Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

mesela julian 1/30 2/30.. felan kim hangi gündeyse öle yapıp yazsa yada başka bi program sanki daha iyi gibi geliyor banada diğer arkadaşlar ne diyecekler bakalım çoğunluğa göre yaparız bişiler o zaman
jillinı herkes yapamaz 45 dk 500 kaloriyi de çok zorlaybilir bazılarını ben de sabah yapacağım için gündlük 10 mekik 10 squat 10 jamping ... şeklinde program yapabilirim sadece

Kizlar spor icin bikaç video ayarlasin kaptanımız onlarla yarisalim kim daha uzun yaparsa dakikaya gorede 1. Belirleyelim 1. Olana sonuncu kargoyla cikolata yollasın ben cogunluga uyarim lutfen beni spora tesvik edin tosbaga gibiyim evde bi kizi uyuturken 10 20 dakika halayimsi squatimsi biseyler yapiyorum baska bisey yok yangelip yatiyorum

Calisirken daha hizli kilo veriyodum cunku 80 dk ogle arasi hafif bisyler yiyip voleybol basketbol biseyler oynayip kalori yakiyrum. Okul tatil oldu ben 1 kilo ancak vermisim haziran 14 te 60.7 yim agustos 2 59.5 1bucuk ayda 1kilo gitmis.. homini girtlak yemekten

2 gundur araliksiz camasir yikiyorum ben nasil biriktirdiysem artik

Bende aynıyım canım hiç sevmıyorum evde bişeyler yapmayı.yuruyuş ve bısıkletı sevıyorm ama hep onları yaparm:))) ama mekık vs o tarz hiç yapamıyrm

Kabağı yapıp yedım tuzunu fazla kaçırmışım.çok doymasamda idare ederr yanına bır yumurtada yedım hıç yağ koymadım kabağa yarına kadar dayanabılcem mı merak edıyorum
Ben sabah kahvaltisi yerine iki tabak kadar yedim bayagi doydum bi tatli kasigi zeytin yağ gezdirdim sadece,bide bi tutam dere otu ,bir tutam maydonoz kattim ama azdi bide pulbiber serptim yedim,aksam da acikirsam kucuk bi kase yemeyi dusunuyorum bol su icerim bide yine spor yaparsam yada bisiklet surerim..

bugün protein günümdü ,
sabah
2 yk yulaf + nektar 2 çay bardağı laktozsuz süt ile yedim
ara
yok
öğlen
yok
ara
yok
akşam
fırında tavuk göğüs bolca
salata
yoğurt
yemeğimi erken yerim yarına da hazırlık olur annemin de misafiri var yarın börek ve kek hazırlığı yapcaz bakalım ordan da eve geçeriz eşimle. iyice de enerji kaybı olur

drdotty Evet biliyorum ya ben de çok hevesli başlamıştım bir de hepinizi daha tam olarak tanımasam da çok sevdim burayı, sohbetlerinizi falan samimi sıcak bir ortam maalesef sağlık problemimden dolayı istedim izni,çok şükür ciddi birşey yok ben de bilemedimki böyle olacağını):

Tamam canım dinlen iyileş gel
Geçmiş olsun

Bende yuruyuşe çıkacağım bırazdan.mıdem kötu oldu bıraz daha yıyebılırım kabak bende tatlandırdım baharatlarla ve dereouyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…