- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.521
Hepimizin oluyor canim gelemedigi zamanlar el birligi ile yapariz bi programSen kaptan ol bende katilayim kaptanliga bidaha cesaret edemiyorum cunku 2gun duzenli takip etsem 3gun gelemiyorum
Cok cok guzel canim güle güle oturun
Ay evet inşaallah kuzummmmnMaşallah canım hedefe 8 mi diyoruz yani şimdi
Afıyet olsun canım guzel menunm12.00
İki kaşık menemen
2 dilim peynır
Bır ksşık labne
Salatalık
1 dilim ekmek
Bır çay kaşığı bal
Ara
Bır hurma ve cevız bıraz kuru üzüm
Meyvelı yoğurt kucuk
20.00
Bır kepçe şeehrıye çorbası
Bır tabak beşamel soslu karnabahar
3 litre su
Bır saat bısıklet
Muz sut detoksumu yapıyosun canım.Kızlar benim bügünkü yediklerim şöyle
Sabah kalktığımda 1 bardak limonlu su
Kahvaltı 08:30 2 tane muz bir fincan süt
Ara öğün 10:30 2 tane muz
Öğlen 13:30 bir porsiyon tavuk kebap yanında pilavı domatesi 1 bardak ayran
Ara öğün 17:00 1 adet muz,2 adet sağlıklı atıştırmalık
Akşam 18:30 2 adet yumurta tavanda pişmiş
Gün boyu 1,5 litre su içtim
Bügün maalesef sporumu yapamadım eve misafir geldiği için ama küçük küçük egzersizler yapıyorum
Bide bu ara regli öncesi açlık ve tatlı krizlerim tutuyo o yüzden diyetimin biraz dışına çıktım
Kaptanımm harıka bu ev gule gule oturun canım gozun aydın
Mutfak banyolar parkeler duvar kağıtları kapılar değişecek diye karar vermişler eşim ve abim ben uslu bi çocuk olup onları onayladım. Bana bahçeli ev olsun yeterdi zaten. Peyzaj önemli benim için oyun parkuru. Bahçede havuz var güzel ama çocuklar küçük onu kapattırmadan oturamayız.Gönül rahatlığıyla bahçeye salmak istiyorum çocukları. Çok heyecanlıyım uyuyamam sanırım.Sürprizin payı yüksektir . Ağız tadı ile oturun kuzum ne zaman teslim edecekler evi .
Ben dizaltı modelleri çok beğeniyorum ama bacaklarımı kalın bulduğum İçin ya çok mini yada uzun tercih ediyorum. Bacak şeklin uygunsa dizaltı modellerede bakabilirsin. Hayalimdeki Tuğba’ya çok yakışır. Asalet damlar yani o kadarKinada kisa giyiyim dugunde uzun demistim ama bakalim cok mini giyemem zaten kızın peşindede koşarım
Ay bazılarınızı gözümde canlandırıyorum tarif etsem şaşarsınız
İnşallah canım
Aaa çok güzel bende kıpkızıl düşünmüştüm. Havuç kafaBen turuncu sacliyim
Canım ilk hedefin 80 kiloymuş bak gördün 80i tebrik ederim şimdi 75 te sıra.Tabi okudum ....27 yaşındayım 2 çocuk annesiyim en küçüğü 5'aylik buyugu 9 yasinda dogundan sonra 98 kiloya indim tartışma 98 i görünce artık dur demeliyim dedim ....suan 90 k iloyum hedefim önce 80 sonra 75 i gore bilmek boyum 1.64 şimdilik böyle
İnşallah canım
Aaa çok güzel bende kıpkızıl düşünmüştüm. Havuç kafaçillerinde var mı
Ayy kızında turuncu çilliyse yerim ben onu
Çakıl kız BurçeYok canim cillerim sariyi istedigim gibi yapamayinca kuafor eski rengime dondum kizim mavis biseysana resim atamadim ki bi atsam kizimi gosterecem
Afiyet olsun canımSabah
1.5 yumurta
1.5 dilim c.t ekmek
Oglen
1 kase corba
Aksam
3 kofte
1 ince dilim patates
2 kasik makarna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?