- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.441
GünaydınGunaydin guzel bir gun olsun herkes icin bugun gayet keyifli uyandim
ablam esarpla sarmıstı hepsinde ilkte cok sıkmadan onunda sezeryandı inşallah normal olur bnmkide takabilirimmAaaa ayarlı
İnşallah işe yarar canım ben sezaryenli olduğum İçin doktorum izin vermemişti
ahaha hayat pahalı 2 maaş yetmiyoray işe mi gitti kızın erken değil mi ona daha
ahahahahKreş harçlığını çıkarmaya gitmiş
Adam olacak çocuk
evet ya beraberdik görmemişimki ben bakamıyorum yanımada birini aldılar hiç giremiyorum kkyaCicim vanilliav için dedim hoşgeldin diyelim diye
Siz daha öncede beraberdiniz sandım takımda
Düğüne ne kadar kaldı dişini çektirince bi aksilik olmasın kuzum geçmiş olsun
Kolay gelsin
Dugun hazirliklari nasil gidiyorevet ya beraberdik görmemişimki ben bakamıyorum yanımada birini aldılar hiç giremiyorum kkya
@Vanillav hoşgeldin kuzumm
inşallah bi sıkıntı olmaz doktor iyileşir dedi ama
inşallahhhh
sonra gelsin kusmuklar kakalar
Ooo masallahMaşallah canım benimkide yürüyor. @bi-zuzu canım çocuğun cesaretini kıracak davranışlardan sakının canım. Düşünce telaşınızı hissettirirseniz yürümesi gecikir. Eğer emeklediyse zaten düşerken elleriyle kendini korumayı öğrenmiştir. Yüreklendirin biraz.
Ayrıca yürümeye başlayınca çok daha yorucu Allah kolaylıklar versin hepimize
Acele etme Sıkı şeylerin erken dönemde uygun olmadığı fikrindeyim , bence kan dolaşımını etkiler ve uygun olmaz. Sen yine doktoruna hemşirene danışarak kullan
Gözün aydın canım hoşgeldiler
anladım canım.söyledilerde şuan aklımda değil kuzum ya tibet çakraları açıyor onla ilgisi vardı sanırım
3 yumurta 2 sinin beyazı olsa guzel protein alırdın oda yağ yaktırırdı sarısı karbonhidrattır ve bastırır proteiniBiraz fazla olmus gibi sabah 3 yumurta ve iki ogunde kisir birinde olmasaymis iyiymis
Daha 1 haftadır yürüyor canım 11 aylık oldu. Diğer çocuklarım doğum gününde yürüyordu bu onlara göre 1 ay erken oldu.olsun inan hepsine deger diyorsun sukur ediyoruz esimle hergun bide anne baba deyişi var bitiriyor
Ooo masallaherken yurumus daha 10-11 aylık diye biliyorum?
Evet canım oyleymis mesela dustugunde hemen kosmalimiyiz sence yoksa kendinin kalkmasinimi beklemeliyiz
Korse konusunda bende sezaryen yaptim iki gun sonra taktim ama keske hemen taksaydim doktorum takabilir demis hastaneden cikarken eşime ama unutmus esim soylemeyi korseden sonra yurumem falan duzeldi
Canım mezuniyete hak kazanabilmek için vermen gereken kilonun %80ini vermiş olmalısın buda senin için 61,2kilo yapıyor. Bu şartlarda mezuniyete hak kazanamazsın. Zaten diyet bitince 1-2 kilo geri gelecek son 3 kilonu verip mezun olsan daha iyi olur.sen 2 haftada verirsin bu kiloyukızlar napıyosunuzdrdotty canım ben mezun olmak ıstıyorum ama mumkunmu cunku esım daha zayıflamamı hıc ıstemıyo.hatta kılo almamı ıstıyo 58e dusersem cocuk gıbı kalcan yanımda dıyo kendısıde 100 kılo 185 boyunda nasıl yapalım korumaya gecmek ıstıyorum artık sen nedersın.belkı yavas yavas yıne verırım burdan gıtmek ıstemıyorum
Aaa tamam ozaman canım cok haklısın 61e dussem daha guzel olur zatenCanım mezuniyete hak kazanabilmek için vermen gereken kilonun %80ini vermiş olmalısın buda senin için 61,2kilo yapıyor. Bu şartlarda mezuniyete hak kazanamazsın. Zaten diyet bitince 1-2 kilo geri gelecek son 3 kilonu verip mezun olsan daha iyi olur.sen 2 haftada verirsin bu kiloyu
destek olması güzel bişeyahaha hayat pahalı 2 maaş yetmiyor
bunun kreşi var servisi var
Ay Ne güzel siz takın kepleri ben hep burda kalacakmışım gibi hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?