Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım benim
Mutlaka birşey sebep olacaktır vakti gelmemiştir. Üzülme. Hayırlısını dile
Her duamda varsın Allah sağlıkla hayırla nasip etsin hemde ikisi bir arada

Kuzum deme oyle lutfen en hayirli zamanda sana da nasip olcak insallah vakti var zamani var diye dusun kendini boyle teselli et

dur sana araç kiralama firmları araştıralım ordan kiralıcağın tarihleri seçersin mersinde olsa benim mükellefim vardı yardımcı olurduk sana .
evet canim ya ne iyi olurdu, bizi tr ye girdikden sonra direk erikli sahiline birakcaklar ama ordan arac kiralama olmuyo diye tahmin ediyorum Kesan anca olabilir diye düsünüyorum o olsa cok iyi hemencik erikliye yakin ama degilse anca edirne veya tekridag olur orayada esim gidip al gel diyene Kadar kesin ilk gün gecer bi

Canım benim
Mutlaka birşey sebep olacaktır vakti gelmemiştir. Üzülme. Hayırlısını dile
Her duamda varsın Allah sağlıkla hayırla nasip etsin hemde ikisi bir arada

ikiz ikiz versinde sonra burda kızlar napacam ben bunlarla desin SchonerDuft

Kuzum deme oyle lutfen en hayirli zamanda sana da nasip olcak insallah vakti var zamani var diye dusun kendini boyle teselli et
yok kızlar ya ben artık umud bile edemiyorum. umut etmemek daha az acıtıyor ayrıca anın tadını alarak yşamak daha mantıklı geliyor bana

inşallah acımaz

günaydınnn evde olmak nasıl bir duygu kuzummm

çekim sırasında sıkıntı olmaz ama akşam eve git çorba tarzı beslen buz koy şişmesin benim şişmişti
akşam 8de gidicem canım o saatten sonra zaten yemem ben

ohhh hgez gez bakalım

biraz önce arkadaşım aradı (kendisiyle aynı gün transferimiz oldu aynı odada kalmıştık bir saat orda tanıştık) 9 senelik evliler 6. tüp bebek tedavisiydi artık oda umudu kesmişti transfer olmasına rağmen test bile yapmamış 12. günde nasılsa yine olmadı diye bugün bi öğreniyor ki ikizlere hamile
vakti saati gelmeden hiç bişey olmuyor malesef canım biz kendimizi üzdüğümüzle kalıyoruz
attan düşenin halini attan düşen anlar misali seni çok iyi anlıyorum her hamile haberi buruk bi sevinç oluyor sende (kıskanma değil aslında ama tam cümleyi bulamadım burda)

sana bir link atacam istersen mail at istersen ara görüş bildiğim kadarı ile olduğun yere aracı teslim ediyorlaar

yok kızlar ya ben artık umud bile edemiyorum. umut etmemek daha az acıtıyor ayrıca anın tadını alarak yşamak daha mantıklı geliyor bana
Umudun olsun hep sakın kaybetme umudunu sana da nasip olcak cokta iyi guzel bi anne olcaksin

Canım Garenta / Hertz gibi kiralama şirketleriyle iletişime geçin getirip teslim ediyorlar. Türkiye’nin her yerinde ofisleri var aracı istediğin şehirde yada havaalanında iade edebiliyorsun

Buki_89
Canım Erikli sahilini hiç duymamıştım zaten İstanbuldan sonrasını bilmiyorum gitmedim. Şimdi Google dan baktım ne kadar güzel bir yermiş. Şimdi çocuklarım küçük extra gezmeler tozmalar çıkaramıyorum ama görmek isterim. Bize oralardan manzara fotoğrafları yollarsın artık

imrenme diyebiliriz ....
maşallah kucağına almakta nasip olsun .
Umudun olsun hep sakın kaybetme umudunu sana da nasip olcak cokta iyi guzel bi anne olcaksin
yok kuzum yok hamile kalsam doğurmam bile drye göre imkanız bunu diyen kaç dr var . umudum olsa ne olur olmasa ne olur

eriklinin sahilinin,denizinin üzerine tanımam bu çevrede mutlaka görmelisin canım
buz gibi su ve berrak, kum daha ne olsun
hem geçerkende bana uğrarsın

Canim benimm herşeyin bi vakti zamanı vardır Rabbim hayırlısıyla verir inşallah ❤❤❤❤

eriklinin sahilinin,denizinin üzerine tanımam bu çevrede mutlaka görmelisin canım
Valla seni görmeyi daha çok isterim. Ben senin işe geliş gidişlerindeki yürüyüşlerinden ne kadar çok etkilendim de yürümeye başladım. Kilo verdim dışarıdan bakınca sadece kilo vermek gibi basit bir görüntü var ama hayatımı ne ölçülerde etkilediğini tahmin bile edemezsiniz.
3-5 kilo verip biraz daha iyi görünmenin şımarıklığını yaşamayı hiç hayal etmedim zaten ama değil sadece özgüven kaybetmek markete bile çıkmak istemeyen sürekli yorgun sürekli hasta hallerden bugünlere geldim. Sende üzerimde çok etkili oldun canım.
İyiki varsın

biz oraliyiz canim zaten tüm yaz izinlerim eriklide gecti benim:) aaa sizdemi orda kaliyosunuz? ne iyimis ya bende cok severim erikliyi ama su son bikac yildir cok kalabalik, sahilini esim pek sevmiyo cok dip dibeymis herkez diye pek istemiyo oraya gitmek... genelde mecidiye veya koylari tercih etigi icin araba sart orda 3 gün gecircez ve ben o ypzden stresse girdim araba olmassa istedigimiz gibi gezemeyiz diye... tabi en olmadi erikli sahilinde takilirizda iste dedigim gibi benimki ben istemiyo orasini

2 yazdır bizde bazı hafta sonları gidiyoruz bi yakınımızın yazlığı var, ama biz eylül sonlarında gidiyoruz çok güzel oluyor tatilcilerin coğu gitmiş oluyor, kalabalık yok , akşamları bisiklet turuna çıkıyoruz
temmuz,ağustos ta dediğin gibi dip dibe oluyormuş eee istanbullular hep ordalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…