Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Takımımızın ve Nidsalinin derecelerini kutlarım.
Hepimize Tebrikler

Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..

Yok canim benim unv.de okudugum yerde kayitliydi saglikocagi bi kere hamile kalmistm dusuk oldu nerden ogrendilerse taa bandirmadan hemsire beni aramis bayagi intagramda bulmustu kadin beni bulmak icin face hesabi bile acmis

Kaçtılar canım tatil bitti ya gitmeyi tercih ettiler. Çalışmayı sevmez bunlar. Ankara’da bakıcı bulmak zor değil bir sürü ajans var. Hem yalnız değilim bizimkiler destek olurlar birileri bulunana kadar. Bugün zor geçti çünkü çocuklar ablaları seviyorlar alışıyorlar. Gidince de üzülüyorlar. Aldım kanatlarımın altına yavrularımı ANANIZ VAR ANANIZ dedim. Sevdim öptüm oynadım hiç sorun kalmadı.
Nasıl kactı nedenkı
Aslında biz Konya’dan ayrılırken çokta gelmek istememişlerdi ama tatil otel eğlence işlerine geldi. (Tatilde tavlamadıkları garson kalmamıştı kızlarım güzeldir )
Şimdide annemlerdeyiz (hergün misafir oluyor ) kendi evimiz yok , çekyatta yatıyorlar bunalmış olabilirler. Ben bile bunaldım.
Ama zaten 6 ayda bir değiştirmek iyidir çocuklar herkesin geçici olduğunu bilmeli bence. Oğluma ablaların annelerini çok özlemişler dedim. Kabullendi yavrucak. Küçük zaten benden başkasında oyalanmıyor tek derdi meme
Yorulmuşum ama bugün acil terbiyeli genç bakıcılar aranıyor

Yok canim benim unv.de okudugum yerde kayitliydi saglikocagi bi kere hamile kalmistm dusuk oldu nerden ogrendilerse taa bandirmadan hemsire beni aramis bayagi intagramda bulmustu kadin beni bulmak icin face hesabi bile acmis
Kesin segusta böyle yapıyordur.

Gunaydin kizlar dun 77,5 cikmistim bugun 76,5 ciktim 1 kg odemim ve vc ciktiktan sonraki kgm yinede mutlu degilim gecen hafta 75,7 dum bu hafta hep kabizlik problemim oldu ( umarim duzelir..

arkadaşlar kusura bakmayın ben ciddi rahatsızlanmıstım işede gtmiyorum 3 gundr ama sırf cuma bildirimi için girmiştim mahcup olmamak adına şimdiden sonra devamlı girerim hastalık olmadıgı surece
Gecmis olsun canim sagligina dikkat et,sen hassasiyet gosterip cuma kg bildirdin canim,sen iyilesde burda bize destek ol canim, cok gecmis olsun tekrardan...

Baksen şu bakıcılara. Kolay bulacaksan sıkıntı olmaz biraz anneanneleri ilgilenir çocuklara da iyi gelir .

Gunaydin kizlar dun 77,5 cikmistim bugun 76,5 ciktim 1 kg odemim ve vc ciktiktan sonraki kgm yinede mutlu degilim gecen hafta 75,7 dum bu hafta hep kabizlik problemim oldu ( umarim duzelir..
Prebiyotik kullanmayı denesen belki iyi gelir. Şu yaptığınız kürlerde pek içime sinmiyor.
Baksen şu bakıcılara. Kolay bulacaksan sıkıntı olmaz biraz anneanneleri ilgilenir çocuklara da iyi gelir .
Annem 77 yaşında sanırım 41 doğumlu hesaplayamadım. Sağlıklı çok şükür ama çocukları ona bırakıp çıkamam baş edemez benimkiler çok hareketli çocuklar. Koşturduklarında hiç dur demedik hep birlikte koştuk. Doğru uygulamalar değil ama kıyamadık. O yüzden şimdi çok zor çocuklara sahibim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara ben çekerim. Bugün bahçeye gideceğiz en azından biraz enerjilerini atarlar. Abilerim ablalarım ve onların çocukları var kalabalık bir aileyiz. Araya kaynarlar herkes ilgilenir bahçede

GünaydınBol eksili güzel haftasonlarınız olsun
Kuzum.seni tebrik ederim 3. Olmuşsun bireyselde.
Varlığı yeter annenin de koşturamaz doğru diyorsun . Bugün enerjilerini atarlar bahçede benim hayalimde kalabalık bir aileydi hayaller hayatlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…