- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.781
Sıkıcı ama ter attırıyo en azından deyip yapıyorum
leslie mi bende ondan çok sıkılıyorum eziyet bana onu yapmak
Nilarcım mesajımı okumamışsın sanırım istersen listeye girebilirsinGunaydın herkese 70.8 im benım olduğum değilde diğer listeye yazılmış
Pardon anlamamışım:) evet girmek istiyorumNilarcım mesajımı okumamışsın sanırım istersen listeye girebilirsin
Tercihini bildirir misin
Bence gayet iyi gidiyosun moral bozmak yok hafta sonunu kacamaksiz atlat haftaya regl şişliğinde indiğinde direk ineceksin canımbol olmadı olssundu yine azda olsa gitti
maşallah diyelimHerkes erkenden yapmış bildirimini
Üstelik hepiniz vermişsiniz
Tebrik ederim arkadaşlar
he onalri koycaz canim ben abur cuburlar icin dedim tek:) yemek icin malesef biberli ekmek yaptim kayinvalidemde biraz poaca falan yapmis bide ekmek alcaz yanimiza haslanmis yumurta ve domates peynir falan. Umarim yollar caok kalabalik degildirde beklemeden giderizgözün aydın sevindim hem araba olayına hemde kilo vermene canımm . peynir ekmek domates te koyaydınız acıkmıcak mısınız yolda
kaçamak yapmıyorum ya stres çok bu ara etkisi oluyor üstümde . hani size yedirmeyip yediklerim vardı ya artık onlar yok yemiyorum içmiyorumBence gayet iyi gidiyosun moral bozmak yok hafta sonunu kacamaksiz atlat haftaya regl şişliğinde indiğinde direk ineceksin canım
hemen indirip bakıyorum . benim de üst bacaklar bıngıl bıngıl oldu sıkılaşması lazımkızlar dün google play den'' kadın egzersizi ''diye bi program indirdim 30 gün boyunca her gün yapman gereken hareketler var tüm vucut çalıştıran hareketler,üst bacak, karın, popo hepsi için ayrı program oluşturmuşlar
ben dün tüm vucut hareketlerini (sayılarını biraz artırarak yaptım) 10 dk sürdü ve üst bacak hareketlerini yaptım oda 5 dk sürdü ayrıca gerdirme ve jumping jack yaptım inanılmaz ter attım programa göre yaptıklarımdan 500 kalori yakmış oldum (onun yalancısıyım)
daha öncxede 30 days diye bi program indirmiştim ama bu daha güzel gibi geldi sizde bi bakın isterseniz
onlar kötü olmuş ama 1 saat araba kullandığında 200 kalori falan yakıyormuş vücut dengelersin yani .he onalri koycaz canim ben abur cuburlar icin dedim tek:) yemek icin malesef biberli ekmek yaptim kayinvalidemde biraz poaca falan yapmis bide ekmek alcaz yanimiza haslanmis yumurta ve domates peynir falan. Umarim yollar caok kalabalik degildirde beklemeden gideriz
Bende oyle dusunuyorum canim haftaya daha iyi bi sonuc alirsin insallah1,60 65 e insem spor ile sıkılaşsam bana yeter deforme olmak istemiyorum reglim bir bitsin birden gider diye düşünüyorum. havuz nasıl gidiyo
Gozün aydin canim nerdeyse hersey gonlune gore olmusslm kizlar ben izin öncesi hedefime hemen hemen ulastim sayilir bi 700 gr daha vermis olsaydim tam olurdu:) neyse bugün de cok dikkat edim yarin Sabah yola cikcaz insallah yol icinde normalde birsürü abur cubur alirdim ama busefer sadece cig findik badem öyle seyler aldik bide biter cikolata falan öyle arabada SIkintidan yemek yok baska seylerle oyalancam
he buarada kendi arabamizla gidiyoruz ay cok mutluyum
yüzmenin en güzel yanı ağrıların hafifliyor bende başladım sözde 1 kere gidebildik annemle kışında su soğuk oluyor diye giremiyorum suyaBende oyle dusunuyorum canim haftaya daha iyi bi sonuc alirsin insallahbenimde reglum haftaya bakalim o zqman bende durumlar ne olcak havuz iyi gidiyo kuzum cocuklar gibi eğleniyoruz sanırim vucüdum yoğunluga alisiyo bugunde uykum var diye canım kalkmak istemedi yataktan ama ağrılarım azalmisti epey kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?