- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.761
Geçmiş olsun canım ne durumdasın şimdi çalışmaya Yeni mi başlamıştınben baya hastalandım kızlar bunyem iş temposunu kaldırmadı
çok zor veriyorum dün protein olmasına rağmen 2 öğün yaptım önceki günler de az yedim yarı aç geziyorum böyle olmamalıydıSchonerDuft canım veriyorsun ama en azından sabitlerden kurtuldun.
Haftaya 66 olursun
Geçmiş olsun canım ne durumdasın şimdi çalışmaya Yeni mi başlamıştın
Kilo bildirimini yapmayı unutma
Evet canım beklentimiz bu değildiçok zor veriyorum dün protein olmasına rağmen 2 öğün yaptım önceki günler de az yedim yarı aç geziyorum böyle olmamalıydı
vücut gücümde çok düştü . hani kalbin zayıflar yorgun düşer ya öyleyim yarında regli günüm ödemde vardır muhtemelen. stres ve üzüntülü bir hafta geçirdim sanırım hepsi olumsuz etkiledi geçen hafta çok enerjiktimEvet canım beklentimiz bu değildi
Sıkma canini kuzum reglin cok yaklasmis e zaten streslisin seni uzn mutsuz eden seyler varken tartıdaki sonuc normalvücut gücümde çok düştü . hani kalbin zayıflar yorgun düşer ya öyleyim yarında regli günüm ödemde vardır muhtemelen. stres ve üzüntülü bir hafta geçirdim sanırım hepsi olumsuz etkiledi geçen hafta çok enerjiktim
1,60 65 e insem spor ile sıkılaşsam bana yeter deforme olmak istemiyorum reglim bir bitsin birden gider diye düşünüyorum. havuz nasıl gidiyoGünaydın kızlarrrrrr hepinize hayırlı cumalarhaftanin en sevdigim gunü tartımdaki sonuçta pastanin kreması oldu
Sıkma canini kuzum reglin cok yaklasmis e zaten streslisin seni uzn mutsuz eden seyler varken tartıdaki sonuc normal
Haftaya reglini atlat birazda stresten uzaklasmayi basarirsan bence daha guzel sonuc alirsinbu arada boyun kaçti canim bikac kilo fazlan var zaten demi sıkma canını bu kadar otekiler varken olur mu kuzum
bol olmadı olssundu yine azda olsa gittiBol eksileriniz olsun kizlar
Arada kilo aldığım icin oldu sanırım bikac hafta incede 59.20 dum sevindigime bakma yani baskasi olsa 55 e dusmustu coktan... dunde boyle cikmamistim parka gidip spor yapmanin ter atmanin faydalari:) aksam yemegi yemedim form cayi ictim ac karna derken moralim duzeldi 59 u kırdım sayılır kahvaltidan once tekrar tartildigimda 100 gr daha dusmustum tam 59 olmustum az daha zorlasam 58li olurdumbi-zuzu maşallah canım son 1 ayda 1,5 kg. Verdim deyince korkmaya başlamıştım. Maşallah yüzden güzel
gözün aydın sevindim hem araba olayına hemde kilo vermene canımm . peynir ekmek domates te koyaydınız acıkmıcak mısınız yoldaslm kizlar ben izin öncesi hedefime hemen hemen ulastim sayilir bi 700 gr daha vermis olsaydim tam olurdu:) neyse bugün de cok dikkat edim yarin Sabah yola cikcaz insallah yol icinde normalde birsürü abur cubur alirdim ama busefer sadece cig findik badem öyle seyler aldik bide biter cikolata falan öyle arabada SIkintidan yemek yok baska seylerle oyalancam
he buarada kendi arabamizla gidiyoruz ay cok mutluyum
Aynen canımcben yapamayınca kapatıp leslı acmıstımilk yaptığımda bende zorlandım onlar 10 yapıyorsa ben 3 yapıyordum zorlamadan kendimi sonra 4 5 derken sayı arttı biraz kararında zorlamak gerekiyor o zaman hem videonun sonuna kadar gidebiliyorsun hemde her hareketi yapıp vucüdu alıştırıyorsun
Aynen canımcben yapamayınca kapatıp leslı acmıstım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?