- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.581
kısmen yakalamış bence :) boy konusunda hayaller hayatlar ahhh ahhh
yok çok abartmadın emeğinin karşılığını istiyosun ama senin meto yavaş çalışıyor bu bir gerçek o yüzden haftada 500 gram bile seni mutlu etmeli (aslında normal olan oda)öylemi dersin benim hayalim bugün 67,50 ü görmekti ya da çok mu abrttım ben
Ooo cok içten bi günaydın darısı bana
Günaydın canım senin adına cok sevindim
Gunaydinnnnnn
günaydın ev hanımı bağyan erkenciyiz bakıyorum
kaptinn
Günaydın canım
Canım evdeki ilk günün mü şimdi
Hayırlı olsun
E tazminatını aldığına göre bize birer köfte ısmarlarsın
Canım bebeğin olana kadar sadece kendine zaman ayır. Evdesin diye kimsenin bu durumu kullanma gayretine müsade etme. Doğumdan sonra bi süre bebeğin işleri yorucu olacak. Gezmelerini eğlenmelerini dinlenmelerini tamamla canım
Tekrar gunaydin kizlar valla size yazip tekrar uyudum once annem sonra ablam aradi sagolsunlar uyandirdilargünaydınnn evde olmak nasıl bir duygu kuzummm
çekim sırasında sıkıntı olmaz ama akşam eve git çorba tarzı beslen buz koy şişmesin benim şişmişti
aynen hatunun boyu posu var bizde ancak yarısı varkendi gibi boylu poslu sanıyor herkesi zaaar
yok çok abartmadın emeğinin karşılığını istiyosun ama senin meto yavaş çalışıyor bu bir gerçek o yüzden haftada 500 gram bile seni mutlu etmeli (aslında normal olan oda)
diyetisyen olayını ne yaptın düşünüyomusun gitmeyi
ee nasıl olcak şimdi. tek araba ile gelseniz siz tr de nasıl gezeceksiniz sizi etkilemicek değil mislm kizlar ben geldim buara hic bakamiyorum olaylar biraz karisti buhafta izin icin yola cikcaz planda iki araba gitcektik yani kayinvalidemler ve kizlar bi araba ben ve esim bi araba...
son anda kavga gürültü kizlar izine gitmicez istemiyoruz aileyle izin yapmak artik cok sIkici diye kalmaya karar verdiler ee busefer iki araba mantiksiz bi araba gidelim gitmiyelim muhabetleri basladi ve inanirmisiniz daha bitana bi hazirlik yapamadim cünki hala nasil gitcez belli degil... o yüzden sinirlerim cok bozuk ve fena stresslerdeyim
akşam çok olmamış kuzumKizlar dunkü menumüde yazayim firsat bulmuşken
2 haşlanmis yumurta 1 dilim suzme peynir yarim pembe domates iri bi domatesti
Ögle
Az zeytinyağlı taze fasulye
1 sb kadar belki biraz fazladir az yagli ev yogurdu
Aksam
Haşlanmıs derisi alınmış limonlu tavuk 4 but
1 porsiyon kadar da zrytinyaglı taze fasulye
Gün boyunca dukan birasi
acik sekrrsiz cay
2 lt ye yakin su
1.5 saat yüzme
Yarım saat orta tempoda yuruyus
Eve varısim pert
ohhh hayat sana güzel vallaTekrar gunaydin kizlar valla size yazip tekrar uyudum once annem sonra ablam aradi sagolsunlar uyandirdilar
Tam kalktim wc ye gittim bu sefer ablam gorüntulü aradi
Bugun keyif yapcam bakayim planim o sonra evimin temizligini bitirirm tabi gezme planlarida yaptik bursa yalova gidip gelcez bi kac kez
Canım okullar kapanınca hemen tatil Programı başlıyor bizde 15 haziran 1 Eylül arası Ankara’da olmayız. Diğer aylarda burada zaten havuza girilmez. bahçe için şık ve keyifli bir duruşu var havuzun ama çocukların güvenliği söz konusu olunca kapatmak en doğrusu. Havuzu strafor ile yükseltip içine şişme branda havuz yerleştiriliyor 40 cm derinliğinde sonra nasıl istersen öyle kullanıyorsun. Daha önceki evde kum havuzu yapmıştım ama çok pis oluyor sürekli toz çamur vs. Bu sefer büyük renkli hatta fosforlu taşlarla kapatıp çeşitli yerlerine yapay çiçekler yerleştirelim diye düşündüm.komple kapanırsa havuzsuz kalacaksınız ama hiç girmiyormusunuz sıcaklarda
Ben süperim canım bi enerji var şu an anlatamamGünaydın kızlarherkes iyi mi keyifler nasil bakalım
Dün ne yedin canım tahıllar seni tutuyor kilo veremiyorsun kürleride uygulamadın wc düzeni içinkızlar bugün tartıldım 69,70 çıktım niye böyle oluyor kaçamakta yapmadım yapsam kiwc düzensiz ilgisi ne kadar olur ya da regli olacam ondan mı böyle oldum
ahahaha ne diyo bak benim hakkımdaSchonerDuft
hayaller hayatlar
ben sana bi ara özelden atarım resmimi
Maşallah bu ne tempo yürüyüşler yüzmeler yogalar.Çok sukür canim sevindim senin adina ne güzel dinlenmis hafiflemişsin rahatlamıssındir
Ben bayadir yogunum canim bi rahatlayamadan kendime türlu isler cikariyorumyüzmeyi iyi kötu biluyorum ama ben hem teknik ogrenmek istedigimden hemde spor olsun diye yuzmeye yazildim birde oncesinde yurüyüş yapmis oluruz diye arkadasimla yuruyerek gidiyoruz is cikisi havuza yarim saat aksam eve pert donuyorum gunlerdir agriyo her yerim sabahlari agrıdan zor uyaniyorum ama mutlu uyaniyorum bu arada SchonerDuft kuzu yoganin etkisi mi sporun mu bilmem canim ama daha huzrlu uyuyorum bikaç gundur 5 tekrara ciktim bu hafta
Canım Bukimmm üzülme sen Euro yüksek araç kiralama ucuz Türkiye’ye gelince eşinle bi araç kiralar keyfinize bakarsınız. Tabi siz oralarda Mercedes- BMW alışıksınız ama passatların hem kirası uygun hem konforlu istediğiniz gibi gezersiniz. Dert etme geliş şeklinizi.slm kizlar ben geldim buara hic bakamiyorum olaylar biraz karisti buhafta izin icin yola cikcaz planda iki araba gitcektik yani kayinvalidemler ve kizlar bi araba ben ve esim bi araba...
son anda kavga gürültü kizlar izine gitmicez istemiyoruz aileyle izin yapmak artik cok sIkici diye kalmaya karar verdiler ee busefer iki araba mantiksiz bi araba gidelim gitmiyelim muhabetleri basladi ve inanirmisiniz daha bitana bi hazirlik yapamadim cünki hala nasil gitcez belli degil... o yüzden sinirlerim cok bozuk ve fena stresslerdeyim
Buralardayim sayılır iste bakıp cikiyorum netim az canim diyet iyi gidiyor şimdilik Allah korumuş bebişini geçmiş olsun canimGünaydınlar kizlar havalar cok sıcak canım yemek yemek istemiyor bu bir ilk minnosumla oyun oynuyoruz uyutma stilim degistirdim artik kucagimda ben halay cekerken uyuyor nekadar oynak bi kiz:)
Annesi kalori yaksin diye elinden geleni yapiyor.
drdotty hayirli olsun kuzum yeni evin cok guzelmis agız tadiyla oturun insallah..tam istedigin gibi olmus esinin jestide mest eder cinsten çok sanslısın..
@poncikbirgelincik dugune az kaldı kuzum evin esyalarini tamamladinmi artik resmen ve fiilen evli olacaksın simdiden hayirli olsun.. dis çekimindende hic korkma sinek isirigi gibi bi igne gerisini hissetmiyosun zaten gecmis olsun..
SchonerDuft görümce görmeyim ömrümce diye bi laf var sende tam tersi olmus gene gelir kuzum hep iyi olun inş.
@Turkuaz07 ayy bende cok merak ettim maviş kizını en şeker zamanlari tam sevmelik bi minnosun var. Benim yerime op minnosu.
Silent Scream kuzus ozledik seni pek gelemiyosun sanirim buralara ben mi denk gelmedim yoksa diyet nasil gidiyor
Son olarak alinti yapamiyorum yapsam da 5 saat sonra okumaya devam ettigim icin kayboluyolar
Dun cok korkunc bisey yasadim iki dakika mutfaga kadar gittim cop atmak icin kizimda arkamdan oyun odasina gitmis su havuzu vardi oynadik toparlayamamistim icinde 5 cm kadar su vardi kızim kendi kendine o suya girmis eli kayinca su yutmus ben onu salonda sanirken saniyeler icinde oyun odasina gecip su havuzuna atlamis sukur ki bisey olmadi oksuruk sesine hemen aldim oradan rabbim evlatlarimozi korusun hep dikkat edeirm vileda kovasi falan birakmam ortada uyuyacak uyuyunca toplayayim diye dusunmustum sizlere de ornek olsun sakin su birakmayin biyerlerde
Aynen sana protein yarıyo canım.aman ben dukan bırasıyla hıc veremedım 13gun falan yaptım. Proteini tekrar denemek istiyorum bende.Görümceyi yolcu ettigine üzülen bi gelin müzeliksin müzelik
Aman 2 kilocuk nedir ki bi proteine bakarhosbulduk canim sende supper gidiyosun valla tebrik ederim
Ooo cakma isvec yapiyorum diyosun
Ay canim dukan birası çekti bende yapiyim bu hafta
dün kv de de yumurta yoktu yazın yemiyorlarmış 6 7 üzüm ve 1 incir yeim yanına domates salatalıkCanım okullar kapanınca hemen tatil Programı başlıyor bizde 15 haziran 1 Eylül arası Ankara’da olmayız. Diğer aylarda burada zaten havuza girilmez. bahçe için şık ve keyifli bir duruşu var havuzun ama çocukların güvenliği söz konusu olunca kapatmak en doğrusu. Havuzu strafor ile yükseltip içine şişme branda havuz yerleştiriliyor 40 cm derinliğinde sonra nasıl istersen öyle kullanıyorsun. Daha önceki evde kum havuzu yapmıştım ama çok pis oluyor sürekli toz çamur vs. Bu sefer büyük renkli hatta fosforlu taşlarla kapatıp çeşitli yerlerine yapay çiçekler yerleştirelim diye düşündüm.
Ben süperim canım bi enerji var şu an anlatamam
Dün ne yedin canım tahıllar seni tutuyor kilo veremiyorsun kürleride uygulamadın wc düzeni için
Maşallah bu ne tempo yürüyüşler yüzmeler yogalar.
Canım Bukimmm üzülme sen Euro yüksek araç kiralama ucuz Türkiye’ye gelince eşinle bi araç kiralar keyfinize bakarsınız. Tabi siz oralarda Mercedes- BMW alışıksınız ama passatların hem kirası uygun hem konforlu istediğiniz gibi gezersiniz. Dert etme geliş şeklinizi.
zaten kiralamayi düsünüyoruz o kesinde benim korkum arac bulana Kadar bir iki gün gecermi diye bosu bosuna iznimiz gececek ozamanCanım Bukimmm üzülme sen Euro yüksek araç kiralama ucuz Türkiye’ye gelince eşinle bi araç kiralar keyfinize bakarsınız. Tabi siz oralarda Mercedes- BMW alışıksınız ama passatların hem kirası uygun hem konforlu istediğiniz gibi gezersiniz. Dert etme geliş şeklinizi.
Çok sukür canim sevindim senin adina ne güzel dinlenmis hafiflemişsin rahatlamıssındir
Ben bayadir yogunum canim bi rahatlayamadan kendime türlu isler cikariyorumyüzmeyi iyi kötu biluyorum ama ben hem teknik ogrenmek istedigimden hemde spor olsun diye yuzmeye yazildim birde oncesinde yurüyüş yapmis oluruz diye arkadasimla yuruyerek gidiyoruz is cikisi havuza yarim saat aksam eve pert donuyorum gunlerdir agriyo her yerim sabahlari agrıdan zor uyaniyorum ama mutlu uyaniyorum bu arada SchonerDuft kuzu yoganin etkisi mi sporun mu bilmem canim ama daha huzrlu uyuyorum bikaç gundur 5 tekrara ciktim bu hafta
araba kiralicaz canim o kesin ama araba kiralayana Kadar nekadar gecer ondan korkuyorum ben...aynen hatunun boyu posu var bizde ancak yarısı var
yavaş çalışmasın ya biraz tempo
dorty al attı liste ayarlıyor bana kısmen de olsa wc düzene girdi. kilo da iniyor bir 63 göreyim bırakırım korumaya geçerim diyorum koruma aşamasında da veririm 1 kiloya yakın verilmez mi
ee nasıl olcak şimdi. tek araba ile gelseniz siz tr de nasıl gezeceksiniz sizi etkilemicek değil mi
Bebek olana kadar ne gezersem kârakşam çok olmamış kuzum
ohhh hayat sana güzel valla
Canım bu menüyle nasıl artı çıktın hayret doğrusu.dün kv de de yumurta yoktu yazın yemiyorlarmış 6 7 üzüm ve 1 incir yeim yanına domates salatalık
öğlen 1 kaseden fazla z.yağlı pırasa yedim yanına salata ayran öğlen 1 şeftali akşam yemeğim bamyaydı 2 gün akşam bamya yedim . kür şeklinde gözüm kesmedi açıkçası eve geçince denerim bamyam var zaten .
dediğinde doğru havuz için yazın ankara da kalmıyorsanız kapatmak daha mantıklı
Canım boşa telaş yapma araç kiralama firmalarının filoları var gidip istediğin arabayı gösterirsiniz siz işlemleri yapana kadar arabanız hazır olur 15 dk.lık iş. Bir iki gün geçmez. Ama sen gidiş şeklinize göre buradaki plan konusunda eşinle net olup hemen uygulamaya geçmelisin. Yanınızdakilerin fikirlerine kalırsanız strese girersin sen.zaten kiralamayi düsünüyoruz o kesinde benim korkum arac bulana Kadar bir iki gün gecermi diye bosu bosuna iznimiz gececek ozaman
korumada kilo vermek miaynen hatunun boyu posu var bizde ancak yarısı var
yavaş çalışmasın ya biraz tempo
dorty al attı liste ayarlıyor bana kısmen de olsa wc düzene girdi. kilo da iniyor bir 63 göreyim bırakırım korumaya geçerim diyorum koruma aşamasında da veririm 1 kiloya yakın verilmez mi
ee nasıl olcak şimdi. tek araba ile gelseniz siz tr de nasıl gezeceksiniz sizi etkilemicek değil mi
ben senin enerjini düşürürüm bana harcamış olursun enerjini arkadaşım hamile bu ay benim aşılama yaptırdığım doktora gidecekti regli olduğunda ama hamileymiş . allah beni layık görmüyor sanırım içim acıyor sabahtan beri . eşmin kuzeni de hamile benim başka bir kuzenimde . yeni doğuranlarda 3 4 tane bir bana yokGidip biraz dert okuyum da enerjim düşsün kendime sığmıyorum bugün
evet canim aynen üff bakalim bugün bi netlesirelim insallah herseyiCanım bu menüyle nasıl artı çıktın hayret doğrusu.
Canım boşa telaş yapma araç kiralama firmalarının filoları var gidip istediğin arabayı gösterirsiniz siz işlemleri yapana kadar arabanız hazır olur 15 dk.lık iş. Bir iki gün geçmez. Ama sen gidiş şeklinize göre buradaki plan konusunda eşinle net olup hemen uygulamaya geçmelisin. Yanınızdakilerin fikirlerine kalırsanız strese girersin sen.
dur sana araç kiralama firmları araştıralım ordan kiralıcağın tarihleri seçersin mersinde olsa benim mükellefim vardı yardımcı olurduk sana .araba kiralicaz canim o kesin ama araba kiralayana Kadar nekadar gecer ondan korkuyorum ben...
Yola gitcek para yerine araba kiralicaz iste hatta karimiz cok fazla kurun yüksekliginden ama nebilim ya aksilikler olur diye korkuyorum gecen senede hep tatil yapalim dedigimizde bisey cikti yapamadik
benceddeeeee öyle yap kuzumBebek olana kadar ne gezersem kâr
sabah wcye çıkmadım birde ellerim şiş sanki yeşil çay mı içsem acaba ya da rezene varsa rezeneCanım bu menüyle nasıl artı çıktın hayret doğrusu.
Canım boşa telaş yapma araç kiralama firmalarının filoları var gidip istediğin arabayı gösterirsiniz siz işlemleri yapana kadar arabanız hazır olur 15 dk.lık iş. Bir iki gün geçmez. Ama sen gidiş şeklinize göre buradaki plan konusunda eşinle net olup hemen uygulamaya geçmelisin. Yanınızdakilerin fikirlerine kalırsanız strese girersin sen.
spor yaparsak düzenli yersek veririz bencekorumada kilo vermek mibilmiyorum denemedim hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?