- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.621
Aynen canim zaten bizde seneye öyle gitcez iznimizi eylül sonuna dogru aliriz rahat rahat tatil yapariz evet suan berbatmis annemlwe orda yollarda yürüyemiyosun diyodu... oh mis gibi iyi yapiyosuniz vallah2 yazdır bizde bazı hafta sonları gidiyoruz bi yakınımızın yazlığı var, ama biz eylül sonlarında gidiyoruz çok güzel oluyor tatilcilerin coğu gitmiş oluyor, kalabalık yok , akşamları bisiklet turuna çıkıyoruz
temmuz,ağustos ta dediğin gibi dip dibe oluyormuş eee istanbullular hep ordalar
ayy ne güzel bişeye vesile olmuşum haberim olmadan çak o zamanValla seni görmeyi daha çok isterim. Ben senin işe geliş gidişlerindeki yürüyüşlerinden ne kadar çok etkilendim de yürümeye başladım. Kilo verdim dışarıdan bakınca sadece kilo vermek gibi basit bir görüntü var ama hayatımı ne ölçülerde etkilediğini tahmin bile edemezsiniz.
3-5 kilo verip biraz daha iyi görünmenin şımarıklığını yaşamayı hiç hayal etmedim zaten ama değil sadece özgüven kaybetmek markete bile çıkmak istemeyen sürekli yorgun sürekli hasta hallerden bugünlere geldim. Sende üzerimde çok etkili oldun canım.
İyiki varsın
neyse sizde inşallah araba işini halledip koylarını gezersiniz canımAynen canim zaten bizde seneye öyle gitcez iznimizi eylül sonuna dogru aliriz rahat rahat tatil yapariz evet suan berbatmis annemlwe orda yollarda yürüyemiyosun diyodu... oh mis gibi iyi yapiyosuniz vallah
aynen canim insallahneyse sizde inşallah araba işini halledip koylarını gezersiniz canım
Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsınHerkese iyi akşamlar ya dün sanırsam yediğim bişi mideme dokundu anlayamadım bı türlü dünden beri mide bulantım vardı tansiyonum 6-7 kalkamadım haliyle bişi de yiyemedim serumla geçindim az biraz daha toparlayayım mutlaka geleceğim
Afiyet olsun canım dikenli incir ilk defa duydum nette baktim hemen ananas gibi tadi nasil bilmiyorum :)Sabah
1 yumurtadan soğanlı omlet
1 incir
Ara
1 incir
Öğlen
3 yk yeşil mercimekli kabak
1 domates
Biraz semiz
1 ayran
Ara
1 şeftali
1 çay şekersiz
Akşam
1 tabak kadar patlıcan musakka etsiz
1 kase anne yoğurdu
Domates
Ara
Dikenli incir
Suyu sayamadım 2. Lt geçmiştir
Ben cok berbat durumdayim iki gun hasta yattim cok ter attim bide regl dim 2kg artidayim vc yok kabak yedim sabah kuru erik yedim banamisinn sadece kacamak olarak iki catal helva yedim dundu kacamak.okadar su ictim su an 9 aylik hamile gibi karnim sis ve gergin patlayacak gibi esim bile sok oldu ve tok halde kac ciktim hani suyuda cok içtim 81,6 ciktim ve dusun o derece kotuyum...yarinda inmez ise bi terslik var ve baharatlara alerjim olabilir...dur sana araç kiralama firmları araştıralım ordan kiralıcağın tarihleri seçersin mersinde olsa benim mükellefim vardı yardımcı olurduk sana .
benceddeeeee öyle yap kuzum
sabah wcye çıkmadım birde ellerim şiş sanki yeşil çay mı içsem acaba ya da rezene varsa rezene
spor yaparsak düzenli yersek veririz bencebırak hayalini kurayım işte
Eğer allerjik bir durum varsa çok zor bende şişiyordum taş gibi oluyordu bulgur ve karabiber yediğim de özellikle daha kötü oluyordum. Baharat yeme bir hafta ağrılarını takip et ya da alerji testi yaptır kuzum . Çok geçmiş olsunBen cok berbat durumdayim iki gun hasta yattim cok ter attim bide regl dim 2kg artidayim vc yok kabak yedim sabah kuru erik yedim banamisinn sadece kacamak olarak iki catal helva yedim dundu kacamak.okadar su ictim su an 9 aylik hamile gibi karnim sis ve gergin patlayacak gibi esim bile sok oldu ve tok halde kac ciktim hani suyuda cok içtim 81,6 ciktim ve dusun o derece kotuyum...yarinda inmez ise bi terslik var ve baharatlara alerjim olabilir...
Canım benim bu hastalıkla ilgili net olarak bildiğim şey şu “bu kalıcı bir hastalıktır” zaten kesin tanısı bile 2-5 yaş arasında konuyor. Bu süre bile kaybedilmiş hücrelerin yeniden geliştirilememesi için yeterli.segus drdotty size birşey sorcam şimdi benim kardeşim sarılık geçirdi kuvezde de oksijensiz kaldı hemşire oksijeni açmamış beyinde hasar oluştu engelli. Şimdi annemdeyim sanırım antepte bu tür vakaları tedavi eden bir dr duyumu aldık bunu söyleyen kişi de telefon numarası varmış sözde verecekmiş ama bir daha srs seda çıkarmamış sizce varmıdır böyle birşey tıp çok ilerledi varsa nasıl bulabilirim bu dr fikriniz var mı
Geçmiş olsun canım ne olmuş sana öyle. Şu yaptığınız kürler varya belki onlar sebep olmuşturBen cok berbat durumdayim iki gun hasta yattim cok ter attim bide regl dim 2kg artidayim vc yok kabak yedim sabah kuru erik yedim banamisinn sadece kacamak olarak iki catal helva yedim dundu kacamak.okadar su ictim su an 9 aylik hamile gibi karnim sis ve gergin patlayacak gibi esim bile sok oldu ve tok halde kac ciktim hani suyuda cok içtim 81,6 ciktim ve dusun o derece kotuyum...yarinda inmez ise bi terslik var ve baharatlara alerjim olabilir...
Dikenli yemiş adıyla tanıyorum kendisini Papaya’ya benziyor daha çok.Afiyet olsun canım dikenli incir ilk defa duydum nette baktim hemen ananas gibi tadi nasil bilmiyorum :)
Asıl soruyu anlamamışım canım doktoru nasıl bulurum demişsin sanırım bunlar özel rehabilitasyon merkezleridir suyla tedavi yada astronot tedavi denilen yöntemler uygulanıyordur. Antep’teki tüm rehabilitasyon merkezlerini araştırabiliriz. Zaten binlerce yoktur yasegus drdotty size birşey sorcam şimdi benim kardeşim sarılık geçirdi kuvezde de oksijensiz kaldı hemşire oksijeni açmamış beyinde hasar oluştu engelli. Şimdi annemdeyim sanırım antepte bu tür vakaları tedavi eden bir dr duyumu aldık bunu söyleyen kişi de telefon numarası varmış sözde verecekmiş ama bir daha srs seda çıkarmamış sizce varmıdır böyle birşey tıp çok ilerledi varsa nasıl bulabilirim bu dr fikriniz var mı
Doktorun yolunu unutturan meyve demiş internette biriDikenli yemiş adıyla tanıyorum kendisini Papaya’ya benziyor daha çok.
çok faydalı bir meyveymiş. Bize ikram edenler her derde deva diye anlatmışlardı. Kesin gençleştiriyordur olsada 5 kg yesem
Dikenli yemiş kürü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?