- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.481
2 kilocuk almışım ama regl olmayım diye ilaç kullandım onun şişliğide olabilir birazcıkYoh kiz tatilde aldinmi diyecektim :)
Spora başlamazsam halim fena
totoyu da kaçıdım acaba yarın 67,50 e yaklaşmış olurmuyummaşallah de
vedalaştın mı kuzum mlletle nsıl bir duyguay hee hala calışıyom ter aktı bi tarafımdan yaaaa
şimdi wc ye gidip ordn milletle vedalascam
revize etmeyelim ya final diyene kadar listede kalayım takılırsam falan allah korusun bunalıma girmeyeyim ...Kolay gelsin canım 2-3 hafta daha bizimlesin
Kuzummm sende mi hedefi revize ederiz
Ev döşeme işi için sıra bana gelse valla 3 günde hallederim
çok sevindim bende sormuyorum üzülme diye çok beğenmiştin evi çünkü . hayırlı olsun kuzummCanım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum
azmin devam etsin olursun kuzum niye olmayasıntotoyu da kaçıdım acaba yarın 67,50 e yaklaşmış olurmuyum
vedalaştın mı kuzum mlletle nsıl bir duygu
revize etmeyelim ya final diyene kadar listede kalayım takılırsam falan allah korusun bunalıma girmeyeyim ...
çok sevindim bende sormuyorum üzülme diye çok beğenmiştin evi çünkü . hayırlı olsun kuzumm
kimler gelmiş nasılsın canımdrdotty güle güle oturun canım hayırlı olsun
vücudum zayıf düşmedikçe sıkıntı yok ama şimdiden güçsüz düştümeye başladım sanırım porsiyon miktarını biraz arttırırım belki bugünazmin devam etsin olursun kuzum niye olmayasın
kuzenimin ekimde düğünü varmış bende o zamana biraz daha vermek istiyorum güzel bi abiye almak hedefim
çok geçmiş olsun kuzummSlm kizlar gece cok kotu hastalandim sabaha kadar kivrandim sitma tuttu bu yaz gunu yorganla patik giydim yattim o derece usutmusum hayret birşey, simdi yine bayilcam surekli uyuyorum ve ter atiyorum iyilesim sonra görüşürüz kizlar...
Cok yuklendik vucuda aman dikkat et mutlaka ara öğün yap canimvücudum zayıf düşmedikçe sıkıntı yok ama şimdiden güçsüz düştümeye başladım sanırım porsiyon miktarını biraz arttırırım belki bugün
ne renk alma planın var uzun kısa bayağı zaman verirsin o zamana kadar
Gecmis olsun canim bende o hastaligi antalya sicaginda yasadim dikkatt etSlm kizlar gece cok kotu hastalandim sabaha kadar kivrandim sitma tuttu bu yaz gunu yorganla patik giydim yattim o derece usutmusum hayret birşey, simdi yine bayilcam surekli uyuyorum ve ter atiyorum iyilesim sonra görüşürüz kizlar...
Bisikletten güzel spormu olurÇok sıcak kızlar bızde ailecek bisiklrt turuna çıktıkbugunku sporumm
fıstık gibi bir fizik var uzun niye giy mini mini renkli bişilerCok yuklendik vucuda aman dikkat et mutlaka ara öğün yap canim
Valla renk düsünmedim ama siyah uzun olabilir (abiyede daha asil duruyor)
Sağol canım iyi sayılırım, sen nasılsın?kimler gelmiş nasılsın canım
Çok sevindim hayırlı olsun Rabbim güzel güzel yaşamayı nasip etsinCanım arkadaşlarım fazla strese girip koşa koşa gelmişim Ankara’ya. İstediğim evin olduğu sitede başka bir evi almış eşim. Tadilat yapılıyormuş. Bana sürprizmiş. Bugün tapu işleri tamamlanmış. Çok heyecanlıyım. Şimdi evi görmeye gidicem arabam Bodrum’da kaldı abimi bekliyorum
En güzeliÇok sıcak kızlar bızde ailecek bisiklrt turuna çıktıkbugunku sporumm
Teşekkür ederim canımGUZEL HUZURLU GUNLERDE OTURMANI TEMENNİ EDERİM
Çok sağol canım çok bekledim biliyorsun inşallah iyi olsundrdotty güle güle oturun canım hayırlı olsun
Evet canım çok beğenmiştim olmadıtotoyu da kaçıdım acaba yarın 67,50 e yaklaşmış olurmuyum
vedalaştın mı kuzum mlletle nsıl bir duygu
revize etmeyelim ya final diyene kadar listede kalayım takılırsam falan allah korusun bunalıma girmeyeyim ...
çok sevindim bende sormuyorum üzülme diye çok beğenmiştin evi çünkü . hayırlı olsun kuzumm
Çok geçmiş olsun canım sen zaten çok yoruluyorsun dikkat et kendineSlm kizlar gece cok kotu hastalandim sabaha kadar kivrandim sitma tuttu bu yaz gunu yorganla patik giydim yattim o derece usutmusum hayret birşey, simdi yine bayilcam surekli uyuyorum ve ter atiyorum iyilesim sonra görüşürüz kizlar...
Çok çok geçmiş olsun abla iyi olda senSlm kizlar gece cok kotu hastalandim sabaha kadar kivrandim sitma tuttu bu yaz gunu yorganla patik giydim yattim o derece usutmusum hayret birşey, simdi yine bayilcam surekli uyuyorum ve ter atiyorum iyilesim sonra görüşürüz kizlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?