Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günaydınlar kizlar havalar cok sıcak canım yemek yemek istemiyor bu bir ilk minnosumla oyun oynuyoruz uyutma stilim degistirdim artik kucagimda ben halay cekerken uyuyor nekadar oynak bi kiz:)
Annesi kalori yaksin diye elinden geleni yapiyor.
drdotty hayirli olsun kuzum yeni evin cok guzelmis agız tadiyla oturun insallah..tam istedigin gibi olmus esinin jestide mest eder cinsten çok sanslısın..
poncikbirgelincik dugune az kaldı kuzum evin esyalarini tamamladinmi artik resmen ve fiilen evli olacaksın simdiden hayirli olsun.. dis çekimindende hic korkma sinek isirigi gibi bi igne gerisini hissetmiyosun zaten gecmis olsun..
SchonerDuft görümce görmeyim ömrümce diye bi laf var sende tam tersi olmus gene gelir kuzum hep iyi olun inş.
Turkuaz07 ayy bende cok merak ettim maviş kizını en şeker zamanlari tam sevmelik bi minnosun var. Benim yerime op minnosu.
@patient women kuzus ozledik seni pek gelemiyosun sanirim buralara ben mi denk gelmedim yoksa diyet nasil gidiyor
Son olarak alinti yapamiyorum yapsam da 5 saat sonra okumaya devam ettigim icin kayboluyolar
Dun cok korkunc bisey yasadim iki dakika mutfaga kadar gittim cop atmak icin kizimda arkamdan oyun odasina gitmis su havuzu vardi oynadik toparlayamamistim icinde 5 cm kadar su vardi kızim kendi kendine o suya girmis eli kayinca su yutmus ben onu salonda sanirken saniyeler icinde oyun odasina gecip su havuzuna atlamis sukur ki bisey olmadi oksuruk sesine hemen aldim oradan rabbim evlatlarimozi korusun hep dikkat edeirm vileda kovasi falan birakmam ortada uyuyacak uyuyunca toplayayim diye dusunmustum sizlere de ornek olsun sakin su birakmayin biyerlerde

Havuzu kapatmak derken komple mi kapatacaksınız yoksa üstüne bir sistem yapılıyor üstü kapanıyor öyle bir şey mi. Hadi az kaldı kuzum annecigin ile bol bol vakit geçir

Beni nasıl canlandiriyorsun
Komple kapansın istiyorum canım bahçede güvenli bölge oluşturmak istiyorum ama farklı fikirler geliyor aile içinden. Bakalım
Ay cok merak ettim kendimi senin gözünde
Ay utandım anlatmaya yanılıyorsam diye
Olsun öyle uzun ince buğday tenli düz saçlı ama saçlar koyu yüz hatların güzel kaşın gözün güzel ayyyy ben seni çok güzel hayal ediyorum ve modern.
Ay kalem etek tarzı inen diz alti elbiselere bende bayiliyorum ,bacak problemi bendede var ama ust bacak benimki sorun olmaz heralde etek giymeme
Sana çok yakışır
Asil bebek
düğün hazırlıklarına henüz geçemedim gibi bişey ev hazırlıkları şimdi

günaydın kızlar bu gün dişciye gitcem 20lik diş çektirmeye beni rahatlatır mısınız lütfen
Canım ya kuzum Allah kolaylık versin sana inşallah hiç acımaz.
Ben acı yaşama korkusu çektiğim için seni rahatlatacak bişey söyleyemem
Canım aslında eşimin yaptığında jestlik bişey yok evsizdik biz. Ama ısrarla beğendiğim yerden olsun istedi çaba gösterdi. Normalde işten başını kaldırıp uğraşmaz bu işlerle ama bu sefer emek verdi.
Çok tehlikeli canım çocuklara arkanı dönmeye gelmez. Çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsın. Allah korusun

kaptinn
Günaydın canım
Canım evdeki ilk günün mü şimdi
Hayırlı olsun
E tazminatını aldığına göre bize birer köfte ısmarlarsın
Canım bebeğin olana kadar sadece kendine zaman ayır. Evdesin diye kimsenin bu durumu kullanma gayretine müsade etme. Doğumdan sonra bi süre bebeğin işleri yorucu olacak. Gezmelerini eğlenmelerini dinlenmelerini tamamla canım

evin eşyaları bitti sayılır bi halılarımı alcam canım perdeler şuan takılıyo mutfak masam gelcek yarın ve bitttiii :)) çok güzel bişeymiş bu yorucu ama çok zevkli herşeyin fotoğrafını çekiyorum deli gibi
ay 20lik ama çok korkuttular beni çokta ağrım var

komple kapanırsa havuzsuz kalacaksınız ama hiç girmiyormusunuz sıcaklarda

birebir katılıyorum düşüncelerineee.. tadını çıkar..çalışmadığın zamanın evde olmanın gebeliğinin tadını çıkar .. :)

Günaydın kızlar herkes iyi mi keyifler nasil bakalım

günaydın :)
çok şükür canım kendimi aşırı hafiflemiş hissediyorummmm
iki gün hafta sonu iki gün izinle kendimi dinlenmiş hissettim şüükür olsun :)
sen naıslısn nasl gidiyor

ahahaha ne diyo bak benim hakkımda SchonerDuft
hayaller hayatlar
ben sana bi ara özelden atarım resmimi

kızlar bugün tartıldım 69,70 çıktım niye böyle oluyor kaçamakta yapmadım yapsam ki wc düzensiz ilgisi ne kadar olur ya da regli olacam ondan mı böyle oldum
canım cumaya göre vermişin işte buda güzel bişey senin için, yavaş gitsin ama gitsin
wc ve regl olacam diyosun bide
bence güzel gidiyosun moral bozma

kızlar bugün tartıldım 69,70 çıktım niye böyle oluyor kaçamakta yapmadım yapsam ki wc düzensiz ilgisi ne kadar olur ya da regli olacam ondan mı böyle oldum
Ondan dir canim sikma canini
benimkide yaklaştı.3 gündür spora basladim ama hala aynı kilodayim ödem oluyor yarım kilo falan farkediyor bende

Çok sukür canim sevindim senin adina ne güzel dinlenmis hafiflemişsin rahatlamıssındir
Ben bayadir yogunum canim bi rahatlayamadan kendime türlu isler cikariyorum yüzmeyi iyi kötu biluyorum ama ben hem teknik ogrenmek istedigimden hemde spor olsun diye yuzmeye yazildim birde oncesinde yurüyüş yapmis oluruz diye arkadasimla yuruyerek gidiyoruz is cikisi havuza yarim saat aksam eve pert donuyorum gunlerdir agriyo her yerim sabahlari agrıdan zor uyaniyorum ama mutlu uyaniyorum bu arada SchonerDuft kuzu yoganin etkisi mi sporun mu bilmem canim ama daha huzrlu uyuyorum bikaç gundur 5 tekrara ciktim bu hafta

Ondan dir canim sikma canini
benimkide yaklaştı.3 gündür spora basladim ama hala aynı kilodayim ödem oluyor yarım kilo falan farkediyor bende
ödem yapıyorsa spor ondandır birde öncesinde y da sonrasında protein tüket kas oranın artsın.
5 geçtikten sonra bende hemen uyumaya başladım ama baş ağrım var geçmiyor . 5 tekrara çıktığını bildirdin mi bu arada bende yarın 7 tekrara geçiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…