- 18 Temmuz 2013
- 13.030
- 14.808
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.741
Cnm hep bır mazeretım oluyor ama hersey ınan ustuste gelıyorKuzucummm takımımızın küçük kızı yokluğun belli olmaz mı hastayım dedin ya dinlen diye etiketlemedik seni
Senin yokluğunda belli
@Turkuaz07 nin yokluğu da belli
Yarın sabah bomba gibi gelmenizi bekliyorum
Bugün
C Caglis te görünmedi
@Buki89 strese yenik düştü yok
lilipit senide göremedim
@tgb1907 spor kaptanımız fikirleri değerlendiriyor
Cnm bnm kilom takilde kaldi@Vanillav
Çok gezenti öğrenci takıma uğramıyorsun yarışmaktan vazgeçtin sanırım
Valla benı zorluyordu 10dk sonras pestılım cıkıyojillinı herkes yapamaz 45 dk 500 kaloriyi de çok zorlaybilir bazılarını ben de sabah yapacağım için gündlük 10 mekik 10 squat 10 jamping ... şeklinde program yapabilirim sadece
Emziriyorsun canım sen ama hatırladığım kadarıyla dolma pilav sıklıkla oluyordu menülerinde. Akşam öğünlerini karbonhidratsız geçirmeyi denesen çok faydası olur.Cnm bnm kilom takilde kaldi
Kirmam icin ne onerirsin
Yediklerime
Dikkat ediyrm oysa
Kolay gelsin canım yeni çalışma yerin hayırlı olsunCnm hep bır mazeretım oluyor ama hersey ınan ustuste gelıyor
Bu hafta tayınım cıktı
Hafta ıcı cıktı
Goreve basladm
Vefa yemegıydı oydu buydu derken telaş ııcndeydım
Bundan sonra burdayım :)
ilk yaptığımda bende zorlandım onlar 10 yapıyorsa ben 3 yapıyordum zorlamadan kendimi sonra 4 5 derken sayı arttı biraz kararında zorlamak gerekiyor o zaman hem videonun sonuna kadar gidebiliyorsun hemde her hareketi yapıp vucüdu alıştırıyorsunValla benı zorluyordu 10dk sonras pestılım cıkıyo
Kuzucummm takımımızın küçük kızı yokluğun belli olmaz mı hastayım dedin ya dinlen diye etiketlemedik seni
Senin yokluğunda belli
@Turkuaz07 nin yokluğu da belli
Yarın sabah bomba gibi gelmenizi bekliyorum
Bugün
C Caglis te görünmedi
@Buki89 strese yenik düştü yok
lilipit senide göremedim
@tgb1907 spor kaptanımız fikirleri değerlendiriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?