- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.661
Canım bende tam anlamıyla yapmak ıstıyorum su ısvecı ya kendıme gore az cok uydursam bıle gıdıyo tam yapsam daha ıyı gıderGünaydın kizlar isveç diyetini deneyeniniz oldumu 13 gunde 20 kilooo şooks biraz bakindim yapanların hepsi neredeyse 7 gunde 5 8 kg vermis hedefe giden yolda son kilolarimı bununla versem nasil olur 1 hafta sıksam disimi looop diye gitse kilolar .. guvenemedim size bi sormak istedim ustatlarım el atin bana
Gunaydın canım ıs guc benım ugrasıyorum ızıne ayrılcam yarın son ısıgunumGümaydın kizlar hepinize selamlar sevgilernasılsıniz bakalım keyifler ne durumda herkes iyi mi
çok zor isveç onun yerine kabak yap 2 gün daha iyi olurCanım bende tam anlamıyla yapmak ıstıyorum su ısvecı ya kendıme gore az cok uydursam bıle gıdıyo tam yapsam daha ıyı gıdercok agır oldugunu soyluyolar ama kalıcı kılo verılıyomus. Yapalımmı denesekmı kız
Aksam cok olmammıs mi kuzu yoksa cok olmus mu anlayamadim ne demek istediginiakşam çok olmamış kuzum
Masallah canım enerjineCanım okullar kapanınca hemen tatil Programı başlıyor bizde 15 haziran 1 Eylül arası Ankara’da olmayız. Diğer aylarda burada zaten havuza girilmez. bahçe için şık ve keyifli bir duruşu var havuzun ama çocukların güvenliği söz konusu olunca kapatmak en doğrusu. Havuzu strafor ile yükseltip içine şişme branda havuz yerleştiriliyor 40 cm derinliğinde sonra nasıl istersen öyle kullanıyorsun. Daha önceki evde kum havuzu yapmıştım ama çok pis oluyor sürekli toz çamur vs. Bu sefer büyük renkli hatta fosforlu taşlarla kapatıp çeşitli yerlerine yapay çiçekler yerleştirelim diye düşündüm.
Ben süperim canım bi enerji var şu an anlatamam
Dün ne yedin canım tahıllar seni tutuyor kilo veremiyorsun kürleride uygulamadın wc düzeni için
Maşallah bu ne tempo yürüyüşler yüzmeler yogalar.
Canım Bukimmm üzülme sen Euro yüksek araç kiralama ucuz Türkiye’ye gelince eşinle bi araç kiralar keyfinize bakarsınız. Tabi siz oralarda Mercedes- BMW alışıksınız ama passatların hem kirası uygun hem konforlu istediğiniz gibi gezersiniz. Dert etme geliş şeklinizi.
idare eder yuvarlanıp gidiyoruz sen naptınGümaydın kizlar hepinize selamlar sevgilernasılsıniz bakalım keyifler ne durumda herkes iyi mi
Evet zor dıyo herkes burda arkadasta yapmıs yıllar önce cok guzel kılo vermıs zor dayandım ama dıyoçok zor isveç onun yerine kabak yap 2 gün daha iyi olur
Al benden de o kadar canım dykan birazini yapiyorum 1 haftadır sanki hicbir sey hissetmiyorum onca spor da yapıyorum bakalim yarin tartıda kac cıkicamAynen sana protein yarıyo canım.aman ben dukan bırasıyla hıc veremedım 13gun falan yaptım. Proteini tekrar denemek istiyorum bende.
Bence bı etkısı yoky ya. Gunde 2 fıncan yesıl cay ıcsem yıne aynı etkı olurduAl benden de o kadar canım dykan birazini yapiyorum 1 haftadır sanki hicbir sey hissetmiyorum onca spor da yapıyorum bakalim yarin tartıda kac cıkicam
sen detoksta zorlanıyorsun bunu hiç yapamazsın zorlama vücudunu benceEvet zor dıyo herkes burda arkadasta yapmıs yıllar önce cok guzel kılo vermıs zor dayandım ama dıyo
Yüzmeyi bende cok seviyorum canım bir bisiklet birde yüzmeoo yüzme en sevdiğim spor..
çok iyi yüzdüğüm söylenemz ama suda geçirdiğim her an terapi niteliğinde..
ayrıca yogayı nasıl yapıyorusn plan proğram var mı?
ben de bi ara meditasyona sarmıştım ama devamı gelmedi....
Haklısında sıkıldım artık bıan once verıyım gıtsın dıyorum azakaldı zatensen detoksta zorlanıyorsun bunu hiç yapamazsın zorlama vücudunu bence
reiki yi nasıl yapıyorsun ?Yüzmeyi bende cok seviyorum canım bir bisiklet birde yüzmeyogayı tibetin genclim pinari diye bi topik var yine kk da SchonerDuft la orada da beraberiz senide etiketlerim canım incelersin aklıma yatarsa gel katil kuzum sende meditasyonu bende hep istiyorum bi turlu bi duzen kuramadim arada reiki falan da yapiyorum
kabakla verirsin 2 haftada 3 er gün yap hedefine ulaşırsınHaklısında sıkıldım artık bıan once verıyım gıtsın dıyorum azakaldı zaten
Aynen oyle canim ki zaten bende içiyorum o o kadar yeşilcay limonlu su duzenle değilsede 2-3 güne bir maden suyu iciyorum sanırım benzer etki olurdu zaten olcak olsaydıBence bı etkısı yoky ya. Gunde 2 fıncan yesıl cay ıcsem yıne aynı etkı olurdu
Üzme kendini canım bazen işte elden bisey gelniyo kabullenmek teslimiyet galiba insana huzur veriyoben senin enerjini düşürürüm bana harcamış olursun enerjini arkadaşım hamile bu ay benim aşılama yaptırdığım doktora gidecekti regli olduğunda ama hamileymiş . allah beni layık görmüyor sanırım içim acıyor sabahtan beri . eşmin kuzeni de hamile benim başka bir kuzenimde . yeni doğuranlarda 3 4 tane bir bana yok
bende öyle bir yaşam sürüyorum malesef hep bir çaba sarfediyorum bugün de başkasından aldım böyle bir haber insan üzülüyor birde güne böyle bir haberle başlamak kendi adına hüzüne boğuyor isyan ediyorum sadece allah inancım da kalmıyor en çokta ondan korkuyorum gel sarılıp ağlayalımÜzme kendini canım bazen işte elden bisey gelniyo kabullenmek teslimiyet galiba insana huzur veriyobende hayatimda neyi cok istediysem olmadi aynı seye sahip olmak icn diğerlerinden daha cok çabalamam gerekti hep babamin derdi hep kızım sende hic sans yok diye hayatta bazi seyler sans isi bende ondan pek nasibimi almamisim sanirim bak bende hüzunlendim yine
Katılıyorum canımAynen oyle canim ki zaten bende içiyorum o o kadar yeşilcay limonlu su duzenle değilsede 2-3 güne bir maden suyu iciyorum sanırım benzer etki olurdu zaten olcak olsaydı
Herşeyın bır zamanı var ccanım.senın için en guzel zamanda olsun inş yavrun.teslimiyetimiz bızi rahatlatıyor.inş en yakınzamanda sende mutlu olursunbende öyle bir yaşam sürüyorum malesef hep bir çaba sarfediyorum bugün de başkasından aldım böyle bir haber insan üzülüyor birde güne böyle bir haberle başlamak kendi adına hüzüne boğuyor isyan ediyorum sadece allah inancım da kalmıyor en çokta ondan korkuyorum gel sarılıp ağlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?