- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.721
Teşekkür ederim canımTamam canım dinlen iyileş gel
Geçmiş olsun
Kuzucummm takımımızın küçük kızı yokluğun belli olmaz mı hastayım dedin ya dinlen diye etiketlemedik seniMerhababen geldim yokluğum belli olmamış
Bugün biraz daha toparladım fakat fazla yiyemiyorumBugün sabah 2 yumurta domates tuzlu ayran akşam 1 kase çorba Şu üç günde yediğim en fazla yemek yarın daha iyi olur gibiyim grubada bakamadım kusura bakmayın
@tgb1907 spor kaptanımız fikirleri değerlendiriyorBirde spor konusu varmış bende bir fikir vermek isterimBence herkes için sabah açılması için belirli hareketler koyalım 1 aylık squat mekik kol hareketleri olarak video olarak seviye belirleyebiliriz başlangıç orta zor hem alışma evresi olur hem de göz korkutmayıp yavaş yavaş alışmış olabiliriz tabi herkese uygun olacak şekilde Ya daaaa play store da spor programları Var belki herkese uyması için ortak birini indirip gündelik herkes aynısını yapabilir
Afiyet olsun canım sanırım kabak detoxu yaparken arada meyve yenilebiliyordu. Kabak detoxu şeklinde çok bilgim yok ama geçen hafta toplight kaptana 4,5 kilo verdiren listede meyve vardı11.00
Bir dilim kaşar
1 dilim hindi füme
1 dilim beyaz peynır
Domatessalatalık
1 dilim ekmek
15.00
Bır tabak kabak detoksu
Yoğurt
1 yumurta
19.00
Yarım tabak kabak
Yogurt
1 saat yuruyuş
3 litre su
Ben yemedım evde bır muz var oda kalorılı erık aldık ondan yesem mı bır ıkı:)Afiyet olsun canım sanırım kabak detoxu yaparken arada meyve yenilebiliyordu. Kabak detoxu şeklinde çok bilgim yok ama geçen hafta toplight kaptana 4,5 kilo verdiren listede meyve vardı
Kuzucummm takımımızın küçük kızı yokluğun belli olmaz mı hastayım dedin ya dinlen diye etiketlemedik seni
Senin yokluğunda belli
Turkuaz07 nin yokluğu da belli
Yarın sabah bomba gibi gelmenizi bekliyorum
Bugün
C Caglis te görünmedi
B Buki89 strese yenik düştü yok
lilipit senide göremedim
@tgb1907 spor kaptanımız fikirleri değerlendiriyor
Geçmiş olsun yarin daha iyi olursun ins,bu menuyla yarin bayagi eksi cikarsin canim..Merhababen geldim yokluğum belli olmamış
Bugün biraz daha toparladım fakat fazla yiyemiyorumBugün sabah 2 yumurta domates tuzlu ayran akşam 1 kase çorba Şu üç günde yediğim en fazla yemek yarın daha iyi olur gibiyim grubada bakamadım kusura bakmayın
Pilav olmasaymış çok ıyı bır menu afiyet olsun:)Sabah
2 yumurta
1 dilm ct ekmek
Oglen
Ayran asi
Sade turk kahvesi
Aksam
Haslanmis tavuk( 1 tum tavuk gogusunun 1/3 den az)
3 kasik pilav
3 kasik yogurt
Nilar umarım uyumuşsundur yoksa açlığa dayanamayacaksınKımse yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?