Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhababen geldimyokluğum belli olmamış
Bugün biraz daha toparladım fakat fazla yiyemiyorumBugün sabah 2 yumurta domates tuzlu ayran akşam 1 kase çorbaŞu üç günde yediğim en fazla yemek yarın daha iyi olur gibiyim grubada bakamadım kusura bakmayın

Birde spor konusu varmış bende bir fikir vermek isterimBence herkes için sabah açılması için belirli hareketler koyalım 1 aylık squat mekik kol hareketleri olarak video olarak seviye belirleyebiliriz başlangıç orta zor hem alışma evresi olur hem de göz korkutmayıp yavaş yavaş alışmış olabiliriz tabi herkese uygun olacak şekilde Ya daaaa play store da spor programları Var belki herkese uyması için ortak birini indirip gündelik herkes aynısını yapabilir

Kuzucummm takımımızın küçük kızı yokluğun belli olmaz mı hastayım dedin ya dinlen diye etiketlemedik seni
Senin yokluğunda belli
Turkuaz07 nin yokluğu da belli
Yarın sabah bomba gibi gelmenizi bekliyorum
Bugün
C Caglis te görünmedi
B Buki89 strese yenik düştü yok
lilipit senide göremedim
@tgb1907 spor kaptanımız fikirleri değerlendiriyor

11.00
Bir dilim kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim beyaz peynır
Domatessalatalık
1 dilim ekmek
15.00
Bır tabak kabak detoksu
Yoğurt
1 yumurta
19.00
Yarım tabak kabak
Yogurt
1 saat yuruyuş
3 litre su

11.00
Bir dilim kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim beyaz peynır
Domatessalatalık
1 dilim ekmek
15.00
Bır tabak kabak detoksu
Yoğurt
1 yumurta
19.00
Yarım tabak kabak
Yogurt
1 saat yuruyuş
3 litre su
Afiyet olsun canım sanırım kabak detoxu yaparken arada meyve yenilebiliyordu. Kabak detoxu şeklinde çok bilgim yok ama geçen hafta toplight kaptana 4,5 kilo verdiren listede meyve vardı

Afiyet olsun canım sanırım kabak detoxu yaparken arada meyve yenilebiliyordu. Kabak detoxu şeklinde çok bilgim yok ama geçen hafta toplight kaptana 4,5 kilo verdiren listede meyve vardı
Ben yemedım evde bır muz var oda kalorılı erık aldık ondan yesem mı bır ıkı:)

Buara cok yoruluyorum canim cok fazla bakamiyorum ama ozluyorum

Geçmiş olsun yarin daha iyi olursun ins,bu menuyla yarin bayagi eksi cikarsin canim..

***14. TAKİM 581.ETAP***

segus (63.2///%)

SchonerDuft ( 68,20///%)

bi-zuzu ( 59,70///%)

tobosoludulcinea (62,3///%)

kayacans (74,6///%)

patient women (80,0///%)

lilipit ( 73.20///%)

Nidsalii (61,5///%)

Turkuaz07 (70.1///%)

14.Takım Ortalaması:

MİNİK ADAYLARIMIZ
3 Ağustos

581.Etap

@Buki_89 (66,50/ / /%)
@selcanmehmetcan( 75,7///%

@Caglis (71,45//%)
başl.k:71,45 H.k:60 bşl.t.26temmuz
@Nilar (71.4///%)
541. Etapta izne ayrılan üye hoşgeldin26temmuz

posterior
M Miss14

Arkadaşlar saat 1 2 : 00 (on iki yazmaya çalışıyorum emoji çıkıyor) a kadar bildirimlerin tamamlanmasını rica ediyorum. Aç karnına tartılıyoruz öğleye kadar aç beklenmeyeceğine göre lütfen 1 dk. Ayırın (hesaplamaya zaman ayıramayanlar mesajla kilolarını bildirebilirler)

***14. TAKİM 581.ETAP***

segus (63.2///%)

SchonerDuft ( 68,20///%)

bi-zuzu ( 59,70///%)

tobosoludulcinea (62,3///%)

kayacans (74,6///%)

patient women (80,0///%)

lilipit ( 73.20///%)

Nidsalii (61,5///%)

Turkuaz07 (70.1///%)

Nilar(63.6 / / % )541.Etapta bildirimsiz izne ayrılan üye Ekstrem durumlar “b” maddesi koşullarınca yarışmaya döndü. Yüzdesi 41’e bölündü

14.Takım Ortalaması:

Nilarcım listeye yazdım seni ama seabaharın Yeni kuralları var mesela önümüzdeki 2 ay boyunca gebelik yada sağlık sorunları dışında izne ayrılamazsın. Onun dışında takım kurallarını biliyorsun. Uygunsan ve istiyorsan listedesin.
Ertelemek istersen Bilgi verirsin bana canım. Nilar
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…