Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tedavisi sadece fizik tedavi oda çok zor bir süreç yaşadık uzun yıllar sonra yaşı geçti diye bize rapor verilmedi mecburen bıraktık hem işitme okulunu hemde rehabilitasyonu çünkü ciddi anlamda pahalı. Kök hücre tedavisi de çıktı ama su an büyük risk deneme . Sağol kuzum

Hmm bunu mu demek istemiştir acaba diyorsun. Bir araştırayım ama bu yıllardır var zaten belki başka birşey e denk gelirim araştırırken

Abla çok hakim değilim ama Bu durum için ergoterapist te alıştırabilirsin onlarda bu tedaviler ile ilgileniyor daha çok günlük yaşama alıştırıyor onunda mutlaka faydası olur çok geçmiş olsun

Evet canim 14 yilda bu durum ucuncu oldu. annem baharatli biber dolmasi yapmisti ondan iki tane yemistim olan oldu,ve bu hep biber dolmasindan oldu nadir ucuncu dokunusu bana..
Sabah tartildim 77,7 (( çok sinir oldum gecen cuma 75,7 dum bugun kabak detoksu yapacam hem vc icin iyi olur,bide seftali de iyi kabiz yapiyo onu kesfettim yememeye calisacagim..bol erik yiyorum su bol iciyorum yarina ice rahatlamis oluyum sabit cikmaya bile raziyim karnim hala sis,sen hep derdin karnim sis die simdi iyi anladimm..

Abla çok hakim değilim ama Bu durum için ergoterapist te alıştırabilirsin onlarda bu tedaviler ile ilgileniyor daha çok günlük yaşama alıştırıyor onunda mutlaka faydası olur çok geçmiş olsun
kendimiz o eğitimleri pratik olarak verdik bardağı getirip eline verirsem suyu içebilir zorlanır ya da biraz dökebilir duvara demirler yapmışız sürünerek ya da emekleyerek tutunup ayakta çapraz bacak şeklinde de olsa durup sandalyeye alıyoruz yemekte veriyoruz günlük hayata bayağı adapte durumunda internet elinin altında film izler vs ama yine de araştırayım mersinde var mı böyle birşey diye sağol kuzum
Biraz daha iyi en azından az uz toparladım
dikkat et kuzum ya salgın var sanki herkes hasta

normalde baharat yiyor musun ? kimyon rahatsoız etmezse kimyon serp yoğurdun içine şişliğe azcıkta olsa iyi gelir . meyveyi tüketme bir iki gün basit şeyler ye . sütü laktozsuz ya da yarım yağlı iç

Geçmiş olsun canım ne olmuş sana öyle. Şu yaptığınız kürler varya belki onlar sebep olmuştur
Baharat olarak ne kullandın ki her zaman kullandığın şeylerden farklı bişey mi kullandın
Bizim burda koy biberine benzer aci biber var biz ona cilgalan biberi deriz annem o aci biberden dolma yapmis ve icini hazirlarken ev yapimi aci biber salcasindanda koymus ve baharatlar katmis guzel acili olmus,anneme dedim biber dolma ne istemem gonderme dedim kızımla gondermis,cocuklarda anne yiyelimmi dedi aci galiba derken tadina baktim iki üç goturdum,çocuklara da verdim yogurtla yediler,sonra yiyen senmisin karnim agrimaya basladi yuruyuse ciktim geldim hastalandim beni yataga dusurdu terleye terleye bu durumu atlattim isin garibi bobreklerim cok agridi..dun test etmek icin o biber dolmasinda aksam bir tane yedim beni hasta eden buymuydu yoksa baska birseymi die ve gercektende aci baharatli dolma biberi dokunmus bana dun kendi karnimin fotosunu.ne cektim sok oldum bilgin 9 aylık gibi karnim sisti dikkat edecegim ins.bir dahakine kendime ozel sebzeli dolma yaparım...ben bu regl de cok fazla kg ciktim bugun kabak detoksu yapacagim yarina 75,7 cikmaya raziyim

normalde baharat yiyor musun ? kimyon rahatsoız etmezse kimyon serp yoğurdun içine şişliğe azcıkta olsa iyi gelir . meyveyi tüketme bir iki gün basit şeyler ye . sütü laktozsuz ya da yarım yağlı iç
Normalde baharati etsiz cig.kofteye ince bulgura ben katar doldururum o da sisiriyo ama oyle dokunmuyo, sutte icmiyorum en iyisi kefir iceyim bide 4 gundur seker hapini biraktim hemen sismeye kabiz oldum,birakmamin sebebi regl ken reglimi azaltiyo die ama yine ayni oldu bi dr gitmem lazimki her tahlili yaptirsamda ona göre adim atsam..yarin diyetisyen randevum var ogle sonu eger kg yuksek cikarsa gitmicem ne yuzle gideyim burda zikzak kalori diyetini uygulamak istiyorum ama bi yarinki duruma bakalim..

haftada bir gideceğin bir diyetsyene gitsen nasıl olur bu böyle olmaz yıllardır 2 verim 2 alıyorsun vücüutta yoruluyor haliyle

Günaydın kizlar isveç diyetini deneyeniniz oldumu 13 gunde 20 kilooo şooks biraz bakindim yapanların hepsi neredeyse 7 gunde 5 8 kg vermis hedefe giden yolda son kilolarimı bununla versem nasil olur 1 hafta sıksam disimi looop diye gitse kilolar .. guvenemedim size bi sormak istedim ustatlarım el atin bana

gücünden düşersin öyle birşey yapma yavaş gitsin illa zorlamak istiyorsan kabak detoksu yap 2 3 gün

bende bu ara aynı düşüncedeyim ama daha önce denemiş biri olarak hiç kolay değil o diyet ve çok güçsüz hissediyosun kendini SchonerDuft dediği gibi 3 gün kabak detoksu yap sonra bi kaç gün normal düzen beslen sonrada ananas detoksu yaparsın süper olur

Canım sen benden daha guzel acıklamıssın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…