Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyilik canim sohbetlerinizi okuyorum ❤

Anladim bende öyle dusunuyordum

Bende daha erken taksaydim diye üzülüyorum hayirlisi

Aaa tamam ozaman canım cok haklısın 61e dussem daha guzel olur zaten kendımce ısvec gıbı bısey yapıyorum bakalım nekadar gıdecek bugun tekrar basladım
Kolay gelsin canım 2-3 hafta daha bizimlesin
drdotty 2.ci mezunun da ben olacam sanırım 65i gördüğüm cuma kepimi isterim
Kuzummm sende mi hedefi revize ederiz
Bide bu ev döşeme işi Ne zormuş ailemin evi Ama evlenince nolacak şimdiden soğudum sanırsam canım çıkıyo gezmekten
Ev döşeme işi için sıra bana gelse valla 3 günde hallederim

Canım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum

çok sevindim canım senin adına üzerinden tonlarca yük kalkmıştır, oh ne güzel yeni evlenecek gibi eşya alma telaşın olur şimdi senin

Ne güzel sürpriz o oyle hayirli olsun agiz tadiyla oturun inşallah

çok sevindim canım senin adına üzerinden tonlarca yük kalkmıştır, oh ne güzel yeni evlenecek gibi eşya alma telaşın olur şimdi senin
Valla çok heyecanlıyım hemen alışverişlere koşayım geçip oturuyum istiyorum abim de yok hâlâ
Apartmanın önünde bekliyorum 10 dakikadır
Ne güzel sürpriz o oyle hayirli olsun agiz tadiyla oturun inşallah
İnşallah canım
Şu an nasıl sevindim anlatamam
Tabi eşim üzülecek bu duruma ben ajanlarımdan öğrendim

Bilmiyormus gibi şaşirabilirsin

Gözün aydin canim cok sevindim Allah mutlulukla huzurla oturtmayı nasip etsin inşallah ❤❤❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…