- 29 Ekim 2016
- 1.525
- 2.824
- 133
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #286.841
Nasıl kactı nedenkıKızlar bakıcılarım kaçtı bugün gelemedim okuyamıyorum. Gece okurum artık mesajları
Herkese sevgiler
Tebrık ederım canımmmTeşekkür ederimüç gün yememenin tek faydası Bu oldu tüm grubuda tebrik ederim daha fazla eksilere inşallah
TARİH DÜZELTMESİ YAPILDI
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 581. ETAP
(27 TEMMUZ - 03 AĞUSTOS)
TAKIM DERECELERİ
1.............. %1,717........ 7. TAKIM
2.............. %1,382........ 3.TAKIM
3................ %0,886...… 14. TAKIM
BİREYSEL DERECELER
1..........%2,66...... @eceboce ( 3. Takım )
2.......... %2,61 ..... @Nisaca ( 13. Takım )
3.......... %2.44 …...@Nidsalii ( 14. Takım )
Etap sonuncusu
....%-2,46.... @akrep33 ( 2.takim)
Ben 14 yillik evliyim niye aranmadim hamilemisin die :))) gercekten bilmiyorum hemsireler hamilelik varmi die ariyorlarmi..gerci 14 yilda 4 sağlık ocagi degistirdim tasinma sebebiyle..
Kaçtılar canım tatil bitti ya gitmeyi tercih ettiler.Ayrı cinslermiş onlarda bende aranilmak isterim normal olarak
Yine mi kaçtılar nasıl bulacaksın tekrar bakıcı
Eşim izliyordu onu biraz korkunç birşey
True blood , game of , büyük kaçış, the last ship , daredevil tarzı filmler kore dizileri izlemiyorum. Bir çok diziye başladım bıraktım keyif vermeyince elektrik kesintisi ile bir.dizi vardi onu sevmiştim ismini anımsamıyorum bugün annemdeyim bir iki bölüm izlerim
Aslında biz Konya’dan ayrılırken çokta gelmek istememişlerdi ama tatil otel eğlence işlerine geldi. (Tatilde tavlamadıkları garson kalmamıştı kızlarım güzeldirNasıl kactı nedenkı
Yok canim benim unv.de okudugum yerde kayitliydi saglikocagi bi kere hamile kalmistm dusuk oldu nerden ogrendilerse taa bandirmadan hemsire beni aramis bayagi intagramda bulmustukadin beni bulmak icin face hesabi bile acmis
Miss14 hastalanmış canım, posrterior geldi göründü kayboldu zaten, Cagliste hastayım diye mesaj atmıştı. Kurallara riayet edilene kadar bekleyecekler yapacak bişey yok. Takım disiplinini korumalıyız
Gecmis olsun canim sagligina dikkat et,sen hassasiyet gosterip cuma kg bildirdin canim,sen iyilesde burda bize destek ol canim, cok gecmis olsun tekrardan...arkadaşlar kusura bakmayın ben ciddi rahatsızlanmıstım işede gtmiyorum 3 gundr ama sırf cuma bildirimi için girmiştim mahcup olmamak adına şimdiden sonra devamlı girerim hastalık olmadıgı surece
Baksen şu bakıcılara. Kolay bulacaksan sıkıntı olmaz biraz anneanneleri ilgilenir çocuklara da iyi gelir .Kaçtılar canım tatil bitti ya gitmeyi tercih ettiler.Çalışmayı sevmez bunlar. Ankara’da bakıcı bulmak zor değil bir sürü ajans var. Hem yalnız değilim bizimkiler destek olurlar birileri bulunana kadar. Bugün zor geçti çünkü çocuklar ablaları seviyorlar alışıyorlar. Gidince de üzülüyorlar. Aldım kanatlarımın altına yavrularımı ANANIZ VAR ANANIZ dedim. Sevdim öptüm oynadım hiç sorun kalmadı.
Aslında biz Konya’dan ayrılırken çokta gelmek istememişlerdi ama tatil otel eğlence işlerine geldi. (Tatilde tavlamadıkları garson kalmamıştı kızlarım güzeldir)
Şimdide annemlerdeyiz (hergün misafir oluyor ) kendi evimiz yok , çekyatta yatıyorlar bunalmış olabilirler. Ben bile bunaldım.
Ama zaten 6 ayda bir değiştirmek iyidir çocuklar herkesin geçici olduğunu bilmeli bence. Oğluma ablaların annelerini çok özlemişler dedim. Kabullendi yavrucak. Küçük zaten benden başkasında oyalanmıyor tek derdi meme
Yorulmuşum ama bugün acil terbiyeli genç bakıcılar aranıyor
Çok geçmiş olsun önemli olan Senin iyi olmanarkadaşlar kusura bakmayın ben ciddi rahatsızlanmıstım işede gtmiyorum 3 gundr ama sırf cuma bildirimi için girmiştim mahcup olmamak adına şimdiden sonra devamlı girerim hastalık olmadıgı surece
Prebiyotik kullanmayı denesen belki iyi gelir. Şu yaptığınız kürlerde pek içime sinmiyor.Gunaydin kizlar dun 77,5 cikmistim bugun 76,5 ciktim 1 kg odemim ve vc ciktiktan sonraki kgm yinede mutlu degilim gecen hafta 75,7 dum bu hafta hep kabizlik problemim oldu( umarim duzelir..
Annem 77 yaşında sanırım 41 doğumlu hesaplayamadım. Sağlıklı çok şükür ama çocukları ona bırakıp çıkamam baş edemez benimkiler çok hareketli çocuklar. Koşturduklarında hiç dur demedik hep birlikte koştuk. Doğru uygulamalar değil ama kıyamadık. O yüzden şimdi çok zor çocuklara sahibim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara ben çekerim. Bugün bahçeye gideceğiz en azından biraz enerjilerini atarlar. Abilerim ablalarım ve onların çocukları var kalabalık bir aileyiz. Araya kaynarlar herkes ilgilenir bahçedeBaksen şu bakıcılara. Kolay bulacaksan sıkıntı olmaz biraz anneanneleri ilgilenir çocuklara da iyi gelir .
Canım geçmiş olsun dikkat et kendinearkadaşlar kusura bakmayın ben ciddi rahatsızlanmıstım işede gtmiyorum 3 gundr ama sırf cuma bildirimi için girmiştim mahcup olmamak adına şimdiden sonra devamlı girerim hastalık olmadıgı surece
Kuzum.seni tebrik ederim 3. Olmuşsun bireyselde.GünaydınBol eksili güzel haftasonlarınız olsun
Varlığı yeter annenin de koşturamaz doğru diyorsun . Bugün enerjilerini atarlar bahçede benim hayalimde kalabalık bir aileydiPrebiyotik kullanmayı denesen belki iyi gelir. Şu yaptığınız kürlerde pek içime sinmiyor.
Annem 77 yaşında sanırım 41 doğumlu hesaplayamadım. Sağlıklı çok şükür ama çocukları ona bırakıp çıkamam baş edemez benimkiler çok hareketli çocuklar. Koşturduklarında hiç dur demedik hep birlikte koştuk. Doğru uygulamalar değil ama kıyamadık. O yüzden şimdi çok zor çocuklara sahibim. Allah sağlıklı uzun ömürler versin onlara ben çekerim. Bugün bahçeye gideceğiz en azından biraz enerjilerini atarlar. Abilerim ablalarım ve onların çocukları var kalabalık bir aileyiz. Araya kaynarlar herkes ilgilenir bahçede
Çok geçmiş olsun önemli olan Senin iyi olman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?