Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cicim vanilliav için dedim hoşgeldin diyelim diye
Siz daha öncede beraberdiniz sandım takımda
Düğüne ne kadar kaldı dişini çektirince bi aksilik olmasın kuzum geçmiş olsun
Kolay gelsin
evet ya beraberdik görmemişimki ben bakamıyorum yanımada birini aldılar hiç giremiyorum kkya
@Vanillav hoşgeldin kuzumm
inşallah bi sıkıntı olmaz doktor iyileşir dedi ama

inşallahhhh
sonra gelsin kusmuklar kakalar
olsun inan hepsine deger diyorsun sukur ediyoruz esimle hergun bide anne baba deyişi var bitiriyor
Ooo masallah erken yurumus daha 10-11 aylık diye biliyorum?
Evet canım oyleymis mesela dustugunde hemen kosmalimiyiz sence yoksa kendinin kalkmasinimi beklemeliyiz

Korse konusunda bende sezaryen yaptim iki gun sonra taktim ama keske hemen taksaydim doktorum takabilir demis hastaneden cikarken eşime ama unutmus esim soylemeyi korseden sonra yurumem falan duzeldi

kızlar napıyosunuz drdotty canım ben mezun olmak ıstıyorum ama mumkunmu cunku esım daha zayıflamamı hıc ıstemıyo.hatta kılo almamı ıstıyo 58e dusersem cocuk gıbı kalcan yanımda dıyo kendısıde 100 kılo 185 boyunda nasıl yapalım korumaya gecmek ıstıyorum artık sen nedersın.belkı yavas yavas yıne verırım burdan gıtmek ıstemıyorum

Daha 1 haftadır yürüyor canım 11 aylık oldu. Diğer çocuklarım doğum gününde yürüyordu bu onlara göre 1 ay erken oldu.
Çocuk yanımızdayken düştüyse zaten nasıl düştüğünü görüyoruz tehlikeli bir düşüş değilse kafasını koruyabildiyse bebeği telaşlandırıp korkutmaya hiç gerek yok. “Hooppalaaa hadi şimdi kalk bakalım gel bakalım yanıma” gibi şeyler. Kendisi kalksın ve oynuyorsa oyununa devam etsin nazlandırmayalım. Ama görmediğimiz bi yerde düştüyse ne olduğunu anlayana kadar bizde telaşlandığımız için yapacak bişey yok. Ben öyle durumlarda tüm vücudu kontrol etme derdine düştüğüm İçin istemeden korkutabilirim kuzucuğumu.
Korsenin çok işe yaradığını duyuyorum benim doktorum ilk 2 ay önermemişti bi sağlık sorunum yoktu sezaryendi ama herşey yolundaydı. Sonrada benim aklıma gelmedi kullanmak. Alt karnımda dikişimin üstüne doğru bi pırtlama var belki korse taksam olmazdı.

Canım mezuniyete hak kazanabilmek için vermen gereken kilonun %80ini vermiş olmalısın buda senin için 61,2kilo yapıyor. Bu şartlarda mezuniyete hak kazanamazsın. Zaten diyet bitince 1-2 kilo geri gelecek son 3 kilonu verip mezun olsan daha iyi olur.sen 2 haftada verirsin bu kiloyu

Aaa tamam ozaman canım cok haklısın 61e dussem daha guzel olur zaten kendımce ısvec gıbı bısey yapıyorum bakalım nekadar gıdecek bugun tekrar basladım

Herkese merhabadiş ten geldim ve sabah yaptığım kahvaltıyla Bi sorun çıkmadı yani kaçamaksız gidiyorumBi bitki aldım tedavi için bugün pko için belki faydası olurve yarında demir yükleteceğim ilaç kullanmak istemediğim için sonra önümde herhangi bir engel kalmayacak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…