- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.541
Galiba ben beceremiyorum bi tarif etsen dosya yukle var asagida oradan mi oluyo yoksa smile nin yaninda ki resim seceneginden mi ikisindende olmadiÇakıl kız Burçe
Tekrar dene canım yollamayı
Ayy ben nasılım acabaAy bazılarınızı gözümde canlandırıyorum tarif etsem şaşarsınız
Güzel menü olmuş afiyet olsun12.00
İki kaşık menemen
2 dilim peynır
Bır ksşık labne
Salatalık
1 dilim ekmek
Bır çay kaşığı bal
Ara
Bır hurma ve cevız bıraz kuru üzüm
Meyvelı yoğurt kucuk
20.00
Bır kepçe şeehrıye çorbası
Bır tabak beşamel soslu karnabahar
3 litre su
Bır saat bısıklet
Afiyet olsun canımKızlar bugunkı menum
Sabah turk kahvesi
Oglen patlıcan oturtma kıymasından daha cok aldım
Aksam tavuklu patates
Yogurt
Gun boyu 3lt gecgın su ve dukan bırası
Saglikli beslenerek canim 56 dan 49a indim gram gram gitti 2,5 3 ayda falan beyaz ekmek ve sekeri tuketmemeye ozen gösterdim sadece hepsi bu :)Luluuu94 cim sen nasıl zayıfladın kaç kilodan 49 indin ne kadar zaman da
Evet ya başardım.teşekkür ederim ❤Canım ilk hedefin 80 kiloymuş bak gördün 80i tebrik ederim şimdi 75 te sıra.
Havuzu kapatmak derken komple mi kapatacaksınız yoksa üstüne bir sistem yapılıyor üstü kapanıyor öyle bir şey mi. Hadi az kaldı kuzum annecigin ile bol bol vakit geçirMutfak banyolar parkeler duvar kağıtları kapılar değişecek diye karar vermişler eşim ve abim ben uslu bi çocuk olup onları onayladım. Bana bahçeli ev olsun yeterdi zaten. Peyzaj önemli benim için oyun parkuru. Bahçede havuz var güzel ama çocuklar küçük onu kapattırmadan oturamayız.Gönül rahatlığıyla bahçeye salmak istiyorum çocukları. Çok heyecanlıyım uyuyamam sanırım.
Ben dizaltı modelleri çok beğeniyorum ama bacaklarımı kalın bulduğum İçin ya çok mini yada uzun tercih ediyorum. Bacak şeklin uygunsa dizaltı modellerede bakabilirsin. Hayalimdeki Tuğba’ya çok yakışır. Asalet damlar yani o kadar
Kaç beden oldun kuzu
Beni nasıl canlandiriyorsunAy bazılarınızı gözümde canlandırıyorum tarif etsem şaşarsınız
Teşekkür ederim tatlımSaglikli beslenerek canim 56 dan 49a indim gram gram gitti 2,5 3 ayda falan beyaz ekmek ve sekeri tuketmemeye ozen gösterdim sadece hepsi bu :)
Görümceyi yolcu ettigine üzülen bi gelin müzeliksin müzelikGörümcemi yeğeni yolcu ettik evim yine sessizleşti
Aman 2 kilocuk nedir ki bi proteine bakar
Ooo cakma isvec yapiyorum diyosunKızlar bugunkı menum
Sabah turk kahvesi
Oglen patlıcan oturtma kıymasından daha cok aldım
Aksam tavuklu patates
Yogurt
Gun boyu 3lt gecgın su ve dukan bırası
Ay cok merak ettim kendimi senin gözündeAy bazılarınızı gözümde canlandırıyorum tarif etsem şaşarsınız
Ay kalem etek tarzı inen diz alti elbiselere bende bayiliyorum ,bacak problemi bendede var ama ust bacak benimki sorun olmaz heralde etek giymemeMutfak banyolar parkeler duvar kağıtları kapılar değişecek diye karar vermişler eşim ve abim ben uslu bi çocuk olup onları onayladım. Bana bahçeli ev olsun yeterdi zaten. Peyzaj önemli benim için oyun parkuru. Bahçede havuz var güzel ama çocuklar küçük onu kapattırmadan oturamayız.Gönül rahatlığıyla bahçeye salmak istiyorum çocukları. Çok heyecanlıyım uyuyamam sanırım.
Ben dizaltı modelleri çok beğeniyorum ama bacaklarımı kalın bulduğum İçin ya çok mini yada uzun tercih ediyorum. Bacak şeklin uygunsa dizaltı modellerede bakabilirsin. Hayalimdeki Tuğba’ya çok yakışır. Asalet damlar yani o kadar
Kaç beden oldun kuzu
Ooo cok içten bi günaydın darısı banaGünaydinlaarrrrrr
GunaydinnnnnnGünaydinlaarrrrrr
düğün hazırlıklarına henüz geçemedim gibi bişey ev hazırlıkları şimdiDugun hazirliklari nasil gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?