- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.821
benim gözümden kaçmış miss in mesajı caglis de öyle . aynen disiplin önemli yoksa boş veriyorlar herşeyiMiss14 hastalanmış canım, posrterior geldi göründü kayboldu zaten, Cagliste hastayım diye mesaj atmıştı. Kurallara riayet edilene kadar bekleyecekler yapacak bişey yok. Takım disiplinini korumalıyız
senin spor daha sıkı
bende oluşturdum canım
- bahsettiğim programdan spor hareketleri (günlük artan ve değişen şekilde)
- 200 jumping jack
- 100 squat
- 25 yarım şınav
- plank (hergün artırarak)
- en az 12000 adım
işten eve yürüyünce 7000 bin adım yapıyor, yemekten sonra annemle yürüyüşe gidiyoruz parka 5-6 binde öle yapıyorum, eve gelincede diğer hareketler ve duş tamamdırsenin spor daha sıkıyoga olmasa bende sıkardım dişimi ama ikisi bir arada zor olur zaten her hafta sayım da artıyor yetişemem.
sen ne ara yapacan bunları özellikle 12000 adım
Aynen canım yüzme cok etkili ağrilara karsi biz kisında soluğu kaplıcalarda alıyoruz onların havuzunda rahatlıyoruzyüzmenin en güzel yanı ağrıların hafifliyor bende başladım sözde 1 kere gidebildik annemle kışında su soğuk oluyor diye giremiyorum suya
yaaa bu daha çok güzel birşeyAynen canım yüzme cok etjili ağrilara karsi biz kisında soluğu kaplıcalarda alıyoruz onların havuzunda rahatlıyoruz
Canım sen nekadr zamanda bu kıloya ındın zayıflama surecını anlatır mısınkuzum hamile kaldım hamileliğimi söylememe rağmen bir kere bile aranmadım (tetanoz iğnesi için bile aramadılar ben de atladım vurunamadım) çocuğum 2 yaşında hala bir kere bile aşı için aranmadım (ama orda vurduruyorum) sende ne iyi bi hemşireymişin
Tabıkıde her meslekte oldugu gıbı saglıktada var boylelerı tepkını guzel vermıssın. Ama ben ınan hastaların pesınden kosuyorum oyuzden kızıyorum zatenzvalla bende en son onlara çok kızdım gebe olduğumu biliyorum vücudumu genelde iyi tanırım ne tepki vereceğini falan kan testi istedim adetime 2 gün var diye yaptırmadı birde ara lekenemem var diye kisttir o dedi . ondan 2 ay öncesi de böyle olmuştu yine yapmamıştı hemşire günün 1 hafta geçmesini bekliyorlar süreci zaten biliyorsun ne gebelikten ne de kürtajdan haberleri oldu ama çok kızmıştım o zaman ne zaman rutin tahlil istesem yapmazlardı ki anemi taşıyorum biliyorlar tedavilerimi biliyorlar sinirimi böyle çıkardım onlardan sonra sağlık ocağını değiştirdim. onlarda 6 ayda bir rutin test yapıyorlar. kararın değişebilir
kuzum hamile kaldım hamileliğimi söylememe rağmen bir kere bile aranmadım (tetanoz iğnesi için bile aramadılar ben de atladım vurunamadım) çocuğum 2 yaşında hala bir kere bile aşı için aranmadım (ama orda vurduruyorum) sende ne iyi bi hemşireymişin
Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..kuzum hamile kaldım hamileliğimi söylememe rağmen bir kere bile aranmadım (tetanoz iğnesi için bile aramadılar ben de atladım vurunamadım) çocuğum 2 yaşında hala bir kere bile aşı için aranmadım (ama orda vurduruyorum) sende ne iyi bi hemşireymişin
Allah razi olsun senden işinin mesleginin hakkini vermisin bacimm..Tabıkıde her meslekte oldugu gıbı saglıktada var boylelerı tepkını guzel vermıssın. Ama ben ınan hastaların pesınden kosuyorum oyuzden kızıyorum zatenz
The walking dead var zombili ama cok guzel bi yerden sonra girmiyo ruyalaraönereceğiniz yabancı dizi var mı game of ve the last shıp hariç
Ayrı cinslermiş onlarda bende aranilmak isterim normal olarakTabıkıde her meslekte oldugu gıbı saglıktada var boylelerı tepkını guzel vermıssın. Ama ben ınan hastaların pesınden kosuyorum oyuzden kızıyorum zatenz
Yine mi kaçtılar nasıl bulacaksın tekrar bakıcıKızlar bakıcılarım kaçtı bugün gelemedim okuyamıyorum. Gece okurum artık mesajları
Herkese sevgiler
Eşim izliyordu onu biraz korkunç birşeyThe walking dead var zombili ama cok guzel bi yerden sonra girmiyo ruyalara
Kore dizileri dusunursen onlarda aşk uzerine romantik bazende komedi gibi korecanlardan onerebilirim bi iki dizi adini simdi unuttum ama hatirlarim az zorlarsam cok begenmistim ben. Ne tur dizi arayisindasin ona gorede yonlendirebilirim bol bol yabanci dizi ve film seyretmisligimiz var esimle
Teşekkür ederim
Yok canım hamıle kaldıgında senın bıldırmen gerekıyor hamılemısın dıye kımse aramaz.Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..
Saol canımAllah razi olsun senden işinin mesleginin hakkini vermisin bacimm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?