Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afıyet olsun canım guzel menunm

Muz sut detoksumu yapıyosun canım.

Kızlar bugunkı menum
Sabah turk kahvesi
Oglen patlıcan oturtma kıymasından daha cok aldım
Aksam tavuklu patates
Yogurt
Gun boyu 3lt gecgın su ve dukan bırası

Sürprizin payı yüksektir . Ağız tadı ile oturun kuzum ne zaman teslim edecekler evi .
Mutfak banyolar parkeler duvar kağıtları kapılar değişecek diye karar vermişler eşim ve abim ben uslu bi çocuk olup onları onayladım. Bana bahçeli ev olsun yeterdi zaten. Peyzaj önemli benim için oyun parkuru. Bahçede havuz var güzel ama çocuklar küçük onu kapattırmadan oturamayız.Gönül rahatlığıyla bahçeye salmak istiyorum çocukları. Çok heyecanlıyım uyuyamam sanırım.
Kinada kisa giyiyim dugunde uzun demistim ama bakalim cok mini giyemem zaten kızın peşindede koşarım
Ben dizaltı modelleri çok beğeniyorum ama bacaklarımı kalın bulduğum İçin ya çok mini yada uzun tercih ediyorum. Bacak şeklin uygunsa dizaltı modellerede bakabilirsin. Hayalimdeki Tuğba’ya çok yakışır. Asalet damlar yani o kadar
Kaç beden oldun kuzu

Birisi muz detoxu dedi sanki M Miss14 hatırladım. Canım menünde tavuk yumurta tamam ama bunlara sebzeler eşlik etmeli. Muzlar çok fazla olmuş hem kalorisi yüksek. Hemde muz ve süt birarada yağ tutturur. Muz detoxu diye zayıflatan bişey olamaz. Muz süt ile birleştiğinde ortalama 250 kalori olarak vücuda girer ama 500 kalori gibi işlem görür. Bu hafta tamda muz süt ikilisi araştırılıyordu ve bizde SchonerDuft ile bunun üzerine bilgilerimizi paylaştık. Sizinde bilginiz olsun. 13-14 yaşa kadar çocuklarınıza günde 1 kez içirin menopoz sürecine geçmiş kadınlarda gece öğünü olarak tüketmeli çok faydalı ama diyette olmaz

Canım ilk hedefin 80 kiloymuş bak gördün 80i tebrik ederim şimdi 75 te sıra.

İnşallah canım

Aaa çok güzel bende kıpkızıl düşünmüştüm. Havuç kafa çillerinde var mı
Ayy kızında turuncu çilliyse yerim ben onu

Yok canim cillerim sariyi istedigim gibi yapamayinca kuafor eski rengime dondum kizim mavis bisey sana resim atamadim ki bi atsam kizimi gosterecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…