Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sürprizin payı yüksektir . Ağız tadı ile oturun kuzum ne zaman teslim edecekler evi .

Kızlar ev eşyalı herşey hazır önceki sahibi yurt dışına yerleşmiş eşyalarla satmış. Çocuklar olmasa böylece girer otururdum gayet güzel döşenmiş. Bizimkiler tadilata dış cepheden başlamışlar. Eşyaları ihtiyaç sahibi olanlara ulaştırabilmek için.(aslında şu an en ihtiyaç sahibi benim )
Çok şirin burası
Abim ustalara yemek getirmişti gelirken walla oturdum bi güzel yedim eşimi aradım O da geliyor şimdi çayımızda var. Çocuklarım çok sevecek burayı ya çok mutluyum. İçim kıpır kıpır bayramlık cicilerine sevinen çocuk gibisin diyor abim

Kızlar benim bügünkü yediklerim şöyle
Sabah kalktığımda 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08:30 2 tane muz bir fincan süt
Ara öğün 10:30 2 tane muz
Öğlen 13:30 bir porsiyon tavuk kebap yanında pilavı domatesi 1 bardak ayran
Ara öğün 17:00 1 adet muz,2 adet sağlıklı atıştırmalık
Akşam 18:30 2 adet yumurta tavanda pişmiş
Gün boyu 1,5 litre su içtim
Bügün maalesef sporumu yapamadım eve misafir geldiği için ama küçük küçük egzersizler yapıyorum
Bide bu ara regli öncesi açlık ve tatlı krizlerim tutuyo o yüzden diyetimin biraz dışına çıktım

drdotty müsait oldugunda senin nasıl ve ne yaparak zayıfladığını anlatmanı isterim şahsen guzel bir başarı tb ederim .
Canım Birinciler Sırlarını Paylaşıyor’da tüm süreci anlattım ama çok seviyorum anlatmayı bir daha anlatayım.
Diyete karar veripte takıma girdikten sonra hemen şeker içeren tüm ambalajlı ürünleri(aburcubur) bıraktım. Kolayı bıraktım. Ev yapımı diye şeker katılmış hiçbişey yemedim. (Çocuklar olduğu İçin evde kek,pasta, börek , kurabiye hergün yapılır.) ambalajlı ürün eve almadım çocuklarada yasakladım hazır gıdaları.
Sonra abur cuburları kestim diye doymak bilmedim çok yedim (1 hafta sürdü) Bu arada aldığım en önemli karar şuydu akşama kadar mutfaktayım herkesin keyfine göre yemek yapıyorum kendimi niye es geçiyorum kendime menü planlamalı ve hazırlığını da yapmalıydım. Ardından kendim için az yağlı az tuzlu küçük kaloriler içeren büyük porsiyonlar hazırladım.Dışarı çıktığımda çantamdan beslendim yemeğe çıktığımızda balık salata tercih ettim dışarıda meze yemedim.
Ardından zigzag kalori diyetine başladım. Belirtilen kalori miktarlarına uydum kalorilerin çoğunu proteinden tercih ettim yine şeker içeren ürünler tüketmedim. Kış ayları olduğu İçin haftada 2 gün 1er porsiyon meyve yedim. 2 gün 1 er öğünde bakliyat yedim.
Bol sebze protein ve ton balıklı salata kurtarıcım oldu. Kuruyemiş pek yemedim çünkü bana kilo aldırdığı kanaatindeyim zaten fındık yemeye başlayınca duramıyorum.
Tatlı isteğimi tarçınlı süt, Hindistan cevizli kakaolu süt ile haftada 2 kezde tatlandırıcılı sütlü içecek ile geçiştirdim. Birde munter tatlısı (hurma arası fındık ve hindistan cevizi)
Akşam 19-20:00 saatleri arası akşam yemeği yedim uyku saatlerim çok geç bebeklerden dolayı.
Aklıma gelenler bunlar.
Yeşil sebzeler ve ızgara sebzeler CANDIR
Et ürünleri CANDIR
Su MUCİZEDİR

2 kilocuk almışım ama regl olmayım diye ilaç kullandım onun şişliğide olabilir birazcık
aynen bende öle bu hafta spora başlıyoruz ama grupçak
Sen kaptan ol bende katilayim kaptanliga bidaha cesaret edemiyorum cunku 2gun duzenli takip etsem 3gun gelemiyorum

Cok cok guzel canim güle güle oturun

Muzlu bır dıyette ilkdefa göruyorm çok kalorılı geldı bana ama bılmıyrm afıyet olsun

12.00
İki kaşık menemen
2 dilim peynır
Bır ksşık labne
Salatalık
1 dilim ekmek
Bır çay kaşığı bal
Ara
Bır hurma ve cevız bıraz kuru üzüm
Meyvelı yoğurt kucuk
20.00
Bır kepçe şeehrıye çorbası
Bır tabak beşamel soslu karnabahar
3 litre su
Bır saat bısıklet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…