Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Miss14 hastalanmış canım, posrterior geldi göründü kayboldu zaten, Cagliste hastayım diye mesaj atmıştı. Kurallara riayet edilene kadar bekleyecekler yapacak bişey yok. Takım disiplinini korumalıyız
benim gözümden kaçmış miss in mesajı caglis de öyle . aynen disiplin önemli yoksa boş veriyorlar herşeyi

bende oluşturdum canım
  • bahsettiğim programdan spor hareketleri (günlük artan ve değişen şekilde)
  • 200 jumping jack
  • 100 squat
  • 25 yarım şınav
  • plank (hergün artırarak)
  • en az 12000 adım
senin spor daha sıkı yoga olmasa bende sıkardım dişimi ama ikisi bir arada zor olur zaten her hafta sayım da artıyor yetişemem.
sen ne ara yapacan bunları özellikle 12000 adım

senin spor daha sıkı yoga olmasa bende sıkardım dişimi ama ikisi bir arada zor olur zaten her hafta sayım da artıyor yetişemem.
sen ne ara yapacan bunları özellikle 12000 adım
işten eve yürüyünce 7000 bin adım yapıyor, yemekten sonra annemle yürüyüşe gidiyoruz parka 5-6 binde öle yapıyorum, eve gelincede diğer hareketler ve duş tamamdır
çok iyi program dimi

Canım sen nekadr zamanda bu kıloya ındın zayıflama surecını anlatır mısın

Tabıkıde her meslekte oldugu gıbı saglıktada var boylelerı tepkını guzel vermıssın. Ama ben ınan hastaların pesınden kosuyorum oyuzden kızıyorum zatenz

sorunsuz ınsanları bende aramıyorum canım zaten gıdıyosun. Benım derdım benı takmayanlarla senın hemsırede rahatmıs kız benım ıcım gıdıyo bı gebe asısız kalınca

Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..

önereceğiniz yabancı dizi var mı game of ve the last shıp hariç
The walking dead var zombili ama cok guzel bi yerden sonra girmiyo ruyalara
Kore dizileri dusunursen onlarda aşk uzerine romantik bazende komedi gibi korecanlardan onerebilirim bi iki dizi adini simdi unuttum ama hatirlarim az zorlarsam cok begenmistim ben. Ne tur dizi arayisindasin ona gorede yonlendirebilirim bol bol yabanci dizi ve film seyretmisligimiz var esimle

Menum
9.30
Menemen 3 kaşık
3 dilim peynır
Bır dılım hındı fume
Bır tatlı kaşığı tahın pekmez
Bır dılın helva
Ikı dılım ekmek
Ara
Siyah erık
14.00
Bır tabak kıymalı makarna
Salatalık konservesı
19.00
Bır muz
Bır meyvelı yoğurt
3 litre su
Hareket yok sıcak çok bugun kıpırdayamadm dünden sonra biraz vucudumu şaşırtmaya çalıştm

Tabıkıde her meslekte oldugu gıbı saglıktada var boylelerı tepkını guzel vermıssın. Ama ben ınan hastaların pesınden kosuyorum oyuzden kızıyorum zatenz
Ayrı cinslermiş onlarda bende aranilmak isterim normal olarak
Kızlar bakıcılarım kaçtı bugün gelemedim okuyamıyorum. Gece okurum artık mesajları
Herkese sevgiler
Yine mi kaçtılar nasıl bulacaksın tekrar bakıcı
Eşim izliyordu onu biraz korkunç birşey
True blood , game of , büyük kaçış, the last ship , daredevil tarzı filmler kore dizileri izlemiyorum. Bir çok diziye başladım bıraktım keyif vermeyince elektrik kesintisi ile bir.dizi vardi onu sevmiştim ismini anımsamıyorum bugün annemdeyim bir iki bölüm izlerim

Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..
Yok canım hamıle kaldıgında senın bıldırmen gerekıyor hamılemısın dıye kımse aramaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…