Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım bende tam anlamıyla yapmak ıstıyorum su ısvecı ya kendıme gore az cok uydursam bıle gıdıyo tam yapsam daha ıyı gıder cok agır oldugunu soyluyolar ama kalıcı kılo verılıyomus. Yapalımmı denesekmı kız

çok zor isveç onun yerine kabak yap 2 gün daha iyi olur

akşam çok olmamış kuzum
Aksam cok olmammıs mi kuzu yoksa cok olmus mu anlayamadim ne demek istedigini 4 tane but a cok dersin diye bekledimde
Masallah canım enerjine senin kadar olamam mümkun degil bende bi anda alisik madigim tempoya baslayinca agridan zor kalkar oldum sabahlari

Yüzmeyi bende cok seviyorum canım bir bisiklet birde yüzme yogayı tibetin genclim pinari diye bi topik var yine kk da SchonerDuft la orada da beraberiz senide etiketlerim canım incelersin aklıma yatarsa gel katil kuzum sende meditasyonu bende hep istiyorum bi turlu bi duzen kuramadim arada reiki falan da yapiyorum

reiki yi nasıl yapıyorsun ?

Üzme kendini canım bazen işte elden bisey gelniyo kabullenmek teslimiyet galiba insana huzur veriyo bende hayatimda neyi cok istediysem olmadi aynı seye sahip olmak icn diğerlerinden daha cok çabalamam gerekti hep babamin derdi hep kızım sende hic sans yok diye hayatta bazi seyler sans isi bende ondan pek nasibimi almamisim sanirim bak bende hüzunlendim yine

bende öyle bir yaşam sürüyorum malesef hep bir çaba sarfediyorum bugün de başkasından aldım böyle bir haber insan üzülüyor birde güne böyle bir haberle başlamak kendi adına hüzüne boğuyor isyan ediyorum sadece allah inancım da kalmıyor en çokta ondan korkuyorum gel sarılıp ağlayalım

Herşeyın bır zamanı var ccanım.senın için en guzel zamanda olsun inş yavrun.teslimiyetimiz bızi rahatlatıyor.inş en yakınzamanda sende mutlu olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…