Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kısmen yakalamış bence :) boy konusunda hayaller hayatlar ahhh ahhh

kendi gibi boylu poslu sanıyor herkesi zaaar
öylemi dersin benim hayalim bugün 67,50 ü görmekti ya da çok mu abrttım ben
yok çok abartmadın emeğinin karşılığını istiyosun ama senin meto yavaş çalışıyor bu bir gerçek o yüzden haftada 500 gram bile seni mutlu etmeli (aslında normal olan oda)
diyetisyen olayını ne yaptın düşünüyomusun gitmeyi

slm kizlar ben geldim buara hic bakamiyorum olaylar biraz karisti buhafta izin icin yola cikcaz planda iki araba gitcektik yani kayinvalidemler ve kizlar bi araba ben ve esim bi araba...
son anda kavga gürültü kizlar izine gitmicez istemiyoruz aileyle izin yapmak artik cok sIkici diye kalmaya karar verdiler ee busefer iki araba mantiksiz bi araba gidelim gitmiyelim muhabetleri basladi ve inanirmisiniz daha bitana bi hazirlik yapamadim cünki hala nasil gitcez belli degil... o yüzden sinirlerim cok bozuk ve fena stresslerdeyim

Kizlar dunkü menumüde yazayim firsat bulmuşken
2 haşlanmis yumurta 1 dilim suzme peynir yarim pembe domates iri bi domatesti

Ögle
Az zeytinyağlı taze fasulye
1 sb kadar belki biraz fazladir az yagli ev yogurdu

Aksam
Haşlanmıs derisi alınmış limonlu tavuk 4 but
1 porsiyon kadar da zrytinyaglı taze fasulye

Gün boyunca dukan birasi
acik sekrrsiz cay
2 lt ye yakin su

1.5 saat yüzme
Yarım saat orta tempoda yuruyus
Eve varısim pert

Ooo cok içten bi günaydın darısı bana
Günaydın canım senin adına cok sevindim

günaydın ev hanımı bağyan erkenciyiz bakıyorum

günaydınnn evde olmak nasıl bir duygu kuzummm

çekim sırasında sıkıntı olmaz ama akşam eve git çorba tarzı beslen buz koy şişmesin benim şişmişti
Tekrar gunaydin kizlar valla size yazip tekrar uyudum once annem sonra ablam aradi sagolsunlar uyandirdilar
Tam kalktim wc ye gittim bu sefer ablam gorüntulü aradi
Bugun keyif yapcam bakayim planim o sonra evimin temizligini bitirirm tabi gezme planlarida yaptik bursa yalova gidip gelcez bi kac kez

aynen hatunun boyu posu var bizde ancak yarısı var
yavaş çalışmasın ya biraz tempo
dorty al attı liste ayarlıyor bana kısmen de olsa wc düzene girdi. kilo da iniyor bir 63 göreyim bırakırım korumaya geçerim diyorum koruma aşamasında da veririm 1 kiloya yakın verilmez mi
ee nasıl olcak şimdi. tek araba ile gelseniz siz tr de nasıl gezeceksiniz sizi etkilemicek değil mi

akşam çok olmamış kuzum
ohhh hayat sana güzel valla

komple kapanırsa havuzsuz kalacaksınız ama hiç girmiyormusunuz sıcaklarda
Canım okullar kapanınca hemen tatil Programı başlıyor bizde 15 haziran 1 Eylül arası Ankara’da olmayız. Diğer aylarda burada zaten havuza girilmez. bahçe için şık ve keyifli bir duruşu var havuzun ama çocukların güvenliği söz konusu olunca kapatmak en doğrusu. Havuzu strafor ile yükseltip içine şişme branda havuz yerleştiriliyor 40 cm derinliğinde sonra nasıl istersen öyle kullanıyorsun. Daha önceki evde kum havuzu yapmıştım ama çok pis oluyor sürekli toz çamur vs. Bu sefer büyük renkli hatta fosforlu taşlarla kapatıp çeşitli yerlerine yapay çiçekler yerleştirelim diye düşündüm.
Günaydın kızlar herkes iyi mi keyifler nasil bakalım
Ben süperim canım bi enerji var şu an anlatamam
kızlar bugün tartıldım 69,70 çıktım niye böyle oluyor kaçamakta yapmadım yapsam ki wc düzensiz ilgisi ne kadar olur ya da regli olacam ondan mı böyle oldum
Dün ne yedin canım tahıllar seni tutuyor kilo veremiyorsun kürleride uygulamadın wc düzeni için
ahahaha ne diyo bak benim hakkımda SchonerDuft
hayaller hayatlar
ben sana bi ara özelden atarım resmimi

Maşallah bu ne tempo yürüyüşler yüzmeler yogalar.
Canım Bukimmm üzülme sen Euro yüksek araç kiralama ucuz Türkiye’ye gelince eşinle bi araç kiralar keyfinize bakarsınız. Tabi siz oralarda Mercedes- BMW alışıksınız ama passatların hem kirası uygun hem konforlu istediğiniz gibi gezersiniz. Dert etme geliş şeklinizi.

Buralardayim sayılır iste bakıp cikiyorum netim az canim diyet iyi gidiyor şimdilik Allah korumuş bebişini geçmiş olsun canim

Aynen sana protein yarıyo canım.aman ben dukan bırasıyla hıc veremedım 13gun falan yaptım. Proteini tekrar denemek istiyorum bende.

dün kv de de yumurta yoktu yazın yemiyorlarmış 6 7 üzüm ve 1 incir yeim yanına domates salatalık
öğlen 1 kaseden fazla z.yağlı pırasa yedim yanına salata ayran öğlen 1 şeftali akşam yemeğim bamyaydı 2 gün akşam bamya yedim . kür şeklinde gözüm kesmedi açıkçası eve geçince denerim bamyam var zaten .
dediğinde doğru havuz için yazın ankara da kalmıyorsanız kapatmak daha mantıklı

zaten kiralamayi düsünüyoruz o kesinde benim korkum arac bulana Kadar bir iki gün gecermi diye bosu bosuna iznimiz gececek ozaman

oo yüzme en sevdiğim spor..
çok iyi yüzdüğüm söylenemz ama suda geçirdiğim her an terapi niteliğinde..
ayrıca yogayı nasıl yapıyorusn plan proğram var mı?
ben de bi ara meditasyona sarmıştım ama devamı gelmedi....

araba kiralicaz canim o kesin ama araba kiralayana Kadar nekadar gecer ondan korkuyorum ben...
Yola gitcek para yerine araba kiralicaz iste hatta karimiz cok fazla kurun yüksekliginden ama nebilim ya aksilikler olur diye korkuyorum gecen senede hep tatil yapalim dedigimizde bisey cikti yapamadik

Canım bu menüyle nasıl artı çıktın hayret doğrusu.
zaten kiralamayi düsünüyoruz o kesinde benim korkum arac bulana Kadar bir iki gün gecermi diye bosu bosuna iznimiz gececek ozaman
Canım boşa telaş yapma araç kiralama firmalarının filoları var gidip istediğin arabayı gösterirsiniz siz işlemleri yapana kadar arabanız hazır olur 15 dk.lık iş. Bir iki gün geçmez. Ama sen gidiş şeklinize göre buradaki plan konusunda eşinle net olup hemen uygulamaya geçmelisin. Yanınızdakilerin fikirlerine kalırsanız strese girersin sen.

Gidip biraz dert okuyum da enerjim düşsün kendime sığmıyorum bugün

korumada kilo vermek mi bilmiyorum denemedim hiç

Gidip biraz dert okuyum da enerjim düşsün kendime sığmıyorum bugün
ben senin enerjini düşürürüm bana harcamış olursun enerjini arkadaşım hamile bu ay benim aşılama yaptırdığım doktora gidecekti regli olduğunda ama hamileymiş . allah beni layık görmüyor sanırım içim acıyor sabahtan beri . eşmin kuzeni de hamile benim başka bir kuzenimde . yeni doğuranlarda 3 4 tane bir bana yok

evet canim aynen üff bakalim bugün bi netlesirelim insallah herseyi

dur sana araç kiralama firmları araştıralım ordan kiralıcağın tarihleri seçersin mersinde olsa benim mükellefim vardı yardımcı olurduk sana .
Bebek olana kadar ne gezersem kâr
benceddeeeee öyle yap kuzum
sabah wcye çıkmadım birde ellerim şiş sanki yeşil çay mı içsem acaba ya da rezene varsa rezene
korumada kilo vermek mi bilmiyorum denemedim hiç
spor yaparsak düzenli yersek veririz bence bırak hayalini kurayım işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…