Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar okadar sınırlıyımkı anlatamam. Lutfen saglık ocaklarını gereksız gormeyın kızlar ınanın okadar ugrasıyorumkı bır kısı yuzunden tum gunum haftam ayım mahvoluyo... Bebegı olanlar var aramızda ozelde yapılıyorsa bıle takıbınız saglık ocagındakı hemsırenızede bılgı verın.. Ay mubarek gunde ne canım sıkıldı ya.

kaçamak yapmıyorum ya stres çok bu ara etkisi oluyor üstümde . hani size yedirmeyip yediklerim vardı ya artık onlar yok yemiyorum içmiyorum
ahahaha zamanında yediğin hurmalar o zmaan sen kaçamak
hemen indirip bakıyorum . benim de üst bacaklar bıngıl bıngıl oldu sıkılaşması lazım
valla ben yaptım ve her gün düzenli yapacam akşamda ölçülerimi alacam

kuzum önemsememek değil de bazı sağlık ocakları çok düzensiz çalışıyor . senin işini hakkı ile yaptığın belli sıkma canını kuzum derin derin nefes al

kuzum önemsememek değil de bazı sağlık ocakları çok düzensiz çalışıyor . senin işini hakkı ile yaptığın belli sıkma canını kuzum derin derin nefes al
Canım kafadan sallayıp ısı yapamıyorum ben benımde ısım bu bu meslekten para kazanıyorum. Ya tamam duzensızdır ama hemsıreh senı aradıgındada acmamazlık yapmıyosundury...

Canım kafadan sallayıp ısı yapamıyorum ben benımde ısım bu bu meslekten para kazanıyorum. Ya tamam duzensızdır ama hemsıreh senı aradıgındada acmamazlık yapmıyosundury...
allah var arardı gebelik var mı diye aradığında açardım ulaşamazsa msj atardı msj ile dönerdim . hem ilgi bekleyip hemde arandığında açmamak olmaz fakat insanlar böyle insanla uğraşmak zor sanat

allah var arardı gebelik var mı diye aradığında açardım ulaşamazsa msj atardı msj ile dönerdim . hem ilgi bekleyip hemde arandığında açmamak olmaz fakat insanlar böyle insanla uğraşmak zor sanat
Oyle valla canım ısımı cok sevıyorumda boyle ınsanlar bıktırıyo keske butun hastalarım senın gıbı olsa

Oyle valla canım ısımı cok sevıyorumda boyle ınsanlar bıktırıyo keske butun hastalarım senın gıbı olsa
valla bende en son onlara çok kızdım gebe olduğumu biliyorum vücudumu genelde iyi tanırım ne tepki vereceğini falan kan testi istedim adetime 2 gün var diye yaptırmadı birde ara lekenemem var diye kisttir o dedi . ondan 2 ay öncesi de böyle olmuştu yine yapmamıştı hemşire günün 1 hafta geçmesini bekliyorlar süreci zaten biliyorsun ne gebelikten ne de kürtajdan haberleri oldu ama çok kızmıştım o zaman ne zaman rutin tahlil istesem yapmazlardı ki anemi taşıyorum biliyorlar tedavilerimi biliyorlar sinirimi böyle çıkardım onlardan sonra sağlık ocağını değiştirdim. onlarda 6 ayda bir rutin test yapıyorlar. kararın değişebilir

kızlar sporu bir oturtamadık kimse tuğbaya fikrini beyan etmedi .
her gün sabah ya da akşam şu şekilde bir plan oluşturdum bilginize olsun
  • olduğun yerde 1 dk kadar adım atmaca ısınma için
  • 100 jumping jack
  • 25 mekik
  • 25 yarım şınav
  • 50 squat
  • duvarda bacak hareketleri 25 şer kere
tugbaFB drdotty sabah yada akşam bunları yapcam çok yüklenemem zaten
spor a göre de tibet yogası ya sabaha çekecem ya da akşam yapacam sporu sabah yapacam

kuzum hamile kaldım hamileliğimi söylememe rağmen bir kere bile aranmadım (tetanoz iğnesi için bile aramadılar ben de atladım vurunamadım) çocuğum 2 yaşında hala bir kere bile aşı için aranmadım (ama orda vurduruyorum) sende ne iyi bi hemşireymişin

Miss14 hastalanmış canım, posrterior geldi göründü kayboldu zaten, Cagliste hastayım diye mesaj atmıştı. Kurallara riayet edilene kadar bekleyecekler yapacak bişey yok. Takım disiplinini korumalıyız

bende oluşturdum canım
  • bahsettiğim programdan spor hareketleri (günlük artan ve değişen şekilde)
  • 200 jumping jack
  • 100 squat
  • 25 yarım şınav
  • plank (hergün artırarak)
  • en az 12000 adım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…