- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.461
Iyilik canim sohbetlerinizi okuyorum ❤Silent Scream
Nerdesin nasılsın canım beğenilerini görüyorum ama seni göremedim
tugbaFB
SchonerDuft
@poncikbirgelincik Yeni gelinnerelerdesin bak İtalya’dan bacın gelmiş bi hoşgeldin de üşenme öyle iyiki varsın ponçikim valla sayenizde iyi günlerdeyim
Tüm takım arkadaşlarıma eskinize Yeninize kocamaaaan kucaklaşma vesevgiler yolluyorum.
Çok güzel bir gün geçirin
bende öyle sanıyorumAy Ne güzel siz takın kepleri ben hep burda kalacakmışım gibi hissediyorum
Anladim bende öyle dusunuyordumDaha 1 haftadır yürüyor canım 11 aylık oldu. Diğer çocuklarım doğum gününde yürüyordu bu onlara göre 1 ay erken oldu.
Çocuk yanımızdayken düştüyse zaten nasıl düştüğünü görüyoruz tehlikeli bir düşüş değilse kafasını koruyabildiyse bebeği telaşlandırıp korkutmaya hiç gerek yok. “Hooppalaaa hadi şimdi kalk bakalım gel bakalım yanıma” gibi şeyler. Kendisi kalksın ve oynuyorsa oyununa devam etsin nazlandırmayalım. Ama görmediğimiz bi yerde düştüyse ne olduğunu anlayana kadar bizde telaşlandığımız için yapacak bişey yok. Ben öyle durumlarda tüm vücudu kontrol etme derdine düştüğüm İçin istemeden korkutabilirim kuzucuğumu.
Korsenin çok işe yaradığını duyuyorum benim doktorum ilk 2 ay önermemişti bi sağlık sorunum yoktu sezaryendi ama herşey yolundaydı. Sonrada benim aklıma gelmedi kullanmak. Alt karnımda dikişimin üstüne doğru bi pırtlama var belki korse taksam olmazdı.
maşallah debende öyle sanıyorumher 68 e indiğimde birşey oldu şimdi koşa koşa 65 e gidiyorum
ay hee hala calışıyom ter aktı bi tarafımdan yaaaakaptinn yoğun musun bugünde gı
Kolay gelsin canım 2-3 hafta daha bizimlesinAaa tamam ozaman canım cok haklısın 61e dussem daha guzel olur zatenkendımce ısvec gıbı bısey yapıyorum bakalım nekadar gıdecek bugun tekrar basladım
Kuzummm sende mi hedefi revize ederiz
Ev döşeme işi için sıra bana gelse valla 3 günde hallederimBide bu ev döşeme işi Ne zormuş ailemin evi Ama evlenince nolacak şimdiden soğudum sanırsam canım çıkıyo gezmekten
çok sevindim canım senin adına üzerinden tonlarca yük kalkmıştır, oh ne güzel yeni evlenecek gibi eşya alma telaşın olur şimdi seninCanım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum
Ne güzel sürpriz o oyleCanım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum
Nisilsin zayifmisin halaçok sevindim canım senin adına üzerinden tonlarca yük kalkmıştır, oh ne güzel yeni evlenecek gibi eşya alma telaşın olur şimdi senin
Valla çok heyecanlıyım hemen alışverişlere koşayım geçip oturuyum istiyorum abim de yok hâlâçok sevindim canım senin adına üzerinden tonlarca yük kalkmıştır, oh ne güzel yeni evlenecek gibi eşya alma telaşın olur şimdi senin
İnşallah canımNe güzel sürpriz o oylehayirli olsun agiz tadiyla oturun inşallah
Bilmiyormus gibi şaşirabilirsinValla çok heyecanlıyım hemen alışverişlere koşayım geçip oturuyum istiyorum abim de yok hâlâ
Apartmanın önünde bekliyorum 10 dakikadır
İnşallah canım
Şu an nasıl sevindim anlatamam
Tabi eşim üzülecek bu duruma ben ajanlarımdan öğrendim
ahahah senin yanında benim zayıflığımın lafı bile olmazNisilsin zayifmisin hala
Gözün aydin canim cok sevindim Allah mutlulukla huzurla oturtmayı nasip etsin inşallah ❤❤❤❤Canım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum
Yoh kiz tatilde aldinmi diyecektim :)ahahah senin yanında benim zayıflığımın lafı bile olmaz
Valla çok heyecanlıyım hemen alışverişlere koşayım geçip oturuyum istiyorum abim de yok hâlâ
Apartmanın önünde bekliyorum 10 dakikadır
İnşallah canım
Şu an nasıl sevindim anlatamam
Tabi eşim üzülecek bu duruma ben ajanlarımdan öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?