- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.421
inşallahhhhAyy ne heyecanli gunler :) inşallah sag salim gelir pasa
ay işe mi gitti kızın erken değil mi ona dahaKızlar dün kızım eşimin iş yerini karıştırmış azıcıkta erken çıkıp onu aldım bugünde yığınla işim var (bu arada annemler geldi çok şükür yoksa halim perişandı)
bıcırık neler krıştırmış allahım korusun onu maşallah ona .Kızlar dün kızım eşimin iş yerini karıştırmış azıcıkta erken çıkıp onu aldım bugünde yığınla işim var (bu arada annemler geldi çok şükür yoksa halim perişandı)
Maşallah canım benimkide yürüyor.masallah bizimki yurumeye basladi nasıl mutlu oluyoruz babasıyla küçük adam pitir pitir gidiyor arada hizini alamayip dusuyor bence oda zor ama herseye ragmen annelik cok guzel Rabbim hepimizin evlatlarini korusun
Acele etme Sıkı şeylerin erken dönemde uygun olmadığı fikrindeyim , bence kan dolaşımını etkiler ve uygun olmaz. Sen yine doktoruna hemşirene danışarak kullanaldım hastane cantama koydum orda takmaya baslıcam
Gözün aydın canım hoşgeldilerKızlar dün kızım eşimin iş yerini karıştırmış azıcıkta erken çıkıp onu aldım bugünde yığınla işim var (bu arada annemler geldi çok şükür yoksa halim perişandı)
Kreş harçlığını çıkarmaya gitmişay işe mi gitti kızın erken değil mi ona daha
o sıkı korselerden değil aldıgım bak bunlardn aldım sıkıyı daha sonra kullanırım deidmMaşallah canım benimkide yürüyor.bi-zuzu canım çocuğun cesaretini kıracak davranışlardan sakının canım. Düşünce telaşınızı hissettirirseniz yürümesi gecikir. Eğer emeklediyse zaten düşerken elleriyle kendini korumayı öğrenmiştir. Yüreklendirin biraz.
Ayrıca yürümeye başlayınca çok daha yorucu Allah kolaylıklar versin hepimize
Acele etme Sıkı şeylerin erken dönemde uygun olmadığı fikrindeyim , bence kan dolaşımını etkiler ve uygun olmaz. Sen yine doktoruna hemşirene danışarak kullan
Gözün aydın canım hoşgeldiler
tabi alışssın simdiden iş hayatına sonra zorlanmazKreş harçlığını çıkarmaya gitmiş
Adam olacak çocuk
Aaaa ayarlıo sıkı korselerden değil aldıgım bak bunlardn aldım sıkıyı daha sonra kullanırım deidm
Gerçekten çok güzelGünaydın canım oğluna çok geçmiş olsun,
Nekadar güzel öyle güzel yerlerde spor harikadır ya
burdayım canım koşturuyorum çok yoğunum dişim ağrıyor bide dişçi çktı başıma ağrıdan uyuyamıyorum yarın çekilcek çok korkuyorum@patient women
Nerdesin nasılsın canım beğenilerini görüyorum ama seni göremedim
tugbaFB
SchonerDuft
poncikbirgelincik Yeni gelin nerelerdesin bak İtalya’dan bacın gelmiş bi hoşgeldin de üşenme öyle iyiki varsın ponçikim valla sayenizde iyi günlerdeyim
Tüm takım arkadaşlarıma eskinize Yeninize kocamaaaan kucaklaşma vesevgiler yolluyorum.
Çok güzel bir gün geçirin
tebrik ederim seni kuzumTartıda bu sabah 74.3ü görmenin Sevinç’i içindeyim
Kahvaltımı da güzelce yaptım
Sabah sporum 45dk yürüyüş 15dk egzersiz “ idi
Yarım saat sonra önce 15 dj egzersiz sonra öğle yemeğimi yiyeceğim inşaallah
Hoşbuldum canım Amin İnşallahÖğlen oldu ancak gelebildim kızlar gunaydin kizım 5 te uyandı peşinde koşmaktan telefona bakamadım artık sürekli biyerlerde dusuyo elini kolunu sıkıştırıyo yurumuyor daha yuruse rahat ederim diye dusunuyorum. Yani insallah:)
Sabah kizartmali bi kahvalti yaptim spor yaparim demistim ama halim kalmadi kzii uyutunca mutfaği topla utu yap camasir topla yenisini asmakla zaman gecirdim simdide ek gida ne hazirlasami dusunuyorum.. M Miss14 hoşgeldin aramıza bol kilo vermeli gunler hepimize
Cicim vanilliav için dedim hoşgeldin diyelim diyeburdayım canım koşturuyorum çok yoğunum dişim ağrıyor bide dişçi çktı başıma ağrıdan uyuyamıyorum yarın çekilcek çok korkuyorum
bu arada hoşgeldin
Maşallah canım hedefe 8 mi diyoruz yani şimdiTartıda bu sabah 74.3ü görmenin Sevinç’i içindeyim
Kahvaltımı da güzelce yaptım
Sabah sporum 45dk yürüyüş 15dk egzersiz “ idi
Yarım saat sonra önce 15 dj egzersiz sonra öğle yemeğimi yiyeceğim inşaallah
Geç geldimkaptinim seni özledim. Bebişi sıcaktan bunaltma ama
Hoşgeldin canım bilgilerini not alıyorum giriş kilon 77 hedef 54 hayırlı olsun.
İnşallah sağlıkla keyifle verirsin kilolarını
Bizim takımda herkes sorumluluk sahibidir beni cuma günleri diğer kaptanlara mahcup etmez, ezdirmezler. Senden de aynı hassasiyeti bekliyoruz
Olmaz mı canım Türkmenler her yerde
Sen Türkmenistanda mı yaşıyorsun daha önce Türkiye’de kaldın mı
3 yumurta
Kısır
Cevizli sucuk
Tutun beni bayılcam şimdi
Kuzum çok olmuş kısırla hepimiz aşk yaşıyoruz ama platonik olsun kavuşmayın
Ekmek patates kek şehriye
Bugün tüm takım iyi yemiş maşallah
Neyse canım bugün takım serbest yemiş zatenbir daha görmeyeyim. Beklemiş beklemiş akşam yemişsin herşeyi.
Sana güveniyorum sen Burçenin doğum gününde fit Anne olacaksın çok irade çok sabır ile 3 ayda süper olursun sonraki 3 ayıda kişisel bakımınla geçirir doğum gününde muhteşem olursun. Bunları hatırla yemek yerken
Benimki de fena değil birazcık dışına çıktım sporuda akşam yapmayı düşünüyorum gündüz işde olduğum içinGerçekten çok güzel
Senin nasıl gidiyor diyet spor vs
Gunaydin guzel bir gun olsun herkes icin bugun gayet keyifli uyandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?