- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.681
Günaydın kızlardrdotty kaptanım izin isteye bilirmiyim bir kaç gün
Günaydın kizlar isveç diyetini deneyeniniz oldumu 13 gunde 20 kilooo şooks biraz bakindim yapanların hepsi neredeyse 7 gunde 5 8 kg vermis hedefe giden yolda son kilolarimı bununla versem nasil olur 1 hafta sıksam disimi looop diye gitse kilolar .. guvenemedim size bi sormak istedim ustatlarım el atin bana
bende bu ara aynı düşüncedeyim ama daha önce denemiş biri olarak hiç kolay değil o diyet ve çok güçsüz hissediyosun kendiniSchonerDuft dediği gibi 3 gün kabak detoksu yap sonra bi kaç gün normal düzen beslen sonrada ananas detoksu yaparsın süper olur
Gümaydın kizlar hepinize selamlar sevgilernasılsıniz bakalım keyifler ne durumda herkes iyi mi
Canım bende tam anlamıyla yapmak ıstıyorum su ısvecı ya kendıme gore az cok uydursam bıle gıdıyo tam yapsam daha ıyı gıdercok agır oldugunu soyluyolar ama kalıcı kılo verılıyomus. Yapalımmı denesekmı kız
çok isterim bakiiiimmmmmmYüzmeyi bende cok seviyorum canım bir bisiklet birde yüzmeyogayı tibetin genclim pinari diye bi topik var yine kk da SchonerDuft la orada da beraberiz senide etiketlerim canım incelersin aklıma yatarsa gel katil kuzum sende meditasyonu bende hep istiyorum bi turlu bi duzen kuramadim arada reiki falan da yapiyorum
tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun .bugün diyetisyen görüşmem vardı :)
74,25 kg çıktım
10günde 700gr yağ ve 700 gr ödem atmışım toplamda 1,400gr vermişim :) çok şükür
ama önümüzdeki hafta için dr 1-1,5 kg yağdan gitmeli dedi .. :) sporu arttırdı akşamları 7 gün salata verdi :)
birebir uyunca vereceğime inanıyorum :)
almadan devam edip 500-600 gr yağdan verince bile çok güzel gidiyor kilolar..
ama artık şunu fakettm bölgesel spor yapmam gerek...
mesela göbek bacak yanalr çalışmam lazım bi de göğüs..
yayla sonrası belki sağlam bir spor salonuna kayıt olup deneyimli bi hoca eşiliğinde çalışmalıyım ...
inşallah bir yerden güzel günler yaşayalımMerhaba kızlar bugün geç kaldım sanırım.
kaptinn i göremedim. Ev hanımı olmak yaramadı sanırım.
Çok alıntı yapmıştım ama sorun oluyor
Sanırım bir bilgisayara ihtiyacım var telefonla size yetişemiyorum
M Miss14 canım daha dün 1 bugün2 izin istemişsin bi sorun mu var@bi-zuzusegus vazgeçin kızlar isveçten bakın tugbaFB ve SchonerDuft ne güzel açıklamışlar
@tobosoludulcinea veSchonerDuft hayat her zaman güldürmeyebilir ama bu sabrınızın mükafatını mutlaka alırsınız. İnanın, güvenin, beklemekten vazgeçmeyin istedikleriniz mutlaka gelir
@selcanmehmetcan bikaç gün dikkat et canım daha çok hasta olursun 2 gün sonra yap diyetini aceleye ne gerek var önce sağlık
Sevgiler
Bencekızlar sporu fazla mı saldık ne?
eee hepinizide çok istekli gördümliste nerde liste nerde diye sorup duruyosunuz
o zaman spora başlıyoruz ama öncesinde size danışmak istediklerim var
spor düzenimiz nasıl olsun istersiniz
herkes istediği sporu yapmaya mı devam etsin yoksa birlikte bi program yapıp öle mi ilerleyelim
ayrıca kızlar bölgesel zayıflamak isteyenler içinde extra hareketlerimiz olacak
SchonerDuft drdotty sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ne yapalım sizce
herkes istediğini yapsın dk yı baz alalım öbür türlü zorluyor ama ben yaparım dersen garibin yaptığı gibi olbilir .kızlar sporu fazla mı saldık ne?
eee hepinizide çok istekli gördümliste nerde liste nerde diye sorup duruyosunuz
o zaman spora başlıyoruz ama öncesinde size danışmak istediklerim var
spor düzenimiz nasıl olsun istersiniz
herkes istediği sporu yapmaya mı devam etsin yoksa birlikte bi program yapıp öle mi ilerleyelim
ayrıca kızlar bölgesel zayıflamak isteyenler içinde extra hareketlerimiz olacak
SchonerDuft drdotty sizler ne düşünüyosunuz bu konuda ne yapalım sizce
Maşallah canım çok çok iyi gitmiş tebrik ederimSahihuban
tebrik ederim canım çok iyi gidiyorsun .
seni diğer topiğe de etiketledim
Doğrusun puanlama işi zor oluyor herkeste üşeniyor zaten. Dakika baz alınsın katılıyorum ama bence ortak bir programda olmalı arayışa girmeden standart yapılacak bir egzersiz serisiherkes istediğini yapsın dk yı baz alalım öbür türlü zorluyor ama ben yaparım dersen garibin yaptığı gibi olbilir .
bölgesel içinde şöyle önerim var mesela herkes yaptığı videoyu paylaşsın her farklı video yapmaya başladığında belki o zaman daha aktif olur ayrıca kendi adıma ben sabahları 20 dakika kadar yapabilirim yoga ile çakışmamalı hafta sonları daha düzgün şekilde birşeyler yaparım
aaa kimmiş onlarBazı arkadaşların bizden saklı gizli gittiği bizi davet etmediği topiğin videosunu yapcam şimdi hepinizi öpüyorum
mesela 45 dk 500 kalori ya da jillian tarı videolardan bahsediyorsun dimi.Doğrusun puanlama işi zor oluyor herkeste üşeniyor zaten. Dakika baz alınsın katılıyorum ama bence ortak bir programda olmalı arayışa girmeden standart yapılacak bir egzersiz serisi
mesela julian 1/30 2/30.. felan kim hangi gündeyse öle yapıp yazsa yada başka bi program sanki daha iyi gibi geliyor banada diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım çoğunluğa göre yaparız bişiler o zamanherkes istediğini yapsın dk yı baz alalım öbür türlü zorluyor ama ben yaparım dersen garibin yaptığı gibi olbilir .
bölgesel içinde şöyle önerim var mesela herkes yaptığı videoyu paylaşsın her farklı video yapmaya başladığında belki o zaman daha aktif olur ayrıca kendi adıma ben sabahları 20 dakika kadar yapabilirim yoga ile çakışmamalı hafta sonları daha düzgün şekilde birşeyler yaparım
Bazı arkadaşların bizden saklı gizli gittiği bizi davet etmediği topiğin videosunu yapcam şimdi hepinizi öpüyorum
benaaa kimmiş onlar
Tobosolu dul kız ile schoner bizi oyalayıp kayacanıda çağırmışlaraaa kimmiş onlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?