Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah yumurtasız bır kahvaltı yaptım öğle ve akşam kabak yıyeceğım çok acıkırsam bır yumurta yıyebılırım

Günaydın kızlar drdotty kaptanım izin isteye bilirmiyim bir kaç gün

Gümaydın kizlar hepinize selamlar sevgiler nasılsıniz bakalım keyifler ne durumda herkes iyi mi

Merhaba kızlar bugün geç kaldım sanırım.
kaptinn i göremedim. Ev hanımı olmak yaramadı sanırım.
Çok alıntı yapmıştım ama sorun oluyor
Sanırım bir bilgisayara ihtiyacım var telefonla size yetişemiyorum
M Miss14 canım daha dün 1 bugün2 izin istemişsin bi sorun mu var@bi-zuzu segus vazgeçin kızlar isveçten bakın tugbaFB ve SchonerDuft ne güzel açıklamışlar
@tobosoludulcinea ve SchonerDuft hayat her zaman güldürmeyebilir ama bu sabrınızın mükafatını mutlaka alırsınız. İnanın, güvenin, beklemekten vazgeçmeyin istedikleriniz mutlaka gelir

@selcanmehmetcan bikaç gün dikkat et canım daha çok hasta olursun 2 gün sonra yap diyetini aceleye ne gerek var önce sağlık
Sevgiler

çok isterim bakiiiimmmmmm

bugün diyetisyen görüşmem vardı :)

74,25 kg çıktım
10günde 700gr yağ ve 700 gr ödem atmışım toplamda 1,400gr vermişim :) çok şükür
ama önümüzdeki hafta için dr 1-1,5 kg yağdan gitmeli dedi .. :) sporu arttırdı akşamları 7 gün salata verdi :)
birebir uyunca vereceğime inanıyorum :)

almadan devam edip 500-600 gr yağdan verince bile çok güzel gidiyor kilolar..

ama artık şunu fakettm bölgesel spor yapmam gerek...
mesela göbek bacak yanalr çalışmam lazım bi de göğüs..
yayla sonrası belki sağlam bir spor salonuna kayıt olup deneyimli bi hoca eşiliğinde çalışmalıyım ...

tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun .
seni diğer topiğe de etiketledim

inşallah bir yerden güzel günler yaşayalım

kızlar sporu fazla mı saldık ne?
eee hepinizide çok istekli gördüm liste nerde liste nerde diye sorup duruyosunuz
o zaman spora başlıyoruz ama öncesinde size danışmak istediklerim var
spor düzenimiz nasıl olsun istersiniz
herkes istediği sporu yapmaya mı devam etsin yoksa birlikte bi program yapıp öle mi ilerleyelim
ayrıca kızlar bölgesel zayıflamak isteyenler içinde extra hareketlerimiz olacak
SchonerDuft drdotty sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ne yapalım sizce

Bence birlikte bir Program yapalım ve bu Programı uygulamak zorunlu olsun. Takım kuralı gibi. Sağlığı elvermeyenler başka bişey yapar. İsteyen üstüne daha spor yapsın onlarıda şampiyon ilan ederiz

herkes istediğini yapsın dk yı baz alalım öbür türlü zorluyor ama ben yaparım dersen garibin yaptığı gibi olbilir .
bölgesel içinde şöyle önerim var mesela herkes yaptığı videoyu paylaşsın her farklı video yapmaya başladığında belki o zaman daha aktif olur ayrıca kendi adıma ben sabahları 20 dakika kadar yapabilirim yoga ile çakışmamalı hafta sonları daha düzgün şekilde birşeyler yaparım

Doğrusun puanlama işi zor oluyor herkeste üşeniyor zaten. Dakika baz alınsın katılıyorum ama bence ortak bir programda olmalı arayışa girmeden standart yapılacak bir egzersiz serisi

Doğrusun puanlama işi zor oluyor herkeste üşeniyor zaten. Dakika baz alınsın katılıyorum ama bence ortak bir programda olmalı arayışa girmeden standart yapılacak bir egzersiz serisi
mesela 45 dk 500 kalori ya da jillian tarı videolardan bahsediyorsun dimi.
evet dk saymak daha kolay takibi de öyle

mesela julian 1/30 2/30.. felan kim hangi gündeyse öle yapıp yazsa yada başka bi program sanki daha iyi gibi geliyor banada diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım çoğunluğa göre yaparız bişiler o zaman

Bazı arkadaşların bizden saklı gizli gittiği bizi davet etmediği topiğin videosunu yapcam şimdi hepinizi öpüyorum

ben dedim ya 2 haftadır video da paylaştım gelmediniz ama bende ısrar etmedim ki size . ayrıca spor ile beraber yapılmıyor bilgin olsun. 3 kere ile başlaman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…