- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.701
ben dedim ya 2 haftadır video da paylaştım gelmediniz ama bende ısrar etmedim ki size . ayrıca spor ile beraber yapılmıyor bilgin olsun. 3 kere ile başlaman lazım
jillinı herkes yapamaz 45 dk 500 kaloriyi de çok zorlaybilir bazılarını ben de sabah yapacağım için gündlük 10 mekik 10 squat 10 jamping ... şeklinde program yapabilirim sadecemesela julian 1/30 2/30.. felan kim hangi gündeyse öle yapıp yazsa yada başka bi program sanki daha iyi gibi geliyor banada diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım çoğunluğa göre yaparız bişiler o zaman
ama ben ilk bulduğumda söyledim burda herkese kimse de başlamadı ki hep dedim yogamı yapıyorum diyeTobosolu dul kız ile schoner bizi oyalayıp kayacanıda çağırmışlar
trip atalım o zmaan onlaraTobosolu dul kız ile schoner bizi oyalayıp kayacanıda çağırmışlar
Canim dakika bazli kolay oluyor tabi ama yarisma şeklinde olacaksa bana adaletsiz geliyor birazkızlar nerdesiniz sporla ilgili görüşlerinizi merak ediyoruz
2 gundur araliksiz camasir yikiyorum ben nasil biriktirdiysem artikMerhaba kızlar bugün geç kaldım sanırım.
kaptinn i göremedim. Ev hanımı olmak yaramadı sanırım.
Çok alıntı yapmıştım ama sorun oluyor
Sanırım bir bilgisayara ihtiyacım var telefonla size yetişemiyorum
M Miss14 canım daha dün 1 bugün2 izin istemişsin bi sorun mu var@bi-zuzu @segus vazgeçin kızlar isveçten bakıntugbaFB ve SchonerDuft ne güzel açıklamışlar
@tobosoludulcinea veSchonerDuft hayat her zaman güldürmeyebilir ama bu sabrınızın mükafatını mutlaka alırsınız. İnanın, güvenin, beklemekten vazgeçmeyin istedikleriniz mutlaka gelir
BitmeyenUmidim bikaç gün dikkat et canım daha çok hasta olursun 2 gün sonra yap diyetini aceleye ne gerek var önce sağlık
Sevgiler
Bende aynıyım canım hiç sevmıyorum evde bişeyler yapmayı.yuruyuş ve bısıkletı sevıyorm ama hep onları yaparm:))) ama mekık vs o tarz hiç yapamıyrmKizlar spor icin bikaç video ayarlasin kaptanımız onlarla yarisalim kim daha uzun yaparsa dakikaya gorede 1. Belirleyelim 1. Olana sonuncu kargoyla cikolata yollasınben cogunluga uyarim lutfen beni spora tesvik edin tosbaga gibiyim evde bi kizi uyuturken 10 20 dakika halayimsi squatimsi biseyler yapiyorum baska bisey yok yangelip yatiyorum
Ben sabah kahvaltisi yerine iki tabak kadar yedim bayagi doydum bi tatli kasigi zeytin yağ gezdirdim sadece,bide bi tutam dere otu ,bir tutam maydonoz kattim ama azdi bide pulbiber serptim yedim,aksam da acikirsam kucuk bi kase yemeyi dusunuyorum bol su icerim bide yine spor yaparsam yada bisiklet surerim..Kabağı yapıp yedım tuzunu fazla kaçırmışım.çok doymasamda idare ederr yanına bır yumurtada yedım hıç yağ koymadım kabağa yarına kadar dayanabılcem mı merak edıyorum
tuz koymasaydın nasıl olurduKabağı yapıp yedım tuzunu fazla kaçırmışım.çok doymasamda idare ederr yanına bır yumurtada yedım hıç yağ koymadım kabağa yarına kadar dayanabılcem mı merak edıyorum
Merhaba kızlar bugün geç kaldım sanırım.
kaptinn i göremedim. Ev hanımı olmak yaramadı sanırım.
Çok alıntı yapmıştım ama sorun oluyor
Sanırım bir bilgisayara ihtiyacım var telefonla size yetişemiyorum
M Miss14 canım daha dün 1 bugün2 izin istemişsin bi sorun mu var@bi-zuzu
Evet biliyorum ya ben de çok hevesli başlamıştım bir de hepinizi daha tanımasam da çok sevdim burayı,sohbetlerinizi falan samimi sıcak bir ortam maalesef sağlık problemimden dolayı,çok ciddi birşey değil çok şükür ben de bilemedimki böyle olacağını):
Tamam canım dinlen iyileş geldrdotty Evet biliyorum ya ben de çok hevesli başlamıştım bir de hepinizi daha tam olarak tanımasam da çok sevdim burayı, sohbetlerinizi falan samimi sıcak bir ortam maalesef sağlık problemimden dolayı istedim izni,çok şükür ciddi birşey yok ben de bilemedimki böyle olacağını):
Bende yuruyuşe çıkacağım bırazdan.mıdem kötu oldu bıraz daha yıyebılırım kabak bende tatlandırdım baharatlarla ve dereouylaBen sabah kahvaltisi yerine iki tabak kadar yedim bayagi doydum bi tatli kasigi zeytin yağ gezdirdim sadece,bide bi tutam dere otu ,bir tutam maydonoz kattim ama azdi bide pulbiber serptim yedim,aksam da acikirsam kucuk bi kase yemeyi dusunuyorum bol su icerim bide yine spor yaparsam yada bisiklet surerim..
Daha guzel olurdu çok atmşım ya ayarlayamyrm tuzu:)) genelde tuzlu yemeye alışmışız eşimletuz koymasaydın nasıl olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?