Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aynen canim zaten bizde seneye öyle gitcez iznimizi eylül sonuna dogru aliriz rahat rahat tatil yapariz evet suan berbatmis annemlwe orda yollarda yürüyemiyosun diyodu... oh mis gibi iyi yapiyosuniz vallah

ayy ne güzel bişeye vesile olmuşum haberim olmadan çak o zaman
dün yine başladım ama parmak arası sandalet giymiştim yokuş inerken topuğum ağrımış bugün spor ayakkabı getirdim çantamda, benim için terapi gibi oluyor yalnız yürümek sevdiğim müzikler felan, trafikte boğuluyorum resmen
o yürüyüşümle çok farkedilir bi şekilde incelmiştim

Aynen canim zaten bizde seneye öyle gitcez iznimizi eylül sonuna dogru aliriz rahat rahat tatil yapariz evet suan berbatmis annemlwe orda yollarda yürüyemiyosun diyodu... oh mis gibi iyi yapiyosuniz vallah
neyse sizde inşallah araba işini halledip koylarını gezersiniz canım

Herkese iyi akşamlar ya dün sanırsam yediğim bişi mideme dokundu anlayamadım bı türlü dünden beri mide bulantım vardı tansiyonum 6-7 kalkamadım haliyle bişi de yiyemedim serumla geçindim az biraz daha toparlayayım mutlaka geleceğim

Slm kızlar bugun kızım içn alşvrşe gttık ve çok yorgunummm dışarda yedım ama şuan açım bıraz menumu yazayım
11.00
2 haşlanmış yumurta
2 dilim peynır
1 kaşık labne
Domates salatalık
1 çay kaşığı bal
Bır dılım ekmk
Ara
Kuru uzum ve cevız hurma
16.00
Yarım porsıyon et doner
Salata
Lavaş
Ara
Sıyah erık

Çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın

segus drdotty size birşey sorcam şimdi benim kardeşim sarılık geçirdi kuvezde de oksijensiz kaldı hemşire oksijeni açmamış beyinde hasar oluştu engelli. Şimdi annemdeyim sanırım antepte bu tür vakaları tedavi eden bir dr duyumu aldık bunu söyleyen kişi de telefon numarası varmış sözde verecekmiş ama bir daha srs seda çıkarmamış sizce varmıdır böyle birşey tıp çok ilerledi varsa nasıl bulabilirim bu dr fikriniz var mı

Sabah
1 yumurtadan soğanlı omlet
1 incir
Ara
1 incir
Öğlen
3 yk yeşil mercimekli kabak
1 domates
Biraz semiz
1 ayran
Ara
1 şeftali
1 çay şekersiz
Akşam
1 tabak kadar patlıcan musakka etsiz
1 kase anne yoğurdu
Domates
Ara
Dikenli incir
Suyu sayamadım 2. Lt geçmiştir

Afiyet olsun canım dikenli incir ilk defa duydum nette baktim hemen ananas gibi tadi nasil bilmiyorum :)

Ben cok berbat durumdayim iki gun hasta yattim cok ter attim bide regl dim 2kg artidayim vc yok kabak yedim sabah kuru erik yedim banamisinn sadece kacamak olarak iki catal helva yedim dundu kacamak.okadar su ictim su an 9 aylik hamile gibi karnim sis ve gergin patlayacak gibi esim bile sok oldu ve tok halde kac ciktim hani suyuda cok içtim 81,6 ciktim ve dusun o derece kotuyum...yarinda inmez ise bi terslik var ve baharatlara alerjim olabilir...

Eğer allerjik bir durum varsa çok zor bende şişiyordum taş gibi oluyordu bulgur ve karabiber yediğim de özellikle daha kötü oluyordum. Baharat yeme bir hafta ağrılarını takip et ya da alerji testi yaptır kuzum . Çok geçmiş olsun

Canım benim bu hastalıkla ilgili net olarak bildiğim şey şu “bu kalıcı bir hastalıktır” zaten kesin tanısı bile 2-5 yaş arasında konuyor. Bu süre bile kaybedilmiş hücrelerin yeniden geliştirilememesi için yeterli.
Bu hastslıkta 1-2 farklı biçim var ama yaygın olanı spastik tip olanıdır. Kaslar beynin hasarlı noktasından uygun olmayan emirler alır sertleşir,daha tutuk olur kasılma hali gibi. Birde bu hastalığın sebep olduğu yan hastalıklar vardır algılama, görme duyma, ağız ve ağız içi hastalıklar vs. İşte bu yan hastalıklar geciktirilebilir , süreç yavaşlatılabilir önceden önlem alınarak. Fizik tedavi hep hayatlarının içinde olmalı kas güçsüzlüğüne yenileri eklenmesin diye. Bu tedavinin amacı mevcut kas güçsüzlüğü kasılma gibi durumlara uyum sağlamayı kolaylaştırır. Umudunu kırmak gibi olmasın ama bir hayale sürüklenmekte çok doğru değil. O yüzden bildiğim kadarını paylaştım.
Fakat bizler her zaman Allahtan gelecek mucizelere inanan insanlarız umudumuzu kesmeyelim gelişmeleri takip edelim. Zor durumlarımızdan faydalanmak isteyenlere meydan vermeyecek kadarda okuyup araştıralım. segus sen daha iyi bilirsin canım

Geçmiş olsun canım ne olmuş sana öyle. Şu yaptığınız kürler varya belki onlar sebep olmuştur
Baharat olarak ne kullandın ki her zaman kullandığın şeylerden farklı bişey mi kullandın

Afiyet olsun canım dikenli incir ilk defa duydum nette baktim hemen ananas gibi tadi nasil bilmiyorum :)
Dikenli yemiş adıyla tanıyorum kendisini Papaya’ya benziyor daha çok.
çok faydalı bir meyveymiş. Bize ikram edenler her derde deva diye anlatmışlardı. Kesin gençleştiriyordur olsada 5 kg yesem
Dikenli yemiş kürü

Asıl soruyu anlamamışım canım doktoru nasıl bulurum demişsin sanırım bunlar özel rehabilitasyon merkezleridir suyla tedavi yada astronot tedavi denilen yöntemler uygulanıyordur. Antep’teki tüm rehabilitasyon merkezlerini araştırabiliriz. Zaten binlerce yoktur ya

Doktorun yolunu unutturan meyve demiş internette biri ben papayayi da bilmedigim için (sadece adını duydum) ananasa benzetmem cok normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…