Düşünce telaşınızı hissettirirseniz yürümesi gecikir. Eğer emeklediyse zaten düşerken elleriyle kendini korumayı öğrenmiştir. Yüreklendirin biraz.
Ayrıca yürümeye başlayınca çok daha yorucu Allah kolaylıklar versin hepimize
aldım hastane cantama koydum orda takmaya baslıcam
Acele etme Sıkı şeylerin erken dönemde uygun olmadığı fikrindeyim , bence kan dolaşımını etkiler ve uygun olmaz. Sen yine doktoruna hemşirene danışarak kullan
Kızlar dün kızım eşimin iş yerini karıştırmış azıcıkta erken çıkıp onu aldım bugünde yığınla işim var (bu arada annemler geldi çok şükür yoksa halim perişandı)
Gözün aydın canım hoşgeldiler

o sıkı korselerden değil aldıgım bak bunlardn aldım sıkıyı daha sonra kullanırım deidm

Tartıda bu sabah 74.3ü görmenin Sevinç’i içindeyim
Kahvaltımı da güzelce yaptım
Sabah sporum 45dk yürüyüş 15dk egzersiz “ idi
Yarım saat sonra önce 15 dj egzersiz sonra öğle yemeğimi yiyeceğim inşaallah

burdayım canım koşturuyorum çok yoğunum dişim ağrıyor bide dişçi çktı başıma ağrıdan uyuyamıyorum yarın çekilcek çok korkuyorum
bu arada hoşgeldin

Hoşbuldum canım Amin İnşallah

burdayım canım koşturuyorum çok yoğunum dişim ağrıyor bide dişçi çktı başıma ağrıdan uyuyamıyorum yarın çekilcek çok korkuyorum
bu arada hoşgeldin
Cicim vanilliav için dedim hoşgeldin diyelim diye
Siz daha öncede beraberdiniz sandım takımda
Düğüne ne kadar kaldı dişini çektirince bi aksilik olmasın kuzum geçmiş olsun
Kolay gelsin

Maşallah canım hedefe 8 mi diyoruz yani şimdi

Sagol canim 3 kasik makarnayida gunduz yaptigim 3 mil leslie telafi etmistir sanirim. Inaniyorum olacagim gidisatim gayet iyi aynaya bakinca hosuma gitmeye basladi bayagi bayagi gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…